wij zoeken jou

WIJ ZOEKEN JOU!

Wil jij jouw verhaal delen en meewerken aan een geweldige site voor alleenstaande ouders?

Kind staat voorop

Wanneer ouders gaan scheiden, staat het kind voorop. We hebben onze eigen gevoelens, maar de gevoelens van een kind mogen nooit uit het oog verloren gaan. Wij geloven erin, dat door de verhalen van zowel alleenstaande vaders als moeders te laten lezen, dit bij zal dragen aan een betere relatie tussen beide ouders, zelfs wanneer er 1 ouder niet in het spel is.

Wij willen ouders (h)erkenning geven, inspireren en een positief effect op hun leven hebben. 

Over Happy Single Parents

Onze start

Eind 2014 zijn wij gestart met Happy Single Moms. Vanaf eind 2017 wijzigen wij onze naam in Happy Sinlge Parents omdat wij erin geloven dat zowel vaders als moeders behoefte hebben aan een platform en zich kunnen laten inspireren door elkaars verhalen.

Onze missie

Het is onze missie om de levens van tienduizenden zelfstandige ouders positief te beïnvloeden. Dit doen wij door ze informatie te verschaffen & verhalen te delen waardoor ouders (h)erkenning vinden. Wij geven ze een plek waar ze iedere dag graag naar toe gaan.

Ons bereik

Wij zijn het grootste online platform voor alleenstaande ouders in Nederland & Belgie en daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Iedere maand bezoeken tienduizenden ouders onze webiste en volgen tienduizende ouders onze Facebook pagina.

Wij zoeken jou! 

Het leven van een alleenstaande ouder is niet altijd gemakkelijk, maar heeft ook super leuke kanten. Wij zijn een platform, waar alleenstaande ouders zich kunnen laten inspireren en zijn daarom op zoek naar ouders die vanuit hun ervaring anderen willen inspireren. 


Wij zoeken jou: 

  • Alleenstaande moeders en vaders 
  • Je houdt van bloggen of vloggen en wilt dit delen
  • Je schrijft op een positieve manier en wilt inspireren
  • Je schrijft in correct Nederlands 
  • Je bent betrouwbaar en wij kunnen op je rekenen

Dit zoeken wij:

Thema werk

Iedere week interviewen wij een alleenstaande moeder of vader over het onderwerp 'werk of studie'. Wil jij graag over jouw werk wat vertellen? Wij horen graag wat je doet. En natuurlijk horen we graag hoe jij het combineert met je kinderen en zijn wij op zoek naar jouw 'gouden tip'

Thema financien

De financiën kunnen een uitdaging zijn als alleenstaande ouder. Of misschien vind jij dat juist helemaal niet. Wij zijn op zoek naar vaders en moeders die willen vertellen hoe zij het regelen met de financiën iedere maand en zouden het leuk vinden als jij anderen kunt inspireren met tips die jij hebt op dit onderwerp.

Thema opvoeding

Opvoeden is een hele taak en als alleenstaande ouder is dit nog eens extra uitdagend. Daarom zijn wij heel erg benieuwd hoe jij dit doet. Heb jij wellicht nog mooie tips voor andere ouders over de opvoeding? Wij zijn op zoek naar alleenstaande ouders die tips over de opvoeding willen delen.

Thema liefde

Over de liefde kunnen we niet genoeg lezen! WIl jij met ons delen hoe het daten jou af gaat? Of wil je jouw ervaringen in een (nieuwe) relatie delen? Wij zoeken jou! 

Het dagboek van een vader en moeder... 

Vind jij het leuk om iedere week (of om de week) andere alleenstaande ouders mee te nemen in jouw leven? Wij zijn op zoek naar een spontane, interessante en actieve alleenstaande vader en moeder die het over zijn interessante leven schrijft. Neem ons mee in jouw verhalen!

Schrijven over diverse onderwerpen

Misschien mis jij wel een onderwerp waarvan jij vindt dat dit niet kan missen op een website voor alleenstaande ouders. Schroom dan vooral niet om ons te contacten en jouw idee met ons te delen! Wie weet staat jouw thema binnen kort dan ook wel hier op de site!

Wij zoeken ook mensen die het leuk vinden om artikelen te schrijven. Bijvoorbeeld over voeding, opvoeding, mode, nieuw-items, etc... 

ALL ROUND MEDEWERKER GEZOCHT

Sinds eind 2014 runnen wij Happy Single Moms (binnenkort Happy Single Parents) op vrijwillige basis. Dit doen wij met veel liefde en plezier. Echter zijn wij nu hard aan het werk om er een bedrijf van te maken, zodat we dit platform kunnen laten groeien en hiervoor ook medewerkers aan kunnen nemen die mee kunnen werken aan de groei van deze website. Daarom zijn wij heel hard op zoek naar jou!


Wie ben jij? Jij bent voor minimaal 8 uur per week beschikbaar om op vrijwillige basis je in te zetten voor Happy Single Parents. Je vindt het heerlijk om je tanden ergens in te bijten, je bent initiatiefrijk en zit vol met ideeën hoe wij deze website nog interessanter, inspirerender en groter kunnen maken. Je bent handig met websites (of leert snel) en bent een kei in de Nederlandse taal. Je bent positief, weet van aanpakken en wilt graag meewerken aan een groeiend bedrijf.


Waar ga je je mee bezig houden? Denk aan het schrijven van verschillende verhalen of artikelen, het interviewen van andere alleenstaande ouders, het contacten van professionals (zoals advocaten, instanties, opvoedkundige e.d.), redigeren en plaatsen van blogs en het opzetten van nieuwe projectne. Hiernaast is er volop ruimte voor jouw eigen ideeën en iniatief. 

Wat wij bieden

Meewerken aan een groeiend bedrijf voor een doelgroep die met de dag groeit

Mogelijkheid om jouw ideeën tot uiting te brengen

Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ontplooien.

Jouw creativiteit, organisatietalent en enthousiasme inzetten om mooie dingen te ontwikkelen

Je wilt dit doen om je tanden in een leuk project te bijten. Je ziet de mogelijkheden en je wilt graag jouw talent inzetten en iets nuttigs doen met je tijd. Geld is niet jouw motivatie. Maar.... Groeien wij? Dan groei jij natuurlijk met ons mee!

Heb jij interesse?

Super leuk dat jij interesse hebt om voor ons te schrijven? Wat nu....?

Stuur een e-mail naar onze redacteur Kim. Vertel haar waar je over zou willen schrijven en in welke frequentie. Wil jij extra kans maken om voor ons te gaan schrijven of vloggen? Stuur dan een proefblog of vlog mee, zodat wij alvast kunnen lezen hoe jij schrijft.


Mailen kan naar: blog@happysinglemoms.nl