5 mannen uitspraken waar vrouwen op afknappen
24 mei 2016 
3 min. leestijd

5 mannen uitspraken waar vrouwen op afknappen

Mannen kunnen er wat van met hun soms directe uitspraken. Zowel mijn vriendinnen als ik zelf vinden het vaak een afknapper als mannen dit zeggen:

1. “Ik heb voorkeur voor anaal”
Oke mannen…zeker als je het bed nog niet hebt gedeeld met de betreffende vrouw, kan deze opmerking killing zijn. Voor vele vrouwen is dit nog steeds een no go zone. Vrouwen denken: oh jee, hoe moet dat dan? Wil ik dat wel? Past dat? Dat gat is maar voor één ding. Kortom: we vinden het doodeng! Hij is wel heel erg leuk, maar nu denk je elke keer als hij seks wil alleen maar aan het feit dat hij ‘hem’ in je kont wil stoppen. Deze ene opmerking betekent dus dat de man ineens in de no go zone terecht komt. Als je iemand in d’r kont neuken nou zo lekker vindt, ontdek eerst even de rest van haar, zorg dat ze zich veilig voelt bij je en maak het dan bespreekbaar.

2. “De popo”
Vriendin van me heeft een scharrel van rond de 30, zij rond de 40. Hij komt zo nu en dan langs, soort friends with benefits, gezellig en lekker. Op een dag kwam hij wat later dan afgesproken en vertelde hij enthousiast dat hij met het flyers plakken de ‘popo’ achter zich aan had.  Tja…zucht…je gebruikt je slang maar bij je matties…maar voor deze vrouw van 40 is het gewoon ‘de politie’. En die gast is ook geen twintig meer…

3. “Fenk je krijg ze niet”
Dick, mijn ex voetbalde met hem, kwam ik tegen op Koningsdag. Vechtersbaasje eerste klasse…niet mijn type dus. Ik zag hem zitten aan de bar en in m’n licht aangeschoten bui spreek ik hem spontaan aan. “Hey Dick! Hoe is het?” Ik kijk ondertussen naast hem…daar zit een exact exemplaar van zijn ex. Dat kon ik niet voor me houden, dus roep “Is dat je vriendin? Jezus man, zoek eens wat anders uit!” Nou dat heb ik geweten…

5 mannen uitspraken waar vrouwen op afknappen

5 mannen uitspraken waar vrouwen op afknappen

Piep piep..appje van Dick: “Moest op Koninginnedag van jou wat anders zoeken en kom steeds bij jou, wat een mooie vrouw” OMG, wat heb ik nou weer ongewenst getriggerd. Na een paar appjes met als laatste “Geen zin om te reageren” dacht ik, ik zal maar duidelijk zijn tegen die arme stakker… “Nou, ik zei dat je huidige vriendin wel erg op je ex leek! Zeker niet de bedoeling dat je wat anders moet zoeken! En zeker niet mij”. Hij reageerde: “Zal je niet meer lastig vallen”, nou daar heeft hij zich niet aan gehouden! Elke dag toch weer een poging via een berichtje, inclusief spelfouten, contact te krijgen. Toen appte Dick: “Fenk je krijg ze niet”. Toen moest ik toch even terugsturen: “Wat bedoel je nou?” Een mannelijke collega kon het uiteindelijk voor me  vertalen: “Denk dat je de berichten niet krijgt!” Ook voor vrouwen geldt dat ze mannen gewoon niet leuk genoeg vinden als ze niet reageren op een appje.  De hopelijk laatste poging van Dick: “Ik denk dat ik heel gek op je ben”…een zin die ik zo graag zou willen horen…maar niet van hem! Deze heb ik dan maar als volgt beantwoord: “Dick, zet me maar snel uit je hoofd en geef aandacht aan je vriendin, want ik zal nooit gek op jou zijn.” Ik heb de “En leer eens Nederlands!” maar weggelaten.

4. “Ik val niet op vrouwen ouder dan 28”
Zo irritant, mannen die in een groepsgesprek er herhaaldelijk niet voor uit willen komen dat ze op je vallen. Wees een vent en geef het toe! En niet alleen in een appje dat je later aan me stuurt: “Je weet toch dat ik gek op je ben”. Tsss…

5. “Hoi! Hoe gaat het?”
Daar stond ik samen met een vriendin in een discotheek. Mijn vriendin had al heel de avond oogcontact met een lange, grote vent met een sportief lekker lijf. Niet mijn type, maar wel dat van haar. Hij liep op ons af en kwam bij ons staan, de spanning steeg, tot hij zei “Hoi! Hoe gaat het?” …met een zwaar Limburg accent!! Foetsie de spanning en de aantrekkingskracht! Ik kon mijn lach niet inhouden en draaide me maar snel even weg van ze. Dat werd niks!

Wat is de laatste uitspraak van een man waar jij op afgeknapt bent? Deel het met ons!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jun 2016

Ik vind eerlijk gezegd de opmerking over het "Zware Limburgs Accent " jammer en onnodig. Heb ook zo'n accent en vraag me dus af of het andersom dus ook zo werkt...die ervaring heb ik gelukkig niet maar het zegt in dit geval wel iets over je Becky, dus wat mij betreft zou ik dit de volgende keer weglaten. Je accent is je accent en daar kun je weinig aan doen, je uitspraken kun je echter wel makkelijk veranderen!

Anonymous
Door

Anonymous

op 12 Jun 2016

Het accent was de kern van het verhaal. Ik heb zelf een Brabants accent en daar kunnen mannen ook op afknappen. Is ok. Ik denk trouwens dat het accent bij vrouwen een ander effect heeft. Ik knap er gewoon volledig op af, daar kom ik gewoon voor uit. Is niet erg, er zijn genoeg vrouwen die dat wrs weer geweldig vinden!

Reactie plaatsen