Avontuurtje tijdens de scheiding...
07 maart 2016 
3 min. leestijd

Avontuurtje tijdens de scheiding...

Eindelijk was de avond daar… Ik kijk de woonkamer rond. Ik heb net plaatsgenomen op een grote hoekbank en voel mij ietwat ongemakkelijk. Na maanden van stiekem chatten zit ik nu toch echt bij hem op de bank. Hij haalt in de keuken een sapje. Ik kwam natuurlijk helemaal niet voor dat drankje, dat weten we allebei. Mijn aanstaande ex weet niet beter dan dat ik deze avond op een vergadering zit. Na maanden chatten is de spanning tussen ons hoog opgelopen en is het tot een afspraakje gekomen. Ik heb het maanden afgehouden. Ik wilde mijn man niet besodemieteren, maar nu het hoge woord eruit was en de scheiding in gang gezet was, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ging ik voor mijn avontuurtje tijdens de scheiding…

Hij zet de glazen voor ons op de tafel en komt naast me zitten. Veel te dichtbij, zijn been tegen de mijne, ik voel een tinteling door mijn lijf.

Ik durf hem bijna niet aan te kijken. Hij pakt voorzichtig mijn hand en ik kijk in zijn ogen. We proberen nog een

Maar deze man maakte al maanden iets in mij los. Een gevoel wat ik al heel lang niet gevoeld had. Mijn handen gleden onder zijn shirt en ik voelde de hunkering in zijn lijf. We zakken achterover op de bank.

Ik voel zijn handen op mijn rug, ze strelen mijn rug en behendig maakt hij mijn bh los. Ik kom iets omhoog en knoop mijn bloesje verder open.

Ik zie hoe hij naar mij kijkt. Ik voel mij mooi, ik voel mij sexy en heel langzaam laat ik mijn bloesje van mijn schouders zakken. Hij kust mijn buik en hij schuift de bh-bandjes van mijn armen. Hij kust mijn borsten en ik voel hoe zijn handen mijn bovenbenen strelen. Steeds verder naar boven. Ik druk mijn lichaam tegen het zijne en we zoenen.

Ik vergeet de ellende van de scheiding waar ik al weken inzit. Ik vergeet heel even alle verdriet en geef mij volledig over aan de passie van deze man. Hij ruikt lekker. Het knoopje van mijn broek gaat open en ik voel zijn handen op mijn billen. Ik zoen zijn mond, zijn hals en heel langzaam vind ik een weg naar beneden. Ik maak het knoopje van zijn broek open.

Onze lichamen vinden elkaar en we bedrijven de liefde, ritmisch en vol passie.

We liggen nog een tijdje tegen elkaar aan, we zeggen niks. Ik luister naar zijn ademhaling en voel me veilig in zijn armen. Zachtjes streelt hij mijn lichaam. Ik wou dat dit moment nooit overging. Ik geef hem nog een kus en langzaam kleed ik me weer aan. Hij kijkt hoe ik mijn lichaam weer bedek, nog een laatste kus en ik verlaat zijn huis. Back to reality.

Eenmaal thuis kom ik door de achterdeur binnen. Mijn aanstaande ex achter de laptop. Ik loop de kamer door naar boven en kruip eenzaam in bed. Mijn gedachten gaan terug en heel even lukt het me om nog te genieten van de aanrakingen, de strelingen en van het gevoel om even weer vrouw te zijn. Ik zie mijn telefoon oplichten op het nachtkastje. Ik kijk…’hey schoonheid, wat was je lekker, dinsdag 10:00u? X’

Ik hoor hoe mijn aanstaande ex naar zolder vertrekt. Voor het eerst sinds weken val ik niet huilend in slaap…

Dit was avontuurtje tijdens de scheiding… de kick-off van Naughty Monday. Laat je reactie hieronder achter, we zijn razend benieuwd wat jullie ervan vonden!

Over de schrijver
Reactie plaatsen