Blogging is not a crime!
07 juni 2015 
1 min. leestijd

Blogging is not a crime!

Wij zijn er trots op dat op er op onze site tientallen vrouwen bloggen, hun verhaal en mening delen. Verhalen die zij jou vertellen om het van zich af te schrijven of om jou te inspireren. Je bent het misschien niet altijd eens met wat er geschreven wordt en dat mag. Want gelukkig leven wij in een land waar we een vrijheid van meningsuiting hebben. Ondanks dat, wordt een mening niet altijd gerespecteerd. Zo stopte er onlangs twee vaste blogsters op onze website, omdat de mening die zij gaven, door hun omgeving niet altijd gerespecteerd werden. Dat doet wel pijn, want iedereen heeft toch recht op een eigen mening? En niet alleen dat, zij hielpen met hun verhalen zoveel alleenstaande moeders die herkenning vonden in haar woord. Door dit te zeggen, willen wij hun ook graag steunen, want zij hebben veel betekent! 

Het kan nog vele malen erger. In Saudi-Arabie is de blogger Raif Badawi gevangen genomen omdat hij een blogsite heeft opgericht had en uitkwam voor zijn mening. Hij werd veroordeeld voor 10 jaar cel, 1000 stokslagen en een boete van 191 duizend euro. 

Amnesty International komt in actie komt in actie, want blogging is not a crime! Je kunt hier meer over de actie lezen: https://www.amnesty.nl/actiecentrum/acties/kom-in-actie-voor-de-vrijheid-raif-badawi

Blogging is not a crime! Waar ter wereld dan ook, daar niet en hier niet! Mensen zouden niet beoordeeld of veroordeeld moeten worden op het woord wat zij willen delen. Wij willen hierbij ons respect geven aan alle bloggers in de wereld en in het bijzonder de prachtige alleenstaande mama’s die op Happy Single Moms bloggen. Dank je wel, prachtige alleenstaande mama’s! Jullie leveren echt enorme waarde aan andere alleenstaande moeders! Net zoals zoveel andere bloggers dat in deze wereld doen. 

Supporten jullie de geweldige alleenstaande mama’s die op deze website voor jou hun verhalen delen? Dat kan onderaan deze pagina. Dank je wel! 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 08 Jun 2015

Fijn dat je hier over schrijft Myra!

Reactie plaatsen