Time for Change, Time for You!

Mijn naam is Myra, welkom hier

 Groei & Mindset Coach voor single moms

In 2013 veranderde mijn hele leven. Ik werd toen namelijk voor het eerst moeder van een prachtige dochter. Alleen gebeurde dit op een hele andere manier dan dat ik verwacht en gehoopt had; namelijk alleen. Wow…. dat was best pittig, want wat had ik dit graag met de vader van kind samen willen doen. 

De eerste periode van mijn moederschap was zwaar en geweldig tegelijk. Het was niet alleen zwaar om het allemaal alleen te doen, het was vooral ook zwaar omdat ik zo ontzettend veel verdriet had dát ik het alleen moest doen. Maar natuurlijk was ik ook ontzettend gelukkig en zat ik écht op een roze wolk, omdat ik zo ontzettend verliefd op mijn dochtertje was. 

De enige alleenstaande moeder in de wereld

Weet je, ik voelde me op dat moment écht de enige alleenstaande moeder in de wereld. Al helemaal de enige die het helemaal alleen deed. En laten we eerlijk zijn. Hoeveel lieve vrienden en familie je ook om je heen hebt, je wilt toch graag contact met iemand die jou écht begrijpt. Echt begrijpt, omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt. En daarom richtte ik Happy Single Moms op. Ik wilde hiermee alleenstaande én gescheiden moeders een platform bieden voor (h)erkenning. 

Een negatieve boze single moms

In de loop van de tijd, ontwikkelde ik mij tot een negatieve moeder die erg boos was op haar ex, naar een trotse, positieve moeder die haar ex vergaf. Ik ontdekte hoeveel mindset teweeg kon brengen en hoe dat van mij een compleet ander mens maakte. Toen dacht ik al: moet je nagaan dat echt iedereen zo met haar mind om kan gaan, wat is er dan veel mogelijk in het leven van (single) moms! 

Ik volgde super veel trainingen van internationale “guru’s” zoals Tony Robins en las tientallen boeken over dit onderwerp. Hiernaast ronde ik de opleiding ‘disciplinair coach’ af en begon ik steeds meer vrouwen te coachen op het verwerken van oud pijn en verdriet en mindset. 

Geen tijd meer voor jezelf

Met het platform Happy Single Moms en de vele single moms die ik hielp en tegenkwam, kwam ik er al snel achter dat de meeste moeders één gemene deler hebben: het gebrek van tijd & ruimte voor jezelf. Het lijkt wel alsof er vanaf het moment dat je moeder bent, er geen ‘normale jij’ meer is. Je wordt geleefd door de waan van de dag en bent continu alle ballen in de lucht aan het houden. Moeders zetten zichzelf compleet aan de kant. Er is geen ruimte meer voor tijd voor jezelf, laat staan dat er aandacht gegeven wordt aan het uit laten komen van dromen en verlangens. 

Maar dat kan anders!

Ja dat kan zéker anders. In een recap: ik ben 24/7 single mom. Ik onderhoud het platform Happy Single Moms, ik coach vrouwen als groei & mindset coach, doe vaak interim marketing klussen en volg een opleiding tot multidisciplinair coach. Ik heb veel vrienden en familie aan wie ik tijd besteed, ik onderneem leuke activiteiten en ik volg mijn dromen. 

Hoe doet ze dat toch? 

Dat is wat ik toffe zelfstandige moeders zoals jou leer. Moeders die zichzelf belangrijk vinden en het ook weer eens om zichzelf willen laten draaien. 

 

En jij……? 

Je komt niet meer aan tijd voor jezelf toe

Je bent het contact met je zelf aardig kwijt

Je geeft weinig tot geen aandacht aan je eigen dromen en verlangens

En doe je wel wat voor jezelf, dan heb je last van schuldgevoel

Je wordt gek van de ratrace en het houden van de ballen in de lucht

Je voelt je soms best eenzaam

Je wilt meer uit jezelf halen

Je wilt meer rust en vrijheid voelen

Je bent klaar voor Change, je wilt aandacht aan jezelf gaan besteden!

Time for Change?  

Hoe zou jij het vinden? Om weer tijd en ruimte voor jezelf te hebben? Om weer aandacht aan jouw verlangens en dromen te geven en om balans, rust en vrijheid te voelen in je leven? 

Ben jij klaar voor Change? Ben jij er klaar voor om weer controle te nemen over je eigen leven en weer wat liever voor jezelf te zijn? 

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen? Om de allerbeste versie van jezelf te zijn? Om jouw dromen weer te laten leven en om weer aandacht te geven aan jouw verlangens? 

Time for You!

Jij hebt zoveel in je zitten. Er zijn zoveel mogelijkheden voor jou. En je kunt zoveel dichter bij jezelf zijn. 

In een Coach traject gaan wij samen aan de slag. Na een gratis intake, bekijken we wat de beste optie voor jou is. Dat kan een online training zijn of 1-op-1 coaching van mij.

We gaan praktische stappen nemen, waardoor jij op alle vlakken in je leven meer uit jezelf gaat halen en het veel meer om jou gaat draaien. 

Wist je dat een coach traject soms vergoedt wordt door jouw werkgever? 

 

Leuk om te weten over mij…

Ik kom uit Nijmegen, maar woon inmiddels al 14 jaar in Amsterdam

Ik geloof altijd in het goede van de mens

Ik vind dat we wat liever voor elkaar zouden mogen zijn, wat minder mogen oordelen en elkaar moeten kunnen vergeven

Ik weet zeker dat iedere moeder meer uit haar leven kan halen, wanneer ze hier open voor staat

Ik ben gek op felle kiss-proof lippenstift en ben gek op schoenen

Omdat ik me altijd wil ontwikkelen, volg ik vaak trainingen en doe ik een opleiding tot therapeut

Mijn dochtertje is 5 jaar en van haar hou ik het allermeest!

Wil je een gratis 20 minuten intake of een prijsopgave voor je werkgever ontvangen? 

7 + 13 =