Aan aandacht geen gebrek!
28 maart 2017 
3 min. leestijd

Aan aandacht geen gebrek!

En dan na 20 jaar ben ik weer op de markt, bruisend van het leven. Natuurlijk moet er nog wel eerst even het één en ander aan mijn uiterlijk gebeuren, aangezien ik wel een relaxte relatie had en ik houd van het goede leven.

Ik ben 43, niet de jongste maar kan zeer zeker nog een ronde mee! Ik ben ook niet de knapste, maar heb aan aandacht nooit gebrek gehad. Dus nu kan ik kiezen wie ik wil: een knappe man, die goed is voor mijn kinderen, met humor, goed in bed en natuurlijk kan hij lekker koken, want ik houd van lekker eten maar koken staat niet bovenaan mijn lijstje van leuke taken!

Tegenwoordig loopt de kroeg leeg en kijkt men dus eerst even rond op Facebook! Nou ja, dat was het plan. Maar zoeken is niet nodig, want nadat mijn status veranderd is van “getrouwd” in “single”, blijkt dat de halve mannelijke bevolking op me staat te wachten! Heerlijk al die aandacht! Ik wentel me in berichtjes op Messenger die me vleien. Ik reageer op Jan, Erwin en Klaas en hoop dat er een leuke man uitrolt.

Een koffiedate, maar dan spannend

Na 1 dag stuurt Jan me al een expliciet berichtje over wat hij allemaal graag met me zou willen doen en meneer doet er voor de illustratie een foto bij die mij het schaamrood op de wangen doet verschijnen! Jan is dus snel afgeserveerd! Maar kom op, die ene rotte appel laten we het niet verpesten voor de rest!

Erwin ken ik nog van vroeger en wil graag eens een kop koffie met me drinken! Lijkt me leuk! Hij heeft wel foto’s op Facebook waar hij opstaat, maar die zijn van veraf genomen. De dagen voor de koffie spreken we elkaar dagelijks en urenlang! Ik vond hem altijd al leuk maar de vlam slaat bij mij nu toch wel echt over ondanks dat ik niet goed kan zien hoe hij er nu uit ziet! Ondertussen heb ik ook Klaas weggestuurd aangezien meneer het niet nodig vond om te vermelden dat hij al 12 jaar een relatie had! Ik heb alsnog mijn grenzen, nietwaar?

De koffiedate is gepland en ik sta bij Erwin voor de deur! Hij doet de deur open en ik kan me nog net beheersen om hem niet aan te staren! Een fitte man van 43 in een strakke broek met dito lichaam!
Gecombineerd met het goed kunnen kletsen en luisteren, lijkt het een Match Made in Heaven! Het single life trekt niet meer. Geef hem maar, ik heb al besloten! De klik is er terdege op elk vlak en het scheelt weinig of ik gooi al mijn normen en waarden al tijdens de koffie overboord! Een heel fijn, intens gesprek…..dacht ik.

Ik weet precies wat ik wil!

Na 20 jaar weer op de markt: aan aandacht geen gebrek!En wordt wat gevoeld en gefrunnikt en ik ga – laten we zeggen – voldaan naar huis. Een paar dagen later hoor ik van hem. ‘Wat was dat een leuk gesprek! Ik weet nu precies wat ik wil! Ik heb een leuke meid gevonden, dus je snapt dat ik nu niet meer met je kan chatten! Dat snap ik natuurlijk! Want ik ben net single…en niet op zoek naar een man. En vooral niet iemand met kids die dezelfde leeftijd hebben als die van mij waarmee hij constant in het bos is voor inspiratie voor zijn zelfmaak-meubels.

Ik wil gewoon nog even verder zoeken. Naar Jan en Klaas. Want als het wat was geworden met Erwin, dan had ik nooit mijn wilde haren kwijt gekund. Dan was ik bij hem gebleven, met een afgetrainde perfecte man die goed voor zijn kinderen zorgt en had ik nooit meer iets te zeuren gehad. En dat moet je als vrouw niet willen…

Hoe is jullie ervaring qua daten? Voel jij je ook gevleid door alle aandacht?

Over de schrijver
Reactie plaatsen