10 humoristische Tinder profielen van mannen
19 april 2016 
3 min. leestijd

10 humoristische Tinder profielen van mannen

De tijd dat Tinder alleen was voor diegene die seks zoeken is voorbij. Tinder bevat inmiddels ook mannen die meer zoeken dan alleen seks. Dit betekent dat die mannen naast hun goddelijke foto’s (I wish…) ook een profieltekst hebben om meer body te geven aan hun karakter of hetgeen ze zoeken.

Voor diegene die Tinder gebruiken is dit geen nieuws. Gebruik jij nog geen Tinder en wil je eens een kijkje nemen in de profielen van mannen? Hieronder een paar humoristische Tinder profielen, NJOY!

1. Kees, 31: Psycholoog. Geen zin in cliché gesprekken. Humor en intelligentie wordt gewaardeerd. En gekkigheid. Altijd gekkigheid. En bonzaiboompjes, amputaties, vla en schroefjes natuurlijk.

2. Dave, 44: Sorry, ik ben geen wielrenner, geen visser, heb geen foto met zonnebril of patserige auto. Ik wil wel samen met jou leuke dingen doen. Jou leren kennen. Je inspireren en jij mij. Zou dat jou ook wel passen? Ja? Tof! Ff chatten?

3. Rob, 38: Gezelligheid, passie, romantiek, goed eten en lekkere wijn, papa van twee geweldige kinderen. Leuker in het echt dan op foto’s.

4. Giovanni, 30: In het echt veel lelijker dan op de foto’s, totaal geen gevoel voor humor, hekel aan gezelligheid, zo lui als een varken, maak van saai doen een sport en houd vooral niet van feestjes. Ik houd wel van romantische lange wandelingen naar de koelkast. Live, love, laugh and eat bitterballen. Home is where the frituurpan is.

5. John, 38: Foto met zelf gevangen vis, ontbloot bovenlijf of voor dure auto van een ander volgen nog. Duim omhoog voor zelfstandige vrouwen, 1 of the guys type. Duim omlaag voor merkstift wenkbrauwen, duckface, me ipv mijn. Wie het laatst liked begint.

10 humoristische Tinder profielen van mannen

10 humoristische Tinder profielen van mannen

6. Ivan, 37: Tinder…geloof er niet meer in 😉 maar tog blijven proberen Haha

7. Fabio, 33: Oké. Ik zoek een meid met die ene klik. Inhoud. Iemand die in is voor een gezellig gesprek in een café met een drankje erbij. Een meid die de moeite waard is om beter te leren kennen. Wat zoek ik NIET: Stalker. Urenlange gesprekken op Tinder. En vragen met een wedervraag stellen. Wat jij er dan voor krijgt: half italiaans, half boerenkool met worst.

8. Leo, 43: 1.89, woont op een boot, heeft twee meiden (12 en 15), rookt niet meer, vist nooit, loopt hard, stroopt mouwen op, geen voetbal, houdt van oude auto’s, lelt belletje en kijkt soms stoer.

9. Vince, 40: *begin tinderfilter* tinderella’s die de aardappelversie van Mr Grey zoeken, alleen maar willen wipkippen of nog met hun hersenpan in de ‘ben net vrijgezel/ex-complex’ modus hangen. Have fun, maar linksaf swipen. *einde tinderfilter*.

10. Max, 42: 1.83 WO, leuker dan je ex.

En dan als toetje 3 mannen die in hun profieltekst een poging wagen om filosofisch over te komen. Daar zakt mijn broek dan toch echt van af. Helaas voor de mannen alleen figuurlijk. 😉

  • Quinty, 30: Love life, life is love.
  • Jay, 40:  In the end we only regret the chances we didn’t take.
  • Clancy, 36: don’t dream your whole life. Just live your dream! How will you hold your demons down. We’re all judged in time – so how will you clear your conscience when your clock unwinds?

Oké gasten…wat zijn jullie toch wijs en inspirerend. Zucht.

En? Welke vind jij de leukste van de 10? Of heb jij nog een betere? Deel dan jou meest humoristische Tinder profielen!

Wil jij ook met andere single moms kletsen over mannen en daten? Tips & tricks, do’s and dont’s? Dit kan in onze besloten community! Start je eigen groep en praat maar raak ladies. Check: http://community.www.nieuw.happysinglemoms.nl

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Nov 2019

Ik ben cor.. En hopeloos x

Reactie plaatsen