10 meest gênante date uitspraken / ervaringen
24 januari 2016 
5 min. leestijd

10 meest gênante date uitspraken / ervaringen

Hallo lieve single mama’s!

Ik wilde dit keer een blog schrijven met een knipoog. Een lach met een traan is heel ontspannend en ik hoop dat jullie hier een beetje van kunnen genieten, na een ontzettend drukke week inclusief ook druk weekend! Enjoy lieverds!

Ik begin met 10 en eindig met de nummer 1 van de lijst van de 10 meest gênante uitspraken / ervaringen met een date.

10. “Kreeg eens een foto van iemand zijn geslachtsdeel voordat ik hem zou gaan ontmoeten.. Ik heb het beeld verdrongen, ik verschoot ervan!”

Iniminimo! Geen date dus… next!

9. “Ik heb tijdens een date vastgezeten op het toilet in een kroeg, zat ik daar met de deurkruk in mijn hand…  En mijn telefoon in mijn tasje dat nog keurig bij hem op het tafeltje lag…”

Je zou toch bijna denken waarom hij niet even checkt of alles oké is daarbinnen? En jij maar roepen op die w.c. en hij drinkt gewoon zijn biertje rustig op en denkt dat jij je neus aan het poederen bent, haha, want ja, vrouwen hebben altijd langer werk.

8. Op een date bij hem in de auto stappen, waar je stijl achterover slaat van de gore knoflookwalm om hem heen. Een zooi in zijn auto, leek wel een MacDonalds-afvalbak! Zij had opeens migraine…

Kauwgompje en een vuilniszak nodig? Run girl, run! Voor de man: denk eens na voordat je je date ophaalt in een vuilstort op wielen.

7. Een man die zegt: “Niet alles hangt zoals ik dacht, aangezien je kinderen hebt…” 10 meest genante date uitspraken/ervaringen

Weer lekker cliché, niet? Seriously, zei hij dat nu echt hardop?

6. Gelijk op de eerste date zeggen dat je een SOA-test verwacht van je date! Behoorlijke afknapper voor diegene die hele andere plannen met je had…

Geloof niet dat we zulke cadeautjes willen van een ander toch! Safe sex always en als je het niet vertrouwt, just don’t do it.

5. Man die bij de eerste date verteld dat hij veel bedpartners heeft gehad en vervolgens zegt allergisch te zijn voor condooms!

Kijk, alsjeblieft een cadeautje van hem voor jou, dat heet SOA! Dan blijft hij lekker in je broek en ga je je zielige condoom allergie met iemand anders delen. Met alle andere lotgenoten waar je in de groep moet zeggen: “Hallo, ik ben Klaas en ik ben een condoomhater en geef graag ziektes door.”

4. “Na de eerste date kreeg ik een foto van zijn geslachtsdeel waar een pukkel op zat en vervolgens vraagt hij: “wat is dit denk jij?”. En dat vroeg hij omdat ik in de zorg werk…” 

Heeft jou beroep toch nog een voordeel met een date… Eis: SOA-test! Neem ‘m zelf nog af ook haha. Gewoon, heel hard weer wegrennen. Ctrl, Alt, Delete!

3. “Jaren geleden had ik een date in een park. Ik moest dringend plassen, dus de bosjes maar opgezocht. Op mijn slippertjes loop ik die bosjes in en ik gleed zo ineens uit… over een menselijke drol! Ik dacht dat ik gek werd ter plekke!”

Awkard! En dan weet je ook dat je date direct af is gelopen. En boven alles: ontzettend, vreselijk vies en beschamend. Waar is het gat in de grond?

2. “Ik had een laatst een jongen op de chat en die vertelde mij dat hij op het Burning Man-festival was geweest en daar erachter was gekomen dat hij het heel opwindend vond om in zijn onderbroek te hoela hoepen…”

Wist niet eens wat hoela hoepen was, nu wel. Hilarisch! Het beeld daarvan verdwijnt niet zo 1-2-3 hoor! En zingt hij er dan ook nog een liedje bij? Of zet hij Barry White erbij op?

1. “Eindelijk een date met de man die ik al heel lang kende, waar ik als jonge dame al een oogje op had. (we zaten bij elkaar in de klas op de basisschool)  Het moment was daar… we gingen zoenen! OMG! Een zoener van niks! Tong was overal, net een wasmachine! Mijn hele gezicht was nat… Wat was dat een vreselijke domper zeg, gadverdamme…”

En al die jaren daarop gewacht… wat een grote tegenvaller was dit voor je! In het vervolg maar eerst vragen of de centrifuge niet kapot is, want met een centrifuge-zoener blijft het tenminste droog!

Dit waren de 10 meest gênante date uitspraken / ervaringen. Hebben jullie ook genante dingen meegemaakt tijdens een date of in een gesprek? Reageer hieronder! 

Veel liefs, Miriam

Over de schrijver
Reactie plaatsen