Als single mom op Tinder
13 september 2019 

Als single mom op Tinder

Laten we eerlijk zijn, wie van jullie nam er nog niet eerder een kijkje op de populairste dating app van het moment? Misschien vind je het een vleeskeuring of misschien vind je het juist een leuke afleiding, maar een handige tool is het in ieder geval wel. En het levert zonder twijfel hilarische verhalen op. Want ja, als single mom op Tinder…. dat zorgt voor leuke verhalen.

De types zijn hieronder zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen als single mom op Tinder. Neem ze alsjeblieft met een korreltje zout en hou in het achterhoofd dat ik absoluut geen mannenhater ben. Ieder van deze mannen mag er zijn.

5 Tinder types die je als single mom op Tinder tegen kunt komen

Single mom op Tinder

Single mom op Tinder

  1. Ik-wil-alleen-maar-seks-en-liefst-zo-snel-mogelijk

Waarschijnlijk is dit het type dat je meteen associeert met Tinder, maar er zwemmen nog veel andere vissen in de Tinderzee. Als je op zoek bent naar een spannend avontuurtje, is deze man de perfecte keuze. Of als je gewoon even je ex wilt vergeten en je afvraagt hoe het is om met een vreemde man in bed te duiken. Deze man helpt je zonder twijfel over grote drempels met zijn vlotte praatjes.

Kans op leuke date: xxx

Relatiemateriaal: /

2. Saaie-wannabe-vader

Hij had nog geen geluk in de liefde en zijn biologische klok tikt. Het liefste wilt hij zo snel mogelijk een vaste relatie. Echter is er één groot minpunt aan deze man: hij heeft weinig inhoud, om niet te zeggen dat hij ronduit saai is. Jullie gesprekken gaan niet verder dan zijn uitzichtloze kantoorbaan en het weer. Oh ja, hij probeert je ook voortdurend te overtuigen dat hij een prima vaderfiguur zou zijn voor jouw kind(eren).

Kans op leuke date: /

Relatiemateriaal: x

Single mom op Tinder

3. Ik-zoek-een-mama-voor-mijn-kinderen

Dit type is niet op zoek naar liefde maar naar een huishoudmanager. Hij screent je meteen naar jouw opvoedingsvisie en jouw aantal kinderen en hun leeftijd. Zo kan hij mathematisch bepalen of jullie een match zijn. Hij maakt ook meteen duidelijk dat hij geen kinderwens meer heeft. Je bent dus gewaarschuwd!

Kans op leuke date: /

Relatiemateriaal: x

4. Ik-vind-je-leuk-maar-je-leven-niet

Na een leuke virtuele babbel volgt al snel de ene date na de andere. Wat een aantrekkelijke man heb je aan de haak geslagen. De toekomst ziet er rooskleurig uit maar dan is er plots een donderwolk aan de hemel. Helaas had hij zich het leven met kinderen heel anders voorgesteld. Al dat gedoe is niet aan hem besteed. Ondanks de passie tussen jullie, is het duidelijk dat jullie levens niet te combineren zijn. Bij deze je eerste gebroken Tinderhart. Been there, done that.

Kans op leuke date: xx

Relatiemateriaal: xx

Single mom op Tinder

Single mom op Tinder

5. Ik-wil-me-niet-binden-maar-ook-niet-alleen-zijn

Ook wel bekent als de friend with benefits. Of het nu is om samen op de bank te zitten met een glas wijn, elkaar te verleiden of je te troosten na een rotdag: deze man is heel aanwezig in jouw leven. Jij negeerde dat hij al in jullie eerste gesprek liet vallen dat hij niet op zoek is naar een vaste relatie. “Bij mij wordt het vast anders” dacht je heel naïef, maar niets is minder waar. Na een tijdje word je stapelverliefd op hem en voila, daar is gebroken Tinderhart nummer twee.

Kans op leuke date: xx

Relatiemateriaal: /

Wat is jouw ervaring op als single op Tinder? Ik vind het leuk om je reactie te lezen!

Over de schrijver
Ellen
Door

Ellen

op 25 September 2019

Ik moet er smakelijk om lachen, zooooooo Herkenbaar, Net aan renoveren .van type: ik wil me niet binden maar ook niet alleen zijn. En idd dacht ook ik, met mij misschien wel...

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down