5 stoere herfstkapsels voor jongens
15 september 2016 
2 min. leestijd

5 stoere herfstkapsels voor jongens

Als het weer tijd wordt voor de kapper, ben ik vaak opzoek naar een leuk kapsel voor mijn zoontje van 2 jaar. Dit valt niet altijd mee. Ik kom veel leuke kapsels tegen voor meisjes, maar voor jongens is het echt goed zoeken. Toch wil ik als mama wel graag een beetje ‘fashionable’ kapsel voor mijn zoontje. Vandaar dat ik een aantal kapsels heb opgezocht die ik leuk vind voor jongens.

Ik hou zelf van een lekker stoer kort kapsel voor mijn zoontje. Dit staat hem het mooiste. Op dit moment is de haarmode weer iets langer en met veel krullen, dit vind ik erg leuk, maar mijn zoontje heeft helaas niet het haar hiervoor.

Hieronder staan een aantal voorbeelden voor leuke kapsels voor jongens.

1. Helemaal hip die krullen en wat langer. Ik vind dit echt een stoer jongens kapsel.

647

2. Kort aan de zijkant en lang bovenop. Altijd netjes, maar ook stoer. Je zou het ook nog omhoog kunnen zetten.

842

3. Kaal geschoren zijkanten en bovenop haar, erg stoer.

656

4. Dit is mijn favoriet. Opgeschoren aan de zijkant en bovenop een kuif.

FullSizeRender

5. Een kapsel voor de kleinste kindjes. Sommigen kindjes hebben met geboorte al een flinke bos haar( mijn zoontje ook, zie foto)

Ik hoop dat ik je een inspiratie heb gegeven voor een leuk kapsel voor je zoontje.

Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Reactie plaatsen