10 voorwaarden waar de ideale man aan moet voldoen
18 november 2015 
4 min. leestijd

10 voorwaarden waar de ideale man aan moet voldoen

Daar zit ik dan weg te zwijmelen bij een bekend televisie programma. All you need is love… Wat een prachtmannen, en wat een mooie gebaren maken deze mannen. Soms droom ik van zulke mannen, soms word ik emotioneel van de beelden.

ideale manNa een hele hoop relaties die niet de ware bleken te zijn heb ik een aardige waslijst aan eisen waar een man aan moet voldoen. Hieronder 10 voorwaarden waar de ideale man aan moet voldoen. 

1: Mijn ideale man is financieel onafhankelijk
Hij moet zichzelf financieel kunnen redden en zijn eigen leven bekostigen. Ik heb in het verleden meegemaakt dat mannen teveel op mij leunden, dit bleek achteraf niet goed te zijn.

2: Hij heeft een eigen leven
En vooral een eigen sociaal netwerk. Ik vind mijn eigen dingen doen erg belangrijk. Ik zoek dus een toevoeging en niet iemand die zich in mijn leven wurmt, en mensen wil vervangen of erg jaloers is.

3: Hij houdt van huishouden ( en valt niet op mannen)
Ik heb werkelijk een hekel aan het huishouden, dus iemand die het af en toe leuk vindt om te doen zou mooi zijn.

4: Mijn ideale vent is geen voetbalfanaat
Ik heb een hekel aan de voetbalgekte. Hij mag het leuk vinden, maar ik wil geen geruzie over ik wil voetbal zien. Ik ga echt mijn TV-programma’s er niet voor missen. Een extra TV kan een uitkomst zijn hahahaha. bij mij in huis geen geruzie over wat voor zender de TV staat.

5: Hij houdt van een zelfstandige vrouw
Ik heb mijn leven aardig op orde. Wat ik merk is dat mannen vaak niet kunnen tegen de zelfstandigheid van een vrouw. Ik ben niet afhankelijk van een man. Mannen zoeken soms die afhankelijkheid wel.

6: Hij kan met kinderen overweg
Natuurlijk is hij geen vervanging van papa maar een beetje feeling met kinderen zou wel prettig zijn.

7: Mijn toekomstige geliefde houdt van huisdieren
Ik houd erg van dieren ik heb zelf een hondje, en heb jarenlang op paardrijden gezeten. Ik ben een echte dierenvriend. en zou het wel prettig vinden dat hij dit in ieder geval respecteert.

8: Hij heeft geen psychische problemen, of is er in ieder geval eerlijk over
Psychische problemen hoef je je niet voor te schamen. Het is geen pretje om er achteraf na een tijdje achter te komen dat iemand problemen heeft. Eerlijkheid vind ik hierin erg belangrijk. En hij mag ze natuurlijk ook gewoon niet hebben, die problemen.

ideale man 29: Hij is romantisch (die snapt toch iedereen 😉

10: Mijn ideale man is eerlijk en open
De laatste maar de belangrijkste! Openheid en eerlijkheid is voor mij het allerbelangrijkste in een relatie. Waar gaat het anders over?


Ik denk persoonlijk dat dit bijna niet te doen is, maar door de vele niet goede relaties heb ik mijn lijst hierop gebaseerd. Hoewel het misschien onhaalbaar is vind ik het lastig om dingen uit mijn lijst te schrappen. Ik wil niet weer op de verkeerde man vallen, of er te laat achter komen dat er toch iets niet klopt. Dan maar mikken op mijn ideale man!

Bestaat er iets als de perfecte man ? Ik denk het niet maar ik zwijmel nog even weg bij All You Need is Love, en droom over mijn perfecte man. Tot die tijd, ligt mijn ideale man boven thuis in zijn ledikantje.

Heb jij voorwaarden waar de ideale man aan moet voldoen? Je kunt je bericht hieronder achterlaten. 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 18 Nov 2015

Ik heb hem gevonden dus zo gek is het lijstje niet ;)

Anonymous
Door

Anonymous

op 18 Nov 2015

Mijn vrienden lachen mij uit om "het" lijstje en er staan nogal wat wensen op maar kort samengevat wil ik een man die bied wat ik ook bied zoals een kind niet meer liefst niet roken geen dieren financiëel onafhankelijk leuk uitzien is ook meegenomen etc etc. Ik denk dat kieskeurig zijn geen slechte eigenschap is. Nou dames met een lijstje veel succes allemaal.

Anonymous
Door

Anonymous

op 19 Nov 2015

Ik heb de ideale man gevonden. Dit lijstje hoort bij mijn aanstaande. Heerlijk toch. Moet even zoeken maar dan heb je wel wat iedere vrouw verdient. Ze bestasn echt. Mijn man is het levende bewijs

Reactie plaatsen