7 redenen waarom vrouwen op bezette mannen vallen
03 mei 2016 
2 min. leestijd

7 redenen waarom vrouwen op bezette mannen vallen

Waarom vallen vrouwen op bezette mannen? Ja, ik geef het toe, ik ben er zo één! Dus berg je vent maar snel voor mij op! Als ik een vent tegen kom die ik leuk vind, je raadt het al? Bezet! Wat is dat toch met mij? Onderstaand zeven redenen waarom vrouwen op een bezette man vallen.

1. Je valt op de man, niet zijn relatiestatus

Ik ben zo iemand die het gewoonweg niet opvalt of iemand een trouwring draagt. Ik val überhaupt niet snel op een vent. Hij moet iets aparts hebben, iets wat me aantrekt, mijn respect afdwingen. Ik richt me dan ook eerder op die analyse dan op zijn relatiestatus. En als ik iemand leuk vind, dan kan ik die knop niet meer omzetten. Of hij nou een relatie heeft of niet. Sorry?!

2. De ‘eerder bedrogen, dat kan ik ook!’- aanpak

En? Ben jij wel eens door je vent bedrogen met een andere vrouw? Dus je weet hoe het voelt? Nou, ik ook! En toch ben ik nu die ‘andere vrouw’. Bedrogen worden door je partner met een andere vrouw is niet echt een ego boost. Het jatten van een vent van een andere vrouw maakt dat mogelijk weer een beetje goed voor sommige vrouwen?

3. Vrouwen willen andere vrouwen terugpakken

Hier kan ik me dus vrijwel niks bij voorstellen. Het concurrentie principe, ik kan hebben wat jij hebt. Ik ben leuker, lekkerder en beter dan jou. Ik kan je pijn doen via het belangrijkste wat je hebt in je leven: je vent.

4. De mannen zijn al bezet, dus zijn goedgekeurd

Iemand kan het erop, dus waarom jij niet? Hij heeft vast behoorlijk wat kwaliteiten in huis, anders was ze niet nog steeds bij hem.

7 redenen waarom vrouwen op bezette mannen vallen

7 redenen waarom vrouwen op bezette mannen vallen

5. Je hebt bindingsangst

Je weet het, een bezette man is niet beschikbaar en kiest in 99% van de gevallen niet voor jou. Misschien heb je stiekem wel bindingsangst en is het vallen op bezette mannen daarom wel een onbewuste veilige keuze.

6. Bezette mannen zijn aantrekkelijker

Bezette mannen komen vaak zelfverzekerder over dan single mannen. Ze zijn populair en soms een tikkeltje arrogant. Ze hebben je niet nodig, jagen maar dames! Heerlijk toch?!

7. Je leeft voor het spel

Als iets goed voelt, kan je de uitdaging gewoonweg niet uit de weg gaan. Zo zit je niet in elkaar. Het leven is één groot spel en je levensgenot is ‘when a plan comes together!’ Alles kan kapot.

Voor mij is reden 1 het meest van toepassing met een vleugje 7, afgetopt met een twijfelende reden 5. 😉

En, mocht jij ook wel eens vallen op bezette mannen, welke reden is van toepassing op jou?

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 04 May 2016

Zoveel vrouwen die oordelen wanneer iemand reageert die dit overkomt. Ook ik kan er over mee praten, terwijl ik in het begin geen weet had van zijn 'relatiestatus'. Je voelt een klik en vanuit daar wordt het meer. En dan is het al te laat, want je bent stapelgek op de ander. En dan begint de lijdensweg, wel contact en dan weer niet, stoppen en elkaar niet kunnen vergeten, de vele vooroordelen zoals dat je maar goed bent voor één ding, ik heb ze allemaal al gehoord en heb al deze stadia al gepasseerd. Maar alle pijn en geduld was het voor mij waard. En niet omdat het huwelijk stuk loopt maar omdat soms een ander je kan laten in zien wat je werkelijk mist wanneer je jezelf bent verloren. Een nieuw hoofdstuk is begonnen...

Anonymous
Door

Anonymous

op 23 Jul 2016

waarom ga je dan met iemand die relatie heeft dat is toch respectloos en sommige mannen zijn dus kutgigolos dat snap ik ook wegens vreemdgaan

Anonymous
Door

Anonymous

op 23 Jul 2016

sorry dat ik soms grof bent maar ik maak geen relatie van iemand kapot dat vind ik gewoon ziek maar excuus voor taalgebruik

Anonymous
Door

Anonymous

op 23 Jul 2016

ik denk dat bezete mannen meer aantrekingskracht hebben dan single mannen

Reactie plaatsen