Brief aan jou mijn zoon!
21 juli 2016 
2 min. leestijd

Brief aan jou mijn zoon!

Brief aan je kind,

Je bent een weekend bij je vader. Ik mis je. Vandaar mijn brief aan jou. Jij mag hem lezen als je oud genoeg bent om het te begrijpen. We zijn aan het oefenen met lezen dus het gaat de goeie kant op. Je wordt zondag 7 en de tijd vliegt. Ik bedenk me vaak hoe dankbaar ik ben met jou in mijn leven. Jij bent het beste deel van mij en jij houdt mij nog positiever dan dat ik al ben. Zonder jou zal ik nooit zo sterk zijn geworden als dat ik nu ben.

Beach hart

Brief aan jou mijn zoon!

Ik heb zoveel wensen voor jou. Ik zal alles doen om jou gelukkig te maken. Dan ben ik ook gelukkig. Ik weet dat ik weer een keer aan een man zal komen maar ik zal jou nooit op de 2e plek zetten. Jij zal altijd mijn nummer 1 blijven. Je bent al wijs voor je leeftijd en je snapt al veel. Iedere moeder hier in nederland wenst zijn kind hetzelfde. Ik ben vroeger in Gambia geweest en daar wensen ze alleen dat hun kinderen op tijd eten krijgen en niet uithongeren. Bijzonder land.

Ik leer jou dat spullen niet het belangrijkst zijn, maar liefde.

Ik leer jou dat het niet erg is om hulp te vragen als je iets niet snapt. Je vindt dat lastig maar ik geef niet op met jou dingen leren en zal altijd aan je zijde staan om je te helpen. Dat je zelf dingen moet gaan vragen en ondervinden en dat als je dat gedaan hebt een mega applaus en trots van mij zal ontvangen.

Fouten maken mag, zolang je er maar van leert en ook al maar je meerdere keren dezelfde fout, ik zal je nooit veroordelen. Ik zal met geduld en nogmaals uitleg naar je toekomen. Ik zal je leren dat jij er mag zijn in de wereld en dat je vooral voor je eigen geluk moet gaan, op een goede manier. Ik heb ondervonden dat terwijl ik jou dat leer, ik mezelf ook opnieuw heb gevonden en mijn eigen geluk weer heb teruggevonden.

Nee het zal niet altijd op rolletjes gaan, nou en! Je moet soms door dalen om bij de top te komen en ook al moet je het uiteindelijk zelf doen, ik zal je steun en toeverlaat zijn zonder mezelf weg te cijferen.

Dat hoeft namelijk niet, we gaan samen naar de top! Jij & ik. Samen staan we sterk!

Deze brief is gericht aan jou mijn zoon. Maakt niet uit wat er gebeurt!! I love you!

Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder

Over de schrijver
Reactie plaatsen