7 redenen om direct lid te worden van de community
17 november 2016 
1 min. leestijd

7 redenen om direct lid te worden van de community

De community van Happy Single Moms is dit jaar gestart. Ben jij al lid? Kijk snel naar alle redenen en meld je aan bij de gezellige groep met andere alleenstaande moeders!

1. De community is gratis

Het begon betaald, maar inmiddels is de community gratis. Een account hebben is wel verplicht om te kunnen reageren. De privacy instelling van je account kan je helemaal aanpassen, zodat je al dan niet herkend wordt.

2. Aanmelden is makkelijk

Je kunt je aanmelden via de Facebook knop. Makkelijker dan dat kan niet 😉 Je kunt er ook voor kiezen om zelf een account aan te maken. De keuze is aan jou!

3. Je kunt er je verhaal kwijt

Je kunt alles bespreekbaar maken. Als je iets heftigs mee hebt gemaakt bijvoorbeeld. Of als je gewoon even je frustratie wil delen of advies van anderen nodig hebt. Alles is mogelijk binnen de community.

4. Je kunt zelf topics starten

Wil je dat andere moeders met je meedenken of wil je gewoon gezellig kletsen met anderen? Dan start je gewoon je eigen topic!

13445327_1062855497137537_3124231366476959946_n

5. Je kunt er allerlei informatie vinden

Er staat juridische informatie en informatie over financiën. Daarnaast kan je er (betaalde) trainingen volgen.

6. Je kunt er een oproep plaatsen

Wil je bijvoorbeeld samen met een andere moeder op vakantie of wil je eens een play-date voor de kinderen regelen? Dit kan allemaal op de community.

7. Je kunt er eigen praatgroepen starten

Er is bijvoorbeeld een praatgroep voor moeders waarbij de ex niet betrokken is en een praatgroep voor de omgeving Zuid-Holland. Je kunt er een praatgroep naar keuze starten!

Kom snel en sluit je aan bij de community van Happy Single Moms, hét platvorm voor happy en zelfstandige moeders.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen