De Happy Single Moms Academy 

COACHING & THERAPIE
VOOR GESCHEIDEN EN ALLEENSTAANDE MOEDERS

Wil je weer grip op je leven? 

Dit zijn mijn expertises

het verwerken van je scheiding en het kunnen loslaten van je ex

weer Meer tijd & ruimte voor jou als vrouw

Verzuim preventie & burn-out begeleiding door alleenstaand moederschap 

Even voorstellen

Mijn naam is Myra (40),  moeder van een dochter van 7 jaar en ik ben multidisciplinair coach/therapeut én ervaringsdeskundige. Ik geloof erin dat veel van de pijn die wij nu voelen, opgedaan is in onze jeugd. Daarom help ik jou met het verwerken van je verleden. Daarnaast geloof ik  ook heel erg in mindset. Na het verwerken van je verleden, is mindset een krachtige tool om positief naar de toekomst te kijken. 

De spoken uit je verleden

Ik werk op therapeutische basis. Dat wilt zeggen dat ik samen met jou kijk naar je verleden. Waar zijn patronen en overtuigingen ontstaan? Wat zijn jouw blokkades en hoe zit je jezelf onnodig in de weg? Door mijn individuele aanpak komen we hier samen achter. Ik pas methodes toe waardoor jij deze stukken kunt verwerken en een plek kunt geven. Vervolgens begeleid ik je naar een positieve en gelukkige toekomst. 

Waar ik vandaan kom

Na mijn studie Human Resource Management heb ik ruim 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, als adviseur en manager. Het coachen en begeleiden van medewerkers trok mij hierin het meeste aan. Het is dan ook niet gek dat ik -nadat ik Happy Single Moms opgezet heb- ondernemers ben gaan coachen & trainen in hun persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van hun eigen bedrijf. 

Opleiding & coaching

In de tussentijd kreeg ik coaching, volgde ik verschillende cursussen, opleidingen en trainingen zoals NLP, Master Presenter, Train de Trainer en Online Systemisch Coachen. Ik volgde (online) seminars van Tony Robbins, Marie Forleo en Brian Tracey. En ik bleef ook werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. 


In 2017 startte ik met de opleiding tot multidisciplinair therapeut en behaalde ik mijn diploma tot "multidisciplinair" coach, wat inhoudt dat ik meerdere coachtechnieken beheers. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt. Door de verschillende technieken die ik beheers -zoals NLP, hypnotherapie, regressietherapie en systemisch werken- kan ik een techniek gebruiken die het beste past bij jou en jou het meeste helpt.

Ervaringsdeskundige

Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

Werkwijze

Om voor iedereen toegankelijk te zijn, bied ik zowel live als online coaching aan. Beide vormen van coaching zijn erg waardevol. Het kan fijn zijn om elkaar live te ontmoeten, anderzijds bespaart online coaching je weer tijd. Voel voor jezelf wat mogelijk is en waar jij je prettig bij voelt. Wil je overleggen of kennismaken, dan kun je dat via het contactformulier aangeven, zodat we elkaar telefonisch of via Skype kunnen spreken. 


Mijn doel is om jou écht te helpen. Hoewel een eenmalige coach/therapie sessie prettig kan zijn om bijvoorbeeld je hart te luchten en richtlijnen van mij te krijgen, ga je natuurlijk pas effectieve resultaten boeken wanneer wij elkaar vaker zien. Daarom bied ik trajecten aan om jou de maximale begeleiding te kunnen geven. 


Doorgaans bestaat dit traject uit 5 coach/therapie sessies, tussentijdse telefonische/mail begeleiding en online training. 

Coach/therapie sessie of traject

Limited

Eenmalige sessie/intake

€85,-
Het is prettig om met een professional te praten die jou verder brengt. Ik geef je inzicht in je patronen, je overtuigingen en je manier van denken. Ik help je dichterbij je gevoel te komen en geef je concrete opdrachten, zodat je sneller los komt van de (negatieve) gevoelens die je nu hebt. 


Een coach/therapie sessie duurt ongeveer 60 minuten en vind online of live plaats. Je krijgt hierna tips en oefeningen op maat van mij via de mail. 

meest gekozen

Coach/therapie traject 

Op aanvraag

Wanneer je echt vastloopt en niet meer weet hoe je uit deze situatie moet komen, is het fijn om regelmatig contact met een professional te hebben die jou verder brengt. We hebben regelmatig live contact en je kunt tussentijds altijd een beroep op mij doen zodat je er niet alleen voor staa. 


Niemand is hetzelfde. Daarom maak ik een traject op maat voor jou. Deze trajecten worden vaak vergoedt door je werkgever. 

Vergoeding door je werkgever

Veel werkgevers investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Wanneer je lekker in je vel zit ben je productiever en heb je minder kans om ziek te worden. Wil je graag dit traject door je werkgever laten vergoeden, stuur mij dan een e-mail of maak een telefonische afspraak met mij, zodat ik een persoonlijke prijsopgave voor je werkgever kan maken. 

Interesse in een traject of offerte voor je werkgever? Maak hier een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking. 

Coach Nobco

Nobco

Ik ben als erkend coach aangesloten bij NOBCO, Nederlandse orde van beroepcoaches. 

testimonials

Ik kan mijn terugkerende patronen nu doorbreken

“Ik heb van de training geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb.


Het is een hele fijne training, waar je ten eerste -ondanks dat je allemaal je eigen verhaal hebt- heel veel gemeen hebt met elkaar, dat schept een band. Myra is een hele fijne coach, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.


Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet.“

Cynthia van Laarhoven

Ik weet nu dat ik mag gaan voor mijn eigen geluk

“Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen.  Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.


Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan. 

De live dag was ook erg gezellig en leerzaam. Ik zou zeker de training aanraden. “

Maaike van Knol
Meteen na de training voelde ik rust en wist ik dat het goed zou komen
"Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed.


Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken.


Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen."
Herma Molenaar

testimonials

Door deze training heb ik zoveel geleerd over mezelf
“Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk. Je bent een prachtvrouw! Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.


Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training. Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”
Christel Vermeylen

Ik heb inzicht gekregen in hoe ik kan vergeven

“Door de training heb ik inzichten gekregen over oude pijn en meer inzicht gekregen over hoe ik kan vergeven. Ik ben me bewuster van dingen en bewuster van het feit dat ik meer voor mezelf kan kiezen, liever voor mezelf kan zijn en meer grenzen kan stellen.


Het is een relatief goedkope en interactieve, menselijke manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Je hebt steun en herkenning aan en van het netwerk van andere alleenstaande moeders. Je kunt het thuis doen of eventueel op een moment dat het jou uitkomt.Je hebt minder het gevoel dat je er alleen voor staat.”

Moniek de Graaff

Ik weet nu weet hoe belangrijk het is om mezelf op te laden

De is mooi training in elkaar gezet en belangrijke onderwerpen komen naar voren. Het heeft mij vooral veel bewustwording gebracht en inzichten gegeven. Je hebt me in laten zien dat het zó belangrijk is om jezelf op bepaalde momenten op te laden.


Ik ben er heilig van overtuigd dat gelukkige moeder gelukkige kinderen maken en uiteindelijk ben ik de enige die mijn kind een moeder kan geven die gelukkig is en van het leven geniet! So thanks powerwoman!”

Kim Abln