2016 is het jaar dat ik HEM ontmoet!
31 januari 2016 
4 min. leestijd

2016 is het jaar dat ik HEM ontmoet!

Je kent het vast wel, een heel nieuw jaar ligt er voor je en dan denk je toch weer na over alle kansen en mogelijkheden die er voor je in het verschiet liggen. Goede voornemens en dingen die ik graag zou willen, een nieuw jaar geeft toch gevoelsmatig veel ruimte voor eigen invulling. Nou, zo zat ik dus een tijdje geleden op de bank. Na het likken van mijn wonden de afgelopen twee jaar heb ik besloten om het roer om te gooien en te gaan voor het echte geluk. De Tinder en Lovoo dates van de afgelopen maanden heb ik nu zo onderhand wel gezien. De chats die binnen vier zinnen al op het onderwerp seks komen, zijn toch niet mijn ideaalbeeld van mijn ultieme man. Mijn toekomstige man moet toch wel wat meer in huis hebben en zeker te bieden hebben, dan een plat potje d’r op d’r in en d’r uit, zoals ik dat noem.

In 2016 ga ik het serieus aanpakken en wel met een account van Parship. Dus op de zesde dag van het nieuwe jaar heb ik een Parship profiel gemaakt. Ze gaan grondig te werk als je een profiel wilt maken. Waar het bij de populaire apps alleen gaat om een paar goede foto’s, hier en daar een zinnetje, moet je voor een account een aantal concrete vragen beantwoorden voordat je profiel compleet is. Nou, dat geeft me hoop, want als ik het heb ingevuld, moeten de mannen dat natuurlijk ook hebben gedaan en zullen ze naar mijn idee serieus op zoek zijn naar de liefde van hun leven ;-)! Niet meer van die platte teksten onder een foto dat je naar links moet swipen als je een moeder bent of een serieuze relatie zoekt

228944_NL-FullBanner-468x60

Ik moet wel toegeven dat het vooral gebaseerd is op de persoonlijke kenmerken, de foto’s zie je bijvoorbeeld alleen als iemand ze ook aan je wil laten zien. Daardoor lijkt het minder op een ‘vleeskeuring’, maar is het ook wel iets lastiger. Uiteindelijk wil het oog ook wat, toch…?! Tot op heden heb ik wat ‘ijsbrekers’ beantwoord. Dit zijn vragen die iemand aan je kan stellen en als je alle vragen gelijk hebt beantwoord staat daar iets tegenover. De andere partij kiest uit wat dat is. Om een voorbeeld te noemen: dat kan het drinken van een kopje koffie zijn of het vrijgeven van de foto’s. Er zijn verschillende mogelijkheden. Voordeeltje; dat nodigt ook uit tot originele reacties.

Na het beantwoorden van zo’n ijsbreker ben ik in gesprek geraakt met een man. Het contact verliep erg gemoedelijk en we hadden een tijdje goede gesprekken via de app, maar ook via de telefoon. De gesprekken die we aan de telefoon hebben gehad duurde soms wel twee en een half uur. Nou dan moet je toch wel wat te vertellen hebben… Er viel geen moment een rare of ongewone stilte tijdens deze gesprekken. Na al die gesprekken weet je al een hoop over iemands leven, ook over de minder leuke dingen. De man in kwestie had drie kinderen en zijn vrouw is verliefd geworden op de buurman waar ze als gezin erg goed mee omgingen. Als je niet meer heel jong bent heb je toch je bagage, dat heeft iedereen. Het gaat erom hoe we hier mee om kunnen gaan. We hebben uitgebreide gesprekken gehad over toekomst dromen en zelfs over mijn kinderwens. Het duurde dan ook niet heel erg lang voordat we besloten hadden om elkaar te willen zien.

