Aan de slag in de datingwereld
11 juni 2016 
3 min. leestijd

Aan de slag in de datingwereld

Ik ben heel erg onafhankelijk. Maar een mens is niet geboren om alleen te zijn. Ik moest dan ook van mezelf aan de slag in de datingwereld. Ik heb blind dates gehad. Dan merk je direct wie je echte vriendinnen zijn!

Dat je single bent, betekent niet dat je genoegen moet nemen met elke man, om maar niet alleen te zijn.

Sommige vriendinnen willen je koppelen met de meest lelijke of zielige mannen. Dan is het ook meteen duidelijk hoe ze over je denken. Maar ik gaf het niet op. Dus ik probeerde het met Tinder.  Ik kreeg veel reacties. Ik voelde mij gevleid, dat ik toch nog goed in de markt lag. Eentje sprong eruit en na een tijdje gekletst te hebben, zouden we elkaar ontmoetten. Zover is het dus nooit gekomen. Hij stelde de afspraak steeds uit. Tot ik niks meer van hem hoorde.

daten2

Aan de slag in de datingwereld

Ik heb losers en gierige mannen ontmoet. De ergste soort zijn de mannen die teveel van zichzelf houden en denken dat ze een godsgeschenk voor vrouwen zijn. Meestal hebben ze ook nog wel bij verschillende vrouwen kinderen. Ze vertellen meestal in jullie eerste gesprek dat ze eerst alleen plezier willen maken. Daar bedoelen ze dus mee, dat ze gewoon seks willen. Geen materiaal voor een serieuze relatie!

Ik heb het nog steeds niet opgegeven! Ergens moet mijn prins op het witte paard zijn. Aangezien hij niet aan mijn deur komt, besloot ik laatst naar een feest te gaan waar alleenstaanden elkaar ontmoetten. Dit was speciaal voor gekleurde mensen. Helaas waren de inschrijvingen voor de vrouwen heel snel gesloten. Ik kon niemand meenemen voor geestelijke steun. Dresscode was African chique en ik maakte speciaal voor deze avond een mooie jurk.
Vol zelfvertrouwen reed ik die avond richting Rotterdam. Ik zag er geweldig uit( al zeg ik het zelf)! Eerlijk gezegd twijfelde ik wel even om nog te gaan. Maar teveel mensen wisten dat ik naar het feest zou gaan. Zij wilden de volgende dag een verslag van de avond van mij horen.

Toen ik aankwam viel mij op dat er heel veel kleine mannen aanwezig waren. Zelf ben ik ook maar 1,69, maar deze mannen waren echt klein! Nadat ik in gesprek was met een paar mannen, merkte ik ook dat er veel jonge mannen waren. Mannen die nog een gezin willen stichten. Die fase heb ik al gehad! Mijn zoon is bijna volwassen en ik geniet van mijn vrijheid! Er was ook een man van 25 jaar, die op oudere vrouwen viel. Ik dacht meteen dat hij een moedercomplex had. Als je 25 jaar bent, kon je mijn zoon zijn(als ik heel vroeg met kinderen was begonnen). Later gaf de organisatie toe dat ze leeftijd categorie te breed hadden genomen. 25 jaar tot 48 jaar.

daten3

Aan de slag in de datingwereld

Na deze avond was ik helaas nog vrijgezel! Maar ik heb achteraf toch een hele leuke avond gehad. Veel nieuwe mensen ontmoet. Ook vrouwen waar mee ik ervaringen uitwisselde over het daten met mannen op oudere leeftijd. En ik vond het heel stoer van mezelf dat ik alleen naar het feest ben gegaan waar ik niemand kende. Ik ben zeker van plan om nog een keer naar zo’n feest te gaan. Als ze de leeftijd categorie tenminste een beetje hebben opgeschroefd vanaf 35 jaar tot 48 jaar.

Ik heb de hoop nog steeds niet opgegeven! Ergens moet mijn prins zijn. Misschien is hij verdwaald!

In de tussentijd vermaak ik me wel in mijn eentje!

Hebben jullie ook ervaring opgedaan met feesten voor alleenstaanden? Of hebben jullie tips of andere leuke ideeën om nieuwe mannen te leren kennen? Deel het met ons en laat een reactie achter.

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jul 2016

Hoi. Ik ken die feesten maar wil er ook weleens kijken:) je schrijft heel leuk trouwens. Heb je sinds dat je weduwe bent geworden geen relatie meer gehad? Vader van mijn zoontje is ook overleden (maar wij waren niet meer samen) en mijn zoontje is nu 5. Ik merk aan mijn zoontje dat hij erg behoefte heeft aan een vader-figuur... herken jij dat ? Groetjes tanja

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jul 2016

Ik bedoelde. Ik ken de feesten nog niet haha

Reactie plaatsen