10 apps die het opvoeden gemakkelijker én leuker maken
29 juli 2016 
2 min. leestijd

10 apps die het opvoeden gemakkelijker én leuker maken

Opvoeden is al lastig genoeg en als alleenstaande moeder is het dan ook verreweg van makkelijk. Gelukkig zijn er tal van apps die het opvoeden een stuk eenvoudiger maken. Hulp die iedere moeder goed kan gebruiken! Wij hebben enkele apps voor je op een rijtje gezet die goed werken en oplossingen bieden in lastige situaties. De interactie van deze apps maakt het leuk en leerzaam, voor jezelf en voor je kind! Daarom hebben we vandaag apps die het opvoeden gemakkelijker én leuker maken!

App ‘Kunst van Opvoeden’

Opvoeden blijft een kunst en daarom is opvoeden ook heel persoonlijk. Iedere moeder doet het op haar eigen manier en dat is juist alleen maar goed. Deze app geeft je inzicht in de effecten van de opvoedkeuzes die jij maakt. Verschillende situaties worden geschetst met diverse perspectieven. Op een eenvoudige manier geeft deze app je handige inzichten en feedback, zodat je nog bewuster bent van je opvoedkeuzes.

apps die het opvoeden gemakkelijker én leuker makenApp ‘EHBO Rode Kruis’

Je hebt maar één paar handen en ogen en jouw kleine deugniet zit vol met energie. Een ongeluk zit daarom in een klein hoekje. Geen probleem, want met deze app weet je snel hoe je het ongelukje het beste oplost. Moet je bij een bloedneus ook alweer voor of achterover buigen? En hoe lang moet je een vinger koelen die tussen de deur heeft gezeten? Deze app geeft direct antwoord op al je vragen bij ongelukjes!

App ‘Oppassen’

Als moeder heb je af en toe ook even tijd voor jezelf nodig. Want als jij goed in je vel zit, dan werkt dat positief uit op je kind. Maar waar vind je eigenlijk een goed oppasadres? Deze app biedt nu de uitkomst; ouders en gastouders in de buurt worden met elkaar in contact gebracht. Zo krijg je een goed overzicht van alle gastouders bij jou in de buurt. Je kunt direct contact opnemen, chatten en afspraken maken. Plan dat avondje uit alvast maar in, want jouw kind is in goede handen bij een gastouder.

Er zijn nog zeven andere opvoedapps (voor baby’s tot pubers) door UnitedConsumers geselecteerd die het leven van iedere moeder gemakkelijker maken. Bekijk op deze pagina apps die het opvoeden gemakkelijker én leuker maken en ontdek zelf dat deze apps echt een verschil kunnen maken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen