Komt dit je bekent voor? 

Niemand die écht begrijpt in welke situatie je zit

Je bent continu alle ballen in de lucht aan het houden

Je doet alles op de automatische piloot en steeds minder vanuit passie

Je bent onvoldoende gelukkig met jezelf en jezelf misschien zelfs wel kwijt

Je hebt niemand om mee te delen, te overleggen of te sparren

Het dagelijkse leven haalt je heel vaak in

Je zit in een 'rat race' en komt niet meer aan jezelf toe

Je wilt het wel veranderen, maar het lukt je niet om uit deze situatie te komen

Er zit weggestopte pijn, verdriet en woede in je

Je hebt bijna geen energie meer over en je hebt amper tijd voor jezelf

Dolverliefd was ik op de vader van mijn dochter…

Mijn vriendinnen zeggen me nu nog dat ik gewoon mezelf niet meer was, zo head over heals was ik op deze man. Ik herinner me nog de dag dat ik hem vertelde dat ik zwanger was. En ik herinner me ook nog de maandenlange strijd die hierna volgde. Wat was ik blij en gelukkig dat ik in verwachting was, maar wat brak mijn hart dat ik deze vreugde niet kon delen.

We maakten ruzie, we schreeuwden en het ene verwijt na het andere vloog de kamer rond.

Ik hield vol, want ik kon me niet voorstellen dat deze man zijn kind in de steek zou kunnen laten wanneer hij haar gezien had. Niets was minder waar. Hij verliet mij en nog erger, hij verliet onze dochter.

Hij trok de deur dicht om vervolgens nooit meer  achterom te kijken

Gelukkig had ik mijn vaste baan nog. Ik kon in ieder geval mijn dochter en mij onderhouden. Op een warme dag, reed ik tijdens mijn zwangerschapsverlof naar kantoor toe en ik weet nog dat ik een gek gevoel in mijn buik had. Het klopte niet, dus ik besloot het gesprek stiekem op te nemen.

En ja hoor, mijn gevoel klopte. Mijn baas vertelde me doodleuk dat ze mijn contract wilde ontbinden en deed me een waardeloos voorstel om van mij af te komen.

Wat verlangde ik in die tijd naar mijn familie en vrienden die aan de andere kant van het land woonden. Inmiddels was Amsterdam na 10 jaar echt mijn thuis geworden, dus terug naar Nijmegen wilde ik niet. Maar wat was er een gemis.

Niet alleen qua gevoel, ook praktisch gezien. Want het was behoorlijk pittig om 24/7 voor mijn dochter te zorgen en ook nog eens zoveel pijn, woede en verdriet te voelen. 

Het eerste jaar van het leven van mijn dochter was een complete rollercoaster. Ik voelde intens veel geluk met dit meisje in mijn leven, maar door alles wat er gebeurd was, was ik ook ontzettend kwaad. Ik was kwaad, ik was verdrietig en eerlijk gezegd was mijn hart gewoon compleet gebroken. En wat voelde ik me eenzaam.

Ik had het idee dat ik de enige in de wereld was die zich zo voelde. Wat miste ik die schouder om me heen, dat klankbord en de verbintenis.

Iedereen om mij heen leek gelukkig te zijn en overal werd ik geconfronteerd met gelukkige gezinnetjes. Er waren veel lieve mensen maar écht begrijpen deden ze het niet. Met een kleine baby voelde ik me aan huis gekluisterd en kwam ik de deur niet zoveel meer uit. En als ik die uitkwam, dan was het met mijn dochter.

Ik was 24/7 single mom geworden. Was dat nu dan het einde van mij als vrouw?

Begin 2014… Een nieuw jaar waarin ik terugkeek naar het eerste jaar van mijn moederschap.

Een jaar waarin er totaal geen ruimte meer was voor mij als vrouw, een jaar waar de balans ver te zoeken was en een jaar waar ik –behalve van mijn dochter- maar weinig genoten had.

