Attractiepark De Goudvis
19 september 2015 
4 min. leestijd

Attractiepark De Goudvis

Er zijn een hoop binnen/buitenspeeltuinen in Nederland, maar deze is toch wel echt een topper!!! Attractiepark De Goudvis te Sint Maartenszee, wat vlak naast het Noordzeestrand en de duinen is.

Ze hebben zowel een binnen als buitenspeeltuin!

Allereerst de buitenspeeltuin: bouncing-castle-281046_640deze is voorzien van grote zandbak met klimtoren, trampolines, skelterbaan, speeltuintjes overal, de grootste airtrampoline van Europa, een speelkasteel met klimwand, kabelbaan, waterfietsen, kettingbrug en nog veel meer! Met mooi weer kunnen de kinderen ook nog lekker in hun zwemkleding in het water (wel op eigen risico uiteraard). Er is een toiletgebouw aanwezig en overal staan picknicktafels. Ze hebben in de buitenspeeltuin blokhutten staan die je kunt huren voor een dag. De kosten daarvoor zijn €15 + €5 borg. Dan heb je een plek om te verzamelen en je spulletjes achter slot en grendel te doen, je eigen terrasje met grote picknicktafel. Ze hebben een snackbar met terras buiten, dus je kunt daar je lekkere ijsjes, snacks, etc krijgen.

Echt de moeite waard om een blokhutje te huren voor een dag

De binnenspeeltuin heeft drie ruimtes, allemaal weer anders! Er is vermaak voor kinderen van de leeftijd 0 t/m 11 jaar. Er zijn o.a. ballenbakken, glijbaan, springkussen, trampolines, rodelbaan, de monorail met helikopters, bouncebalkooi (indoor voetbal), klauternetten, bouwhoek en noem maar op! Voor de kleintjes van 0-4 jaar is er een speciale softplay hoek gemaakt. Daar staan softplay attributen in, zodat de kleintjes zich niet bezeren. Er staan kleine speelhuisjes omheen waar ze even in kunnen kruipen.

In de binnenspeeltuin zijn ruim zitplaatsen voor iedereen. Overal staan tafels met stoelen met menukaarten erop. Ze hebben een uitgebreide menukaart in de cafetaria. Je mag binnen niet je eigen meegenomen eten en drinken nuttigen helaas, maar met mooi weer kun je dat dan buiten doen uiteraard. Er is zelfs elke woensdag en zaterdagmiddag om 15:00 een kinderdisco waar iedereen uit z’n ball-107909_640dak even kan gaan op de muziek! Ja, ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, wie er dan ook allemaal mee is 😉 Je kunt je schoenen in de schoenenrekken kwijt die er gelijk zijn als je de binnenspeeltuin binnen loopt. Voor de volwassenen hebben ze een kast waar tijdschriften in liggen, zodat je tussen het in de ballenbak liggen, even iets kunt lezen. Er zijn ruim toiletten aanwezig.

Je kunt je kinderfeestje ook vieren bij De Goudvis. Er zijn keuzes uit verschillende arrangementen. Er staat in ieder geval een feesttafel voor je feestje klaar en je krijgt als jarige een vrij kaartje voor het park en je mag een cadeautje uitkiezen. En je kunt heerlijk spelen overal met je vriendjes en vriendinnetjes! Maar ook voor grotere feesten en verenigingsfeesten is De Goudvis zeer geschikt! Voor meer informatie check de site!

Hoop mogelijkheden in dit ruime attractiepark De Goudvis!

  • April tot oktober zijn ze dagelijks open van 10:00 tot 18:00
  • November tot maart is hij open van woensdag t/m zondag tussen 10:00 en 18:00
  • Ze zijn het hele jaar open, ook op de speciale feestdagen zoals de kerst

De entreeprijzen

  • 0 jaar: gratis
  • 1 jaar: €3,75
  • vanaf 2 jaar: €7,50
  • volwassenen: €2,00 (vanaf 1 januari 2016)

Er is ook de mogelijkheid een 10-rittenkaarten en jaar abonnementen aan te schaffen.

Ik zou zeggen, ga er eens heen!! Het is de moeite waard en je kinderen vermaken zich de hele dag! Het is een superspeelparadijs, zowel binnen als buiten. En als je daar klaar bent, kan je nog naar het strand of de duinen!

We wensen je veel plezier bij De Goudvis! Als je er geweest bent, horen we graag wat je ervan vond. Dan kun je hieronder je reactie achterlaten.

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen