7 ​redenen om een single mom te daten
17 maart 2016 
4 min. leestijd

7 ​redenen om een single mom te daten

Laatst schreef ik 11 redenen waarom ik niet date, maar laat ik het eens omdraaien en 7 redenen om een single mom te daten omschrijven. Want ook al zijn wij happy single moms, er kan altijd een man in je leven komen die het nog net even leuker maakt dan het al was. Sommige mannen vinden je leuk totdat ze horen dat je een kind hebt, want ohhhh, dat betekent bagage van een oude relatie waar hij ook mee te dealen zal krijgen. Maar toch heeft het daten van een single mom zo z’n voordelen. Benieuwd waarom mannen juist alleenstaande moeders zouden moeten daten? Lees dan snel verder want ik heb weer genoeg redenen gevonden om juist te daten met single mommies!

Hier komen 7 redenen om een single mom te daten:
 
1. We zijn niet claimend
We zijn super zelfstandig en dat heeft zo z’n voordelen. Want wij zijn geen claimende plakkerige vrouwen die niks zonder onze nieuwe liefdes kunnen doen. Dus als jij ook je eigen ding wilt blijven doen vinden wij dit prima. Wij vermaken ons wel.
 
2. We zijn zorgzaam
We zijn moeders en dat betekent dat we in staat zijn om voor kinderen te zorgen. Aangezien mannen grote kinderen zijn. Alleen het speelgoed waarmee ze spelen verandert. De mannen kunnen verzekerd zijn dat we ook voor hen kunnen zorgen.
 
3. Blijvertje7 redenen om een single mom te daten
We gaan niet zo snel op jacht naar een andere man. We zijn eerder op zoek naar iemand die om de juiste redenen bij ons past voor langere tijd, het liefst voor altijd!
 
4. Niet maar 1 cadeautje maar minimaal 1 klein cadeautje extra
Nou ja, we zijn misschien niet ingepakt met een strikje, maar we zijn wel verrassend. En daarom zijn wij dus verrassende cadeautjes. Omdat kinderen onvoorspelbaar zijn, zijn zij dus ook kleine cadeautjes. Die krijg je er gratis bij.
 
5. We zijn financieel onafhankelijk
We zijn financieel onafhankelijk. We roeien met de riemen die we hebben en weten van iets kleins iets groots te maken. Dus we zijn absoluut geen golddiggers die bij je willen zijn voor je geld.
 
6. Ondernemend met een fun factor
Met een kind in huis hoef je je nooit te vervelen. Dit weten mama’s maar al te goed! Wij weten altijd wel een activiteit te bedenken. Dus wil je op date of gewoon quality time met ons, dan bedenken wij wel iets wat we kunnen gaan doen. Erg handig voor de ” wat jij wilt schatje” mannen. Maar een verrassing op z’n tijd is ook wel erg fijn. Maar wij moeten dat soms weer leren toelaten, aangezien we soms al een tijdje alles zelf regelen.
 
7. Sexy
Strong is THE new sexy en sterk zijn wij zeker weten. We hebben heel wat voor onze kiezen gehad en overwonnen. En we staan ons mannetje! Best sexy toch een vrouw die weet wat ze wil?
 
Deze 7 redenen om een single mom te daten lijken mij redenen genoeg om het dus te gaan doen! Hebben jullie nog goede redenen waarom mannen ons zouden moeten daten? Laat ze achter voor mij in een reactie.
Over de schrijver
Reactie plaatsen