Becky's date review: Stoute Wout
11 oktober 2016 
5 min. leestijd

Becky's date review: Stoute Wout

Dit keer geen formele date, ik ga gewoon ff live babbelen met Wout in plaats van via de app. Wout is een match op Tinder en we wonen zo dichtbij elkaar dat we gewoon weg wel af moeten spreken. Na een dag te appen via Tinder is er wederzijds interesse. Wout is resultaatgericht en na twee drukke dagen waarin we elkaar niet appen, appt Wout: ‘Wanneer gaan we elkaar zien?’. Ik had nog een date staan dus stel het plannen van de date nog even uit tot het weekend, dan prikken we een datum.

Vrijdagmiddag krijg ik een appje binnen: ‘Denk toch dat ik afzie van de date, ik ben zelf nog niet in balans en ga me op mezelf richten’. Wout ervaarde de onrust die ik ook vaak ervaar. Ik app terug ‘Misschien moet je maar gewoon accepteren dat je soms niet in balans bent.’ Daarop volgt een open, diepgaand gesprek tussen mij en Wout waarbij we luchtig, met humor, heen en weer appen met een scherpe, serieuze kant. ‘Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s learning to dance in the rain’ app ik. Wout zegt ‘Ga jij me leren dansen?’, ‘Misschien’ antwoord ik.

Date review: Wout komt niet van me af!

Date review: Wout komt niet van me af!

‘Je maakt me aan het lachen’, zegt Wout. ‘Misschien is dat dan wel wat ik kan brengen bij jou’, antwoord ik. Inmiddels zijn we over op WhatsApp.
We spreken of voor zaterdag, morgen, een stukje wandelen bij hem in de buurt. Geen date! Gewoon face 2 face babbelen. Ik app: ‘Wel grappig, je appte om af te zeggen…’ . ‘Ja, lukt voor geen meter, kom niet van je af!’ antwoordt Wout. ‘Ik loop nu al over je heen!’ app ik terug.

Het is zaterdag ochtend, ff checken of Wout het nog ziet zitten… ‘Durf je nog of moet ik je weer overhalen? ;-)’.  ‘Ja, ik ben er klaar voor!’ appt Wout.

Ik rijd bij Wout het erf op, hij staat er al te wachten (omdat ik verkeerd was gereden…lag echt aan mijn navigatie uiteraard!). Ok, dit is geen vent waar ik overheen loop, hij is groot, enorm stoer en heeft een zelfverzekerde uitstraling. Echt het type waar ik normaal op kan vallen.

Ik stap uit en begroet hem, toch altijd een beetje spannend. Hij laat me zijn huis zien, hij heeft het huis helemaal zelf verbouwd. Dat is iets waar ik me thuis bij voel, mijn ex was timmerman, ik houd van echte mannen die wat met hun handen kunnen doen! Maar oke… We gaan even op de bank zitten met een drankje en babbelen wat. Grappig dat dat live dan niet meteen op hetzelfde niveau zit als via de app. Hij laat me foto’s van zijn verbouwing zien en ik geef aan dat ik ook een oud huis heb dat helemaal verbouwd is. Hij wil mijn huis en foto’s van de verbouwing ook wel eens zien.

We gaan wandelen, langs de weilanden, heerlijk! Babbelen gaat vanzelf, toch dwaal ik wel eens af, gewoon om na te denken wat ik voel. Ik voel niks. Vreemd, waarom voel ik niks? Het is een leuke vent, past qua type helemaal bij mij en is aantrekkelijk. Hij maakt op datzelfde moment een opmerking in het gesprek over vorige dates: ‘Als je er al over na moet denken of je wat voelt is het al verkeerd’. Daar had hij wel gelijk in, ik accepteerde het en vermaakte me gewoon in het moment.

Toen we bij hem thuis waren gingen we buiten op het terras zitten. Openhartig vertelde hij over zijn terughoudendheid, dat hij niet toe is aan een relatie en dus zoveel mogelijk vrouwen in het verleden heeft opgezocht die zich niet wilde binden. Hij heeft zich zelfs ooit ingeschreven bij second love, ook al had hij geen relatie haha. Maar ook dat eindigde in een vrouw die uiteindelijk meer van hem wilde.

Mijn Tinder profiel is helder, ik zoek iemand die ergens voor durft te gaan, voor mij uiteraard 😉 Ik ben dus levensgevaarlijk voor Wout met zijn bindingsangst en hij voor mij. We concluderen dat het hierbij blijft. Wout zegt ‘Zullen we je vriendinnen nog wat te vertellen geven?’ Ik kijk hem ondeugend aan. Dan pakt Wout me vol op m’n bek! WTF!

Niet zomaar een zoen,  jezus, wat kan deze man zoenen! Hij bijt op m’n lip en op een of andere manier sta ik ineens in vuur en vlam! Dit was geen normale zoen, dit was een zoen waar het vanaf spatte. Wat moet ik daar nou weer mee?

Date review: Vol op m'n bek!

Date review: Vol op d’r bek!

Lichtelijk pissig scheld ik Wout zachtjes uit… Niks willen en dan zo zoenen, ook lekker! Trillend op m’n benen stap ik in mijn auto… Ik ben van slag door deze gast. Damn, waarom is hij niet toe aan een relatie? Later appt Wout ‘Ik ga jou niet gelukkig maken. Ik kan je niet bieden wat jij wil.’ Hij vindt het goed dat ik bij mijn behoefte blijf en niet kies om gewoon los te gaan met Wout. Want geloof me, mijn instinct zegt nu even wat anders. De tijd dat ik denk mannen te kunnen veranderen ligt echt achter me. En ik wil niet de zoveelste vrouw zijn op Wout zijn lijst die gevoelens krijgt die niet worden beantwoord. Dus dat hij geen relatie wil, daar leg ik me maar bij neer. Wat een zonde van zo’n chemistry!

Hij wil nog steeds een keer de foto’s van mijn huis zien…levensgevaarlijk! 😉

Zie ook: Stille Willy 

Heb jij onlangs gedate? Hoe was jouw ervaring? Benieuwd naar meer verhalen over liefde en daten? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Reactie plaatsen