Becky's date review: Marky Mark
20 september 2016 
3 min. leestijd

Becky's date review: Marky Mark

Oké, het blijft een gedoe, dat daten! Soms ben ik er helemaal klaar mee! Daten is eigenlijk jezelf keer op keer pijnigen met de conclusie dat de man op het witte paard niet bestaat. Van mij hoeft ie zeker niet op een wit paard te zitten, daar zou ik waarschijnlijk op afknappen. De enige eis is dat hij me wat doet! Naast een klik, gewoon KABOEM (zoals één van mijn dates beschreef)! Die KABOEM dat willen we misschien wel allemaal. Het lijkt soms wel een chemische reactie, aantrekkingskracht. Het is er, of het is er niet.

De komende weken deel ik elke dinsdag mijn date-leed met jullie. Want dat is toch waar jullie het liefste over lezen 😉

Ik begin met een review van mijn date met Mark. NJOY!

Date review: Marky Mark
Ik had zin (in een date). Eerder heb ik de eerste date met Mark afgezegd omdat ik iemand was tegen gekomen die ik leuker vond. Ik had een smoesje gebruikt dat ik er nog niet klaar voor was (dat liep zo…lekker makkelijk). Aangezien degene die ik leuk vond toch vanwege principiële redenen het contact had verbroken (kon het niet verkroppen dat ik ooit betrokken ben geweest in een affaire…, shit happens!), dacht ik, ik contact Mark of hij vanavond zin had om alsnog met me te daten. Mark zijn antwoord was duidelijk: ben je er nu wel klaar voor? Is goed, maar dan wel bij mij thuis. Aangezien ik me nog schuldig voelde over de vorige keer, appte ik terug, “Ok, ik zal deze keer niet daarover zeiken!”.

Voordat ik op date ging, zette ik mijn dochter bij haar vader af. Ik was gehuld in een zwart jurkje. Mijn ex zei direct: “Ga je op date? Dat jurkje kan echt niet Becky!”. Te sexy waarschijnlijk?! Ik had haast en dit staat altijd goed…

Mark zag er echt top uit op de foto’s, 34 jaar, vroeger model, nu personal trainer en masseur. En dan ging ik naar zijn huis…Becky toch! Na enige weken droog te hebben gestaan, dacht ik…what the fuck!

Ik zag hem en wist meteen, nee, dat is hem niet! Zijn gezicht zag er anders uit dan op de foto’s. Ik liep zijn huis binnen en hij had echt een interieur dat totaal niet mijn smaak was, van rieten stoelen bij een steigerhouten tafel tot aan een strakke leren bank. Er was geen stijl in te herkennen. Ook de gespreksstof was minimaal. Hij was jong, beetje afwachtend, daar kon ik helemaal overheen lopen. Not for me!

Mijn hapje bij de wijn...

Mijn hapje bij de wijn…

Toen hij vroeg of ik bij mijn wijntje een hapje wilde, kreeg ik een of andere koek. Haha, geen kaasje of nootje, maar een dikke koek…dat zegt genoeg. Ik werd daarnaast heel de avond door mijn dochter gebeld die niet op vakantie wilde met papa die nacht, zo sneu. Dus al met al was die date best wel een ramp. Behoeftes kruipen waar het niet gaan kon, dus dacht ik, Becky kijk er ff doorheen. Hij stelde voor om me zijn kunsten te laten zien en me te masseren… al snel lag ik te genieten. Dat was iets wat hij erg goed kon…masseren. Toen het verder ging twijfelde ik. Aan de ene kant had ik behoefte aan seks, puur seks, aan de andere kant vond ik hem niet speciaal genoeg. Toen de seks tegen viel (what the fuck ben jij aan het doen?) heb ik het maar afgekapt.

Na een paar keer gezegd te hebben ‘Mark, stop maar..’ was het ook voor hem duidelijk. Ik ga voor kwaliteit en dit was iets waar hij mijns inziens niet zo goed in was. Ik zei hem dat het niet goed voelde. 

no-1532840_640Vroeger liet ik mannen dan waarschijnlijk lekker hun gang gaan, maar nu echt niet meer. Als het niet goed voelt, stop ik gewoon, fuck it! Ik ben hier niet voor hem, ik ben hier voor mezelf! We hebben nog even nagebabbeld en ik heb mijn spullen gepakt en vertrokken.

NEXT!

Jeetje Becky, dit was gewoon je eerste booty call. Hoef je ook niet meer te doen! Niks voor jou.

Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Reactie plaatsen