Een reading over mijn oude en mijn nieuwe liefde
24 januari 2016 
4 min. leestijd

Een reading over mijn oude en mijn nieuwe liefde

In mijn vorige blog vertelde ik jullie dat ik een online reading had laten doen. Je kunt dit blog hier nog terug lezen. In deze reading heb ik het onder andere gehad over een nieuwe liefde die ik was tegen gekomen en ook over de vader van mijn kind. Ik was best positief verrast door deze reading. Zo adviseerde de reader bijvoorbeeld om de vader van mijn kind foto’s te sturen van onze dochter (die hij nooit ziet). In de afgelopen maand zijn er op beide vlakken wat dingen gebeurd, dus ik vond het tijd voor een nieuwe reading. Dit keer koos ik voor Brigitte. 

Over mijn “nieuwe liefde”

Nieuwe liefde is eigenlijk wel een heel groot woord, want we zitten nog gewoon gezellig in de dating fase. Hoewel ik hem super leuk vind (en my god, wat is hij knap!), steekt er toch al iets in mij vanaf het begin. Maar gezien die zak bagage op mijn rug, is het moeilijk te voelen of het nu angst is wat ik voel, of het intuïtie is. Een mooie vraag voor de reader! Net zoals de vorige reader, zag ze hem wel als ‘vriend’ liggen in de toekomst, maar er zaten wel wat ‘maren’ bij. Mocht deze “relatie” geen stand houden, dan zal ik deze maren in het volgende blog zeker met je delen! 

Maar wel vertelde ze me dat het zeker een man is met een goed hart en dat hij wel zeker gevoelens voor me heeft. Ze zag een ‘T-splitsing’, er gaan keuzes gemaakt worden en zo voel ik dat ook, want ik zit nu midden in dat keuze proces: doorgaan of stoppen! Hoewel ik mijn keuze al redelijk heb gemaakt, gaf de Brigitte het advies om eerst met hem te praten, er dan een nachtje over te slapen en dan pas een keuze te maken. Ik moet waken om niet vanuit mijn ego keuzes te maken. Daar heeft ze wel een punt, wat ik best knap vind.

Wat ik ga beslissen en hoe het met deze “liefde” gaat lopen, zal ik jullie volgende maand laten lezen! 

Over de vader van mijn kind

Zoals vele van jullie weten, is de vader van mijn kind niet in ons leven en dat is helaas zijn keuze. Natuurlijk doet je dit als moeder wel wat en voel ik me -ondanks alles- wel met hem verbonden. Hij is tenslotte de vader van mijn kind. Uit de vorige reading kwam het advies om hem wat informatie over onze dochter en wat foto’s te versturen. Aangezien ik zelf al een tijd met dat idee liep, heb ik op 31 december een mail met hem verstuurd: 

Hallo XXX, 

In de bijlage vind je wat informatie en foto’s van onze dochter, dan kun je zelf beslissen of je het wil lezen. 

Wij wensen je een heel mooi nieuw jaar toe!

Groetjes, 

Het voelde goed om het te versturen en ik heb ook besloten dit ieder jaar te gaan doen. Het mogen straks duidelijk zijn voor onze dochter dat het niet mijn keuze was dat hij niet in haar leven was. Wat ook fijn voor me voelde was dat ik er helemaal geen verwachtingen bij had. Ik verwachte bijvoorbeeld geen e-mail terug en dat was een prettig gevoel. Ik heb geen reactie van hem terug ontvangen, maar dat is oké, wat valt er immers te zeggen… 

Natuurlijk was ik wel benieuwd wat de reader over deze actie te zeggen had en dat was voor mij best wel heftig. Ze gaf aan dat het hem heeft geraakt en het hem heel erg klein heeft gemaakt. Hij zal niet reageren omdat hij zich schaamt, hij heeft er een potje van gemaakt. Maar hij kijkt naar haar foto’s en dat geeft hem ook troost wanneer hij verdrietig is. En…. dat hij zich enigszins trots naar mij voelt omdat ik het helemaal alleen doe. 

Of bovenstaande waar is, daar zal ik misschien nooit achterkomen, maar ik vind het wel prettige woorden. Ze vertelde me daarnaast ook een aantal dingen over onze liefde destijds en over hem, die helemaal klopte. Daardoor voelt het voor mij wel dat ze de waarheid spreekt. 

Al met al heeft deze reading me wat meer bevestiging gegeven in de gevoelens die ik heb en heb ik ook zelfinzicht gekregen. Soms heb je het even nodig dat mensen dit tegen je zeggen, ook al weet je het diep van binnen wel. 

Mocht je het zelf ook leuk vinden om een reading te laten doen online, dan kan dat op een hele makkelijke manier via MediumChat. Je krijgt ook gratis proefchat, dus het is zeker de moeite waard! 

Van MediumChat.nl mocht ik een reading doen om deze te reviewen. 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Jan 2016

Ik heb na jouw eerste blog ook een Reading gedaan en het was allemaal weer zeer verhelderend! Thanxx voor de tip ?

Anonymous
Door

Anonymous

op 25 Jan 2016

Wat fijn om te horen!

Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Jan 2016

Wat ontzettend dapper van je dat je hem benaderd hebt. Getuigt van lef maar ook liefde naar je dochtertje toe dat je die hebt gedaan. Wat ben je toch een prachtige vrouw. Topper! X.

Anonymous
Door

Anonymous

op 25 Jan 2016

Dank je wel lieve Jootje, wat lief van je! Liefs x

Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Jan 2016

Hey Myra, Deze blog raakte me. Omdat ik me regelmatig afvraag of ik niet iets meer moeite moet doen om toch contact te krijgen met de vader van mijn dochtertje. Hij wil niet maar heel vaak heb ik het ook niet meer geprobeerd. Echt goed van je dat je foto's hebt gestuurd aan haar vader!Ben ook benieuwd naar je verhalen over je nieuwe liefde :-). Groetjes, Carolien

Anonymous
Door

Anonymous

op 25 Jan 2016

Hey Carolien, Dank je wel. Ik begrijp dat het je raakt, want het is gewoon een hele moeilijke issue. Ik heb uiteindelijk besloten om het te doen, omdat mijn dochter later nooit kan zeggen "maar mam, waarom heb jij het niet wat meer geprobeerd" of dat hij later gaat zeggen dat de deur aan mijn kant niet open stond en hij daarom nooit is gekomen. Voor mij persoonlijk hoeft hij nooit te komen, maar voor mijn dochter zou het natuurlijk wel belangrijk zijn dat hij dat wel doet en op deze manier laat ik hem weten dat de deur open staat, wanneer hij haar wil laten kennen. Hoewel ik het heerlijk vind met mijn meisje alleen, en ik er niet aan zou moeten denken om haar te delen, gaat het natuurlijk niet om mij, maar om haar... Als je er een keer over wil praten, let me know! Liefs Myra

Reactie plaatsen