Van date-moe naar verliefd in één week!
09 augustus 2016 
5 min. leestijd

Van date-moe naar verliefd in één week!

Maandag
Na een aantal teleurstellende dates was ik er wel klaar mee, daten. Mijn laatste date was super leuk en relaxt. Echter vond ik hem, misschien door zijn beginnende buikje, gewoonweg niet aantrekkelijk. Op de foto’s wel, maar in het echt voelde ik niet de chemie. Als je van je fiets valt, moet je er direct weer op…dus ik dacht ik zoek even een date op die ik af heb gezegd laatst (omdat ik een leukere vent had ontmoet, maar dat was inmiddels ook weer passé). Die hapte direct, dus afgesproken. Ik zag hem en dacht…dit is hem ook niet! Ik was er wel klaar mee! Appte m’n vriendin: ‘Date-moe’, piep piep…’Voor deze week? ;-)’reageerde ze.

Dinsdag
Tijdens de lunch bespreken we het date gedoe. Collega van me zegt: Becky…je moet er echt weer lol in krijgen in dat daten! Zorg gewoon dat je iets doet wat je toch al leuk vindt en zie de lol ervan in. Misschien vind ik het lastig om iemand na de date duidelijk te maken dat ik het niet zie zitten, zeker als de ander het wel ziet zitten, dat blijft geen leuk ‘werkje’. Daarnaast krijg je het gevoel dat er niemand bestaat die echt bij je past. Samen met een vriendin, die ook klaar is met mannen, besluiten we een paar dagen naar Ibiza te gaan dit weekend, wie heeft er een man nodig om gelukkig te zijn?

Woensdag
Ik word wakker en tijdens het ontbijt denk ik terug aan de woorden van mijn collega en besluit onder het genot van mijn crackertje kaas toch nog ff te Tinderen. Links, links links…oh, een superlike, ff kijken. Superlikes vind ik bijna altijd niks, maar deze zag er wel uit alsof hij bij mij kon passen, waarom ook niet: ik druk het groene hartje in. Voordat ik op mijn werk arriveer krijg ik het eerste appje al binnen van mijn superlike Rens. Mijn hart slaat er natuurlijk niet van over, want verwachtingen heb ik inmiddels niet meer. Heel de dag gaan er berichtjes heen en weer.

Van date-moe naar verliefd in één week!

Van date-moe naar verliefd in één week!

Nadat de omgangregeling is gecheckt op aansluiting zegt Rens: ‘ Nog meer praktische zaken die we moeten afvinken voordat we een drankje gaan doen?’ ‘Volgens mij niet’ antwoord ik. ‘ Dan laten we er maar voor gaan!’ zegt Rens zelfverzekerd. Donderdagavond date, morgen dus…

Donderdag
We hebben afgesproken voor een borrel op een leuk terras in de buurt. Ik parkeer mijn auto en loop naar het terras…daar staat hij Rens. In zijn witte gympies, zijn spijkerbroek hangend op zijn smalle heupen, dun riempje erin en een lichtblauw overhemd. Hij is lang, heeft een wilde grijze bos haren en op een of andere manier is dit anders dan al die andere dates. Hij is gewoon heel leuk! Leuker dan op de foto’s! Damn…hij is aantrekkelijk! We gaan zitten, bestellen een wijntje en een biertje en het gesprek loopt eigenlijk vanzelf. Alles gaat vanzelf…

Als ik vraag wat hij nou een verbeterpunt aan zichzelf vindt zegt hij: ik ben soms een planner, kijk, ik wil bijvoorbeeld weten wanneer ik jou