Community

“Eindelijk het gevoel dat je niet meer de enige bent in de wereld!”

Er was een tijd, dat er echt niets was voor alleenstaande moeders online. Dat vond ik echt niet kunnen, er zijn notabene een half miljoen alleenstaande moeders in Nederland (België nog niet meegerekend). Ik heb echt heel vaak pijn gevoeld. Pijn omdat ik me de enige in de wereld voelde in deze situatie. Pijn omdat ik niemand had om mee te praten die me echt begreep. Pijn omdat ik de situatie van mijn ex niet goed kon delen met mijn omgeving. En pijn omdat er om me heen alleen maar gelukkige gezinnetjes waren, waar ik geen aansluiting mee vond.

Ook vond ik het heel lastig om de opvoeding alleen te doen. Ik wilde zo graag met iemand sparren, met iemand kunnen praten over dingen die spelen in het leven van een alleenstaande moeder. Ik voelde me vaak alleen. Wat zou ik graag leuke dingen af willen spreken met single moms die ook in mijn situatie zaten.

Ik wil alleenstaande moeders samen brengen, zodat ze zich niet meer hoeven te voelen hoe ik me voelde. De Happy Single Moms Community is zo fijn om bij te horen. Het is gewoon zo fijn om je verhaal te kunnen doen in een besloten omgeving, om advies te kunnen vragen aan gelijkgestemde en deskundigen en om te weten dat je altijd met iemand kan praten of af kunt spreken.

“De Happy Single Moms Community: een plek waar alleenstaande moeders samen komen en alles kunnen delen!”

Herken jij dit?

 • Ik ben een alleenstaande moeder
 • Ik wil heel graag deel uit maken van een community waar anderen mij begrijpen
 • Ik wil graag meer contact met een vaste, gezellige groep van alleenstaande moeders
 • Ik wil heel graag vragen kunnen stellen aan moeders die hetzelfde mee hebben gemaakt als ik
 • Ik wil heel graag op een gemakkelijke manier vragen kunnen stellen aan deskundigen die weten waar ze het over hebben
 • Ik wil heel graag advies van gelijkgestemden of deskundigen wanneer ik dit nodig heb
 • Ik wil graag inspiratie over hoe ik mijn leven als alleenstaande moeder leuker & gemakkelijker kan maken
 • Ik wil heel graag spulletjes en kleding verkopen of kopen van andere alleenstaande moeders
 • Ik wil graag mee kunnen doen met leuke winacties
 • Ik wil graag in groepen meepraten over specifieke onderwerpen zoals BAM, kinderen met ADHD, PDS-NOS, 24/7 moms, studerende moeders, etc….

Dan heb je heel veel aan de Happy Single Moms Community!

“De voordelen wanneer je lid wordt van de Happy Single Moms Community zijn geweldig!”

“Dit is wat de Happy Single Moms Community voor jou kan doen:”

 • Doordat je omringt bent door gelijkgestemde alleenstaande moeders, voel je je niet meer de enige in de wereld in jouw situatie.
 • Doordat andere alleenstaande moeders je kunnen steunen en helpen, voel je je eindelijk begrepen.
 • Doordat je leuke dingen samen kunt doen met gelijkgestemde, je verhaal kunt delen, advies kunt krijgen en deel uit van een groep, ben je gelukkiger en zit lekkerder in je vel.
 • Doordat je advies krijgt van verschillende deskundigen en leden uit de community, kun je de ballen weer iets beter in de lucht houden.
 • Doordat je deel uitmaakt van een gezellige community, je je niet meer de enige in de wereld voelt in jouw situatie en je weet dat er altijd mensen zijn op wie je beroep kunt doen, voel je je sterker in je schoenen staan.
 • Doordat je vriendschappen op kunt bouwen, dingen kunt delen met gelijkgestemde en je deel uit maakt van een leuke community, wordt je leven weer een stukje leuker en gezelliger.
 • Door dit alles, ben je een (nog) leukere moeder voor je kinderen! En daar doen we het toch allemaal voor!

“Hier wil iedere alleenstaande moeder gewoon bijhoren!”

Wil jij ook deel uit maken van de leukste & grootste community van alleenstaande moeders?

“Dit is dé community waar alle alleenstaande moeders samenkomen!”

Let op: De community is gratis. Wij hebben jouw steun echter heel hard nodig om Happy Single Moms te laten bestaan. Wil je ons steunen, dan kan dat via de onderstaande mogelijkheden. Je kunt je steun aan ons ieder moment stoppen door een mail te sturen naar info@happysinglemoms.nl. Onze dank is heel groot!

Maandabonnement

 • Maandabonnement voor de Happy Single Moms Community!

Nu: € 9,99 p.mnd

Kwartaalabonnement

 • Kwartaalabonnement voor de Happy Single Moms Community!

Nu: € 8,49 p.mnd

Jaarabonnement

 • Jaarabonnement voor de Happy Single Moms Community!

Nu: € 6,99 p.mnd

Speciale Bonus

Als member van de Happy Single Moms Community ontvang je 1 week gratis volledig membership op Relatieplanet. Wie weet ontmoet jij wel de man van je dromen!

Per maand opzegbaar

Je mag elke maand weer weer opzeggen, door een e-mail te sturen naar info@happysinglemoms.nl. Zo loop je dus geen enkel risico!

Myra – Oprichtster van HappySingleMoms.nl:

“Om member te worden van de Happy Single Moms Community betaal je een maandelijks bedrag. De kosten zijn minimaal in vergelijking met de waarde die jij als alleenstaande moeder allemaal zult krijgen!

Ik zou zeggen, probeer het een maandje uit. Bekijk de topics, stel je vragen, lees de tips & lessen van diverse deskundigen en ontmoet andere members uit de community! Ondertussen werken wij heel hard verder om voor onze members een geweldige community te bouwen.

Veel plezier!”

Sluit je aan bij de grootste & leukste community voor single moms

Reacties en ervaringen:

ontmoetingssite.www.nieuw.happysinglemoms.nl/upload/user/files/20151006_102832-2[1].jpg" alt="" />

Monique: “Voor mij is de community van Happy Single Moms als thuiskomen. Hier kan ik me voelen wie ik ben, een trotse alleenstaande mama.”

Maaike: “De community van Happy Single Moms is voor mij voor mij een therapie. Ik kan mezelf zijn en dingen delen. Daarnaast ontmoet ik veel nieuwe mensen. Ik weet dat ik niet alleen sta en dat maakt me een sterke happy single mom.”

Rachel: “Happy single moms is voor mij DE community als alleenstaande mama. Ik vind hier (h)erkenning.”

Ik weet zeker dat jij ontzettend veel (h)erkenning zult vinden als member van de Happy Single Moms Community. Dit is echt waar iedere alleenstaande moeder bij wil horen. Ik wens je ontzettend veel plezier !

P.S. Nergens anders kan jij zo gemakkelijk in contact komen met gezellige alleenstaande moeders, zowel in groepsverband als individueel. En nergens kun je zo gemakkelijk je vragen stellen aan een groot team van deskundigen.

P.P.S. Je abonnement is gewoon opzegbaar, je loopt dus geen enkel risico.

Mogen wij je zo verwelkomen als nieuwe member?