Daar is ie weer, de wet van murphy...
29 oktober 2016 
2 min. leestijd

Daar is ie weer, de wet van murphy...

Eindelijk! na maanden uitstellen en plannen is daar de week van fulltime party-planning. Je prinsesje is 7 en je mag je helemaal uitleven! snoeptafel, taartenbakken, losgaan met versiering en niet te vergeten, racen racen racen. Ik ben lekker in de flow en begin steeds meer plezier te beleven en krijg zelfs pre-party jitters. ja… Deze mama is helemaal in de flow!

De planning is strak en er is eigenlijk geen ruimte voor problemen. Maar helaas de kneus in mij is het niet eens zonder enige ingeplande ruimte en maakt er een eigen feestje van.

Zo sta je op het punt om de night-before de hond uit te laten, en zo lig je beneden aan de trap. Gillend van de pijn, met een hond die om je heen draait en een van je beste vrienden die net op het punt stond om naar huis te gaan. Mijn grootste geluk was dat hij er was. anders had ik er op een gegeven moment nog gelegen denk ik.

Daar is ie weer, de wet van murphy...

Nadat je uiteindelijk boven aan de trap staat, begint het hele paniek proces te werken. Ik val bijna flauw, ga op bed liggen en tril me het heen en weer van de pijn. Niet zo verwonderlijk als je bekijkt dat het misschien wel eens gebroken kon wezen. dus je gaat naar de dokter. Die laat je foto’s maken om er daarna achter te komen dat je gescheurde banden hebt. Nou dat is een goed begin van een feestje. Er gaat van alles door je hoofd. De taart, laatste boodschappen, alles in huis moest nog gebeuren!

Ik mag me dan ook enorm gelukkig prijzen dat ik echt de liefste vrienden allertijden heb. Beter kan ik me ze niet wensen! Al het laatste wordt gewoon voor me gehaald! Het feest kan dus toch nog doorgaan!

Daar is ie weer, de wet van murphy...

De dag zelf was moeizaam. dank voor tramadol! Zonder had ik het niet overleefd. maar deze moeder is een bikkel en heeft ervoor gezorgd dat mijn meisje het allerbeste feestje allertijden heeft gehad! Zij heeft gelukkig weinig gemerkt van mijn blessure. Ze is zo blij met alle kado’s en bezoek dat we ’s avonds nog even samen gespeeld hebben met haar nieuwe poppenhuis.

Ondanks de ellende van de dag ervoor, hebben wij intens genoten. dat is het enige wat telt!

En nu…. voetje omhoog en niks meer doen

X, Nicki

De wet van Murphy, herkenbaar? Wanneer heb jij hier last van gehad? Hoe loste jij dit op? Deel het met ons en laat een reactie achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen