7 voordelen van single zijn tijdens de zwangerschap
02 maart 2016 
2 min. leestijd

7 voordelen van single zijn tijdens de zwangerschap

Hoe lastig is het wel niet, om er alleen voor te staan , in de zwangerschap? Maar het heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen! Ik ga jullie laten mee lezen, wat ik als erg fijn heb ervaren om het echt alleen te doen. Hier volgen de 7 voordelen van single zijn tijdens de zwangerschap:

1. Ruimte in bed

Als je eenmaal een buik hebt die alleen nog maar in de weg zit. Die je niet even af kan doen, zodat je weer lekker kan bukken of draaien in bed. Als je dan ook nog zo’n vervelend snurkende man, die veelste veel plaats in beslag neemt naast je hebt liggen… Nope, dat heb je niet als single mom to be bent!

2. Je eigen beslissingen kunnen nemen

Je kan zelf de naam bepalen, hoe de kinderkamer er uit komt te zien. Borstvoeding of toch flesvoeding ? Wel of niet laten vaccineren straks… Zonder schuld gevoelens naar de partner toe!

3. Geen lastige man tijdens te bevalling

Lig je daar als een malle te puffen, word het meneer te veel en kiept hij om… No thanks! Of hoe vervelend zou het zijn als hij de hele tijd in slaap valt, terwijl jij al uren wacht tot je 10cm ontsluiting hebt?! High five to the girl power.

4. Niemand in je directe omgeving die zeurt om je hormonen!image

Heb je weer eens zo’n dag dat je echt niet te genieten bent, hoe fijn is het dan dat je het niet constant naar je hoofd krijgt geslingerd? Of bij een huilbui krijgt te horen: “Zit je nu alweer te janken?” Heerlijk die rust hihi!

5. Geen gezeur om sex

Heb je net een kind met een reuzenhoofd eruit geperst, word er nu al gezeurd om sex… Euhm, ik ben kapot van onder? Je was in schok toen je je kind er uit zag komen en nu wil je je hem er weer insteken? No way. Maar dat ‘probleem’ heb je niet als je alleen bent.

6. Geen vieze eetgeuren om je heen waarvan je bijna over je nek gaat

Je kan eten en koken wat je wilt. Je lievelings eten. Vind je nu niet te harden? No one cares! Happy me.

7. In je eigen tijd naar de verloskundige

Je hoeft geen rekening te houden met de werktijden van je partner. Je kunt lekker gaan wanneer het jou uit komt. Wat een feest toch!
 

Dit waren 7 voordelen van single zijn tijdens de zwangerschap. Wat zagen jullie als voordelen? Laat het mij weten in een reactie hieronder!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 02 Mar 2016

Helemaal mee eens.. Heb t als zeer prettig ervaren en heel relax.

Reactie plaatsen