Ik weet nog dat ik s’avonds weer alleen op de bank zat en de zoveelste huilbui kreeg. Tranen rolden van mijn wangen en de pijn in mijn hart was verschrikkelijk. Ik voelde me alleen, eenzaam, verdrietig, boos en gefrustreerd. Toen besloot ik:

Dit is niet hoe mijn leven gaat zijn! Het begin van mijn (single) moederschap gaat niet het einde betekenen van mij als vrouw.

Ieder keerpunt in je leven begint met een keuze en daar op die bank, maakte ik de keuze. Het roer ging om! Ik ging me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik las het ene boek na het andere. Ik volgde een training mindfullness, ging naar de grootste ‘goeroe’ in de wereld Tony Robbins, liet mezelf coachen en -nadat ik jarenlang medewerkers en ondernemers had gecoacht- volgde ik zelf ook een opleiding tot disciplinair coach.

Eén van de belangrijkste dingen die ik deed en die zo weinig mensen durven. Ik ging naar mijn hart toe, ik durfde écht te voelen. Ik wilde al die shit van het verdriet, woede, eenzaamheid en pijn niet meer met me meedragen. 

Ik ontwikkelde een programma voor mezelf waardoor ik weer ging leven!

  • Van alleen maar moeder ging ik mezelf ook weer vrouw voelen en vond ik mezelf weer terug
  • Vanuit een uitkering zette ik een succesvol bedrijf op, waardoor ik andere kon inspireren en alles uit mezelf haalde
  • Van eenzaamheid leerde ik van mezelf te houden, waardoor ik weer lekker in mijn vel zat en mijn dromen ging volgen
  • Van continu met mijn ex bezig zijn, liet ik hem los waardoor ik weer vrij kon zijn
  • Van nooit tijd voor mezelf creëerde ik een leven waarin ik mijn dromen volg en tijd & ruimte voor mezelf heb, waardoor ik naast moeder ook weer vrouw kon zijn

In plaats van OVERleven ben ik gaan LEVEN  

Wanneer jij dit ook wilt, dan kan ook jouw leven er ook zo uit gaan zien:

N

Je bent blij met wie jij bent

N

Je doet meer dingen voor jezelf

N

Je bent in contact met jouw dromen

N

Je zit lekker in je vel & bent lief voor jezelf

N

Je doorbreekt patronen en sleept je pijn, je verdriet en je woede niet meer mee

N

Je hebt tijd en ruimte voor jezelf

N

Je hebt controle over je leven

N

Je hebt begrip van mensen die snappen hoe je je voelt

N

Je bent weer in contact met de vrouw in jezelf

N

Je hebt een positieve mindset, hebt losgelaten en voelt je vrij

N

Je weet wie je bent & hebt verbinding met jezelf

N

Je haalt meer uit jezelf & je leven

N

Je hebt afscheid genomen van gevoelens en gedachtes, die je niet verder helpen

Hoe? Je vindt het in de in de Happy Single Moms Community! 

Wat krijg je allemaal in de Happy Single Moms Community? 

N

Een Community met single moms zoals jijzelf

Waar je in een veilige groep oproepen kunt doen om met elkaar af te spreken en vragen aan elkaar kunt stellen. (Dit was tot voor kort gratis, dit valt vanaf nu onder het betaalde lidmaatschap.) 

N

Iedere maand meedoen met Challenges

Onderwerpen zoals: financiën, gezond eten & bewegen, meer tijd voor jezelf, balans, positieve mindset en meer. Je krijgt iedere dag inspiratie en doet het samen met een groep leuke single moms! 

N

Toegang tot alle online trainingen & werkboeken

Zoals: loslaten van je ex, challenge time for me, doorbreken van patronen, lief zijn voor jezelf, woede & verdriet loslaten, mindset & de wet van de aantrekkingskracht, wekelijkse single mom inspiratie en meer!