Nou dat was dus afgelopen vrijdag het geval. Het gekke is dat ik eigenlijk al een heel plaatje in mijn hoofd had gemaakt van hem. Ik had al een soort sticker op hem geplakt. En dat beeld was erg goed na alle gesprekken die we hadden gehad. En toen… Tja toen ging de bel, slik! Ach, ik heb de laatste tijd al wel wat dates gehad, dus ik was niet echt heel gespannen. Toch wilde ik wel graag dat ik nu wel een keer het gevoel zou hebben dat ik hem vaker zou willen zien en hij mij natuurlijk ook. Maar eigenlijk in het eerste moment wist ik het al… Dit ging hem niet worden, hoe leuk hij ook aan de telefoon of via de app was. Het was gezellig, we hebben lekker gegeten en gekletst, maar meer dan dat was het niet. Ik heb echt mijn best gedaan, maar de ‘klik’ was er niet.

Gaan jullie met me mee op zoek naar HEM via Parship (klik hier)? Ik zal jullie de komende periode op de hoogte houden van mijn ervaringen en dates die ik mag gaan beleven. Wordt vervolgd…

Liek kreeg van Parship een abonnement en mocht hierover schrijven. 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 31 Jan 2016

Ohh..wat herkenbaar..ik dacht dat ik de enige was die toch echt "op zoek" is naar de klik!. Tot nu toe niet gevonden, zou het wel bestaan?!?

Anonymous
Door

Anonymous

op 03 Feb 2016

Hoi Anoniem, haha, je bent niet de enige die op zoek is naar de klik. Ik geloof er heilig in dat die klik zeker bestaat! Gewoon verder gaan met leven en genieten, dan komt de rest vanzelf denk ik dan maar. Succes met jouw zoektocht!

Anonymous
Door

Anonymous

op 31 Jan 2016

Wat nou als er juist wel echt een klik is maar de man in kwestie helemaal niet overeenkomt met je "wensen en eisen" lijstje?

Anonymous
Door

Anonymous

op 03 Feb 2016

Hey Cyn, tja voor mij is het 'wensen en eisen'lijstje in eerste instantie niet waar het mij om gaat. Ik kan het lastig uitleggen, maar ik denk dat je het zelf wel herkent. De ultieme 'klik' is zo ontzettend belangrijk! Zonder die klik hoef ik mijn lijstjes niet eens af te gaan vinken...

Anonymous
Door

Anonymous

op 01 Feb 2016

Herkenbaar. Hoe langer je "leuk" chat, des te geweldiger en onrealistischer je beeld van de ander wordt en kan het bijna alleen maar tegenvallen. Haha

Anonymous
Door

Anonymous

op 03 Feb 2016

Hi Viedevief, het blijft natuurlijk altijd een spel. Maar inderdaad ik had al een heel 'beeld' van hem gemaakt in mijn hoofd en dat beeld klopte niet met de werkelijkheid ;0)

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Feb 2016

Ik vind parship behoorlijk duur, hoe kan je dat betalen als alleenstaande moeder? Snap ook niet dat juist deze site gepromoot wordt...... Op de niet betaalde of goedkope sites zitten alleen maar mafketels, althans dat is mijn ervaring tot nu toe. Waar vind je nog een betrouwbare, goede man?

Anonymous
Door

Anonymous

op 12 Feb 2016

Dus is het de keuze... Gun je jezelf iets meer en ga je voor een duurdere en betrouwbare website, of wil je voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, maar stuit je op 'mafketels'....

Anonymous
Door

Anonymous

op 12 Feb 2016

Het is overigens niet zo dat iedere alleenstaande moeder 'geen geld' heeft. Ik vind het zo jammer dat alleenstaande moeder altijd gekoppeld wordt aan geen geld. Zoals er alleenstaande moeders zijn die weinig geld hebben, zijn er ook zat alleenstaande moeders die genoeg te besteden hebben. Echter zijn we ook bezig om samenwerkingen te zoeken voor de alleenstaande moeders die wat minder te besteden hebben. Maar voor allebei de groepen wat wils toch!

Reactie plaatsen