Date and the day after...
05 april 2016 
3 min. leestijd

Date and the day after...

Tinder. Ja ook ik zit wel eens op Tinder. Ik persoonlijk vind het op zich een fijne app. Je loopt geen blauwtje en je kan er makkelijk flirten. Het is een veilige manier om mensen te leren kennen maar de vraag is of je ze echt leert kennen.

Op een dag opende ik de app weer eens. Ik zit er dus niet dag in, dag uit op. Af en toe zie ik iets leuks en swipe ik naar rechts. Zo ook bij Cem. Cem zag er zeker erg leuk uit op de foto’s en woonde ook nog eens in de buurt. In spanning wachtte ik 2 seconden, maar helaas er verscheen geen “Match” in beeld. Teleurgesteld legde ik de telefoon weer weg maar een paar uur later kreeg ik toch een melding dat ik een nieuwe match had, genaamd Cem.

Meteen opende ik de app en dacht ik na over een leuke openingszin. Ik kan een paar woorden Turks en dus besloot ik in het Turks hem te begroeten, hopende dat dit indruk zou maken.

Het werkte want ik kreeg meteen een berichtje terug. Na een paar berichten over en weer te hebben gestuurd gingen we verder op Whatsapp. Hij klonk op de chat net zo leuk als dat hij eruit zag. Hij is vlot, neemt geen blad voor de mond, flirterig, maar niet opdringend.
Ik geef aan wel een keer een spelletje te willen spelen en hem dan in te willen maken. Hij voelt daar ook wat voor, maar is van mening dat hij mij in maakt. Dit klinkt hoe langer, hoe leuker. Ik besluit niet langer te wachten en spreek in het weekend wat af. Ik verheug mij erop. Dit is een hele leuke man. Een leuk compleet plaatje dus dit kan niet anders dan een leuke date worden.

Ik heb al lange tijd geen behoefte gehad aan een date, kwam niemand tegen die me aansprak of uitdaagde, dit was anders.

Ik besluit Turkse thee in huis te halen en een lekkernij. Even ben ik nog bang dat dit te mooi zou zijn en dat hij niet komt opdagen. Misschien

Date and the day after...

Date and the day after…

is het voor hem een spelletje en houdt hij mij aan om de een of andere reden aan het lijntje. Tenslotte zag ik dat we geen match meer waren op Tinder dus dat heeft hij al verwijderd. Gelukkig was dit niet het geval en stond hij op de afgesproken tijd aan de deur. We begroeten elkaar netjes met 3 zoenen en gaan meteen een spel spelen. Het is gezellig en hij heeft mooie ogen om in te kijken. Gaande weg merk ik dat hij eerlijk en open is en humor heeft. Via de app hadden we het ook over mijn massagetafel gehad en hadden we afgesproken dat we elkaar konden masseren.

Oke, veel van jullie zullen het afkeuren maar we zijn volwassen en als de eerste date leuk is waarom dan niet? Tuurlijk ben ik mij er wel bewust van dat een massage vaak uitloopt in meer dan alleen masseren. Maar eerlijk gezegd vond ik dat helemaal niet erg. Hij leek te genieten van de massage en ik weet dat ik genoot van de massage die ik daarna kreeg.

Na de massage zoenden we elkaar hevig en gingen we naar mijn slaapkamer. Het was een leuke avond en ik gaf aan graag nog een revanche te willen aangezien ik het spelletje had verloren. Dat was afgesproken zei hij.

Ik kreeg nog een dikke kus bij de deur en daar ging hij. Ik ging naar bed, want het was ondertussen al aardig laat geworden. In bed stuur ik hem nog een appje, deze wordt wel afgeleverd. Maar hij heeft helaas de blauwe vinkjes functie uitstaan. De volgende ochtend word ik te vroeg wakker en kijk ik meteen op mijn telefoon. Helaas geen appje. Ik app hem de vraag of hij goed is thuis gekomen. De rest van de dag hoor ik ook niks.

Normaal hou ik van mijn telefoon, maar nu haat ik dat ding. Ik krijg geen whatsappje en baal daarvan. De onzekerheid die ik voel herinneren mij er ineens aan waarom ik al een lange tijd niet heb gedate.

De dag na een leuke date ben je alleen maar bezig met het feit of hij wel of niet reageert. Ik ben er voor een lange tijd weer klaar mee. De avond was super en ik heb er van genoten maar dit klote gevoel de volgende dag is het niet waard. Ik drink geen alcohol, maar denk dat een kater zo moet voelen.

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 05 Apr 2016

Heb dit ook al een paar keer meegemaakt. De klik lijkt er te zijn..de date verloopt super en ja...dan gebeurt er wel eens wat. Helaas zijn er veel mannen die precies weten hoe ze t spelletje moeten spelen en jou dan met een kut gevoel laten zitten. Ik vertrouw ze iig niet snel meer.

Anonymous
Door

Anonymous

op 06 Apr 2016

De vraag is dames, wat jullie uit deze date willen halen? Als jullie op zoek zijn naar een relatie is dit zeker niet de manier om te beginnen! Zijn jullie op zoek naar gewoon one night stands, tsja dan is het niet meer dan logisch dat de man niks meer laat horen. Voor hem is dat het waarschijnlijk ook. Ik oordeel niemand hoor, maar vind het wel grappig dat vrouwen het erg vinden als een man niks laat horen meer wanneer zij al bij de eerste date naar je huis mogen komen, aan je lichaam zitten, zoenen of zelfs sex. Voor mannen is dat even spannend maar na zo een eerste date met alles erop en eraan is er daarna niks meer aan voor ze. Dat is toch echt de reden waarom vrouwen niks meer horen. Heb wat meer respect voor jezelf en je lichaam!! Ik zelf zou zoiets nooit doen, vind dat super eng ook! Vreemde man in mijn huis en dan ook nog eens intiem zijn. Brrr moet er niet aan denken.

Reactie plaatsen