N

Plus toegang krijgen tot alle online trainingen die nog komen

De investering voor ALLE programma’s, trainingen, video’s en de exclusieve Single Moms Sisterhood in de Happy Single Moms Community is normaal €47 per maand

  • In de Community gaan we samen een verschil in jouw leven maken. Je leert hoe je tijd & ruimte voor jezelf neemt, hoe je afscheid gaat nemen van je pijn & verdriet, hoe je liever voor jezelf gaat zijn en jezelf weer terug vindt.
  • Je leert hoe je je ex los gaat laten, afscheid neemt van woede en weer vrijer door het leven gaat.
  • Je maakt weer contact met je dromen en je leert hoe je stappen gaat ondernemen. En we gaan een mindset voor je creëren die je leven gaat veranderen!
  • Je komt in een besloten groep van single moms waar je kunt delen, je vragen kunt stellen en kunt vertellen. De Single Moms Sisterhood. Alleen al deze groep is de investering al dubbel en dwars waard. Je komt in een fijne groep, waar we er voor elkaar zijn. Een stukje van je eenzaamheid weghalen door in deze groep te connecten, is onbetaalbaar.

Je kunt NU de lid worden van de Happy Single Mom Community én deel uitmaken van de exclusieve Single Moms Sisterhood voor slechts €7 per maand. Dit zijn nog geen 2 kopjes koffie per maand!

Korting op de eerste maand & de bonus zijn geldig tot en met:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Marit: “Ik vond de trainingen in de Community heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen. Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.

Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan.”

Umuhan Eren: “Myra heeft een bijzondere energie waarmee ze de groep begeleidt, wat de groep veel veiligheid geeft en de leerervaring des te dieper is.”

Herma Molenaar: “Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed. Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is Goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken. Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen.” 

Daphne Tijsse: “Jouw training heeft mij de handvatten en de kracht gegeven om écht te gaan voor mijn missie, en die vooral helder voor ogen te hebben. Verder heb ik een onverwacht talent van mezelf ontdekt, namelijk dat ik in staat ben om heel goed de vertaalslag te maken van binnen naar buiten bij anderen.”

Dina van Dijk: “Myra is een inspirerende & betrokken coach. Naast werken aan mijn bedrijf hebben we gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik me veilig en kon ik me open stellen. Hierdoor konden we snel tot de kern komen. Mijn blokkades en angsten werden aangepakt. Doordat Myra vragen stelde, me liefdevol confronteerde en eerlijk een spiegel voorhield, ontdekte ik waar ik tegenaan loop en wat mijn beperkende gedachtes zijn. Last but not least is ze is een hele prettige coach om mee samen te werken en door gecoacht te worden.”

Marleen Bosch:”Myra is een mooi mens, hardstikke betrokken, het enthousiasme straalt van haar af en ze geeft zowel goede coaching op strategisch als praktisch niveau.”

Cynthia Kloosterman:“Dat vind ik zo mooi aan jou. Dat je je hart volgt. Te gek!! Daarom ben jij ‘echt’ voor mij. Een aantrekkelijke leider. Een inspirerend voorbeeld. ‘Gewoon’ omdat je doet waar je je goed bij voelt. Je hebt maar 1 leven, live it! Top lieve Myra!!”

Natasja: “De trainingen in de Community hebben mij geleerd om tijd te maken voor wat dan ook en dus ook voor jezelf, dit is een keuze. Ik heb geleerd dat ik oké ben en dat ik het waard ben. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en overtuigingen. Door de training in de Community heb ik meer rust en ruimte voor mezelf en ben ik milder voor mezelf geworden. 

Voor alle single moms die de trainingen in de Community misschien willen gaan volgen: Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent en je niet weet hoe je rust en ruimte voor jezelf krijgt en ook niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent naast dat je moeder bent. Gun jezelf dan deze Community van Happy Single Moms. Myra helpt je in kleine stappen bewust te worden en geeft vele handvaten om niet langer te overleven maar weer voluit te leven en lief te zijn voor jezelf. ” 

 

Je kunt NU de lid worden van de Happy Single Mom Community én deel uitmaken van de exclusieve Single Moms Sisterhood voor slechts €7 per maand. Dit zijn nog geen 2 kopjes koffie per maand! 

