Happy Single Moms wenst alle alleenstaande ouders een hele fijne vakantie
04 augustus 2017 
2 min. leestijd

Happy Single Moms wenst alle alleenstaande ouders een hele fijne vakantie

Lieve allemaal,
 
door allerlei (technische) problemen, zijn we de laatste paar weken niet actief geweest. Dat vinden we natuurlijk vreselijk! 
 
Achter de schermen zijn we druk bezig om alles op te lossen. We maken dan ook direct van de gelegenheid gebruik om Happy Single Moms te vernieuwen. We willen heel graag alle onderwerpen die voor alle alleenstaande moeders (en vaders) aan bod laten komen. We zullen actief gaan zoeken naar nieuwe bloggers die vanuit hun hart willen schrijven.
 
Happy Single Moms wil andere moeders inspireren, maar daarvoor hebben we jullie nodig! Jullie leuke, emotionele, grappige verhalen, maar ook als je opvoedkundig gezien je ervaring wil delen is dat geweldig voor andere single moms.
 
We nemen nu even vakantie, maar we komen straks weer terug! We zullen dan ook een aantal oproepen plaatsen, waarbij we je uitnodigen om te reageren. We zullen dan ook reageren op de mensen die nu al gemaild hebben, maar waar we technisch gezien nog niet op konden reageren.
 
Voor nu wensen we jullie een hele fijne vakantie toe. We hopen dat jullie een leuke tijd met jullie kindjes gaan hebben.
 
Wij gaan ook even genieten met onze kinderen. Bedankt voor jullie geduld en tot snel!
 
Liefs namens het hele Happy Single Moms team
Over de schrijver
Reactie plaatsen