Korting en bonus zijn geldig tot en met:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Twijfel je nog of zie je nog wat beren op de weg? Dit zijn vragen die ik veel krijg:

Ik ben alleenstaande moeder, dus ik heb helemaal geen geld om dit te betalen.

Goedkoper dan dit kunnen we het eigenlijk niet maken. We hebben gekozen voor een bedrag wat een “no brainer” is.
Voor slechts €7 per maand, zal jouw leven compleet gaan veranderen. En dat voor de prijs van 2 kopjes koffie per maand! 

Leuk idee: vraag je ouders of vrienden om je dit als cadeau te geven 🙂

Ik heb nu al geen tijd, hoe ga ik tijd voor dit programma creëren?

Wil je dat je leven zo blijft? Dat je achter de feiten aan blijft hollen? Dat er geen tijd & ruimte is voor jezelf en dat je maar blijft overleven?
Dan is het een goed idee om deze reden te blijven gebruiken om het programma niet te gaan doen.
Maar wanneer je wilt dat het leven er voor jou blijvend anders uit gaat zien, investeer dan wat tijd voor dit programma.
Dan hoef je “ik heb geen tijd” gewoon niet meer te gebruiken. Dat klinkt fijn toch! (en met je tijd praktisch indelen, help ik jou)

Ik wil het wel gaan doen, maar als het nou helemaal niets voor me is?

Dan annuleer je je membership.
Deze is iedere maand gemakkelijk opzegbaar door een mailtje naar info@happysinglemoms.nl te sturen

Ik loop al bij een psycholoog, is het niet een beetje veel? 

In mijn leven heb ik al heel wat psychologen ‘versleten’.
Het heeft me geholpen, maar niet voldoende om een échte change in mijn leven te maken.
Wat ik zelf altijd gemist heb bij een psycholoog, heb ik toegevoegd in dit programma.
Je komt bovendien in een groep met gelijkgestemden en kunt ieder moment van de dag het contact opzoeken.
Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende ‘afspraak’.
Dit programma is zeker een prachtige aanvulling, wanneer je bij een psycholoog loopt. 

Oh, ik twijfel zo!!!

Wanneer je twijfelt, moet je het gewoon niet doen.
Je bent er misschien nog niet aan toe om jezelf meer tijd & rust te gunnen en om wat liever voor jezelf te gaan zijn.
Waarschijnlijk heb je de balans in je leven wel gevonden, is het gemakkelijk voor jou om je dromen te volgen en voel je je volledig vrouw. 

Ik weet niet of dit wel echt iets voor mij is?

Wil jij verandering in je leven, of wil je dat het blijft zoals het nu is?
Soms zijn de dingen die je spannend vindt, juist de stappen die je mag nemen.
Het succes ligt buiten je comfortzone, niet erbinnen.
Oftewel, als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.

Wanneer je verandering wilt, ga dan samen met een enthousiaste groep single moms dit programma doen, zodat jouw 2019 er zoveel fijner uit gaat zien!

Gaan we het samen doen?

Je kunt dit programma alleen nu volgen voor €7 i.p.v. €47 per maand. 

Cynthia van Laarhoven:“Ik heb van de trainingen in de  Community geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb. Het is een hele fijne training, waar je ten eerste -ondanks dat je allemaal je eigen verhaal hebt- heel veel gemeen hebt met elkaar, dat schept een band. Myra is een hele fijne coach, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.

Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet.

Christel Vermeylen: “Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk. Je bent een prachtvrouw! Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk. Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training. Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”

C. vd. H.: “Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan. Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden.

Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed.

Elke single mom zou dit programma/deze Community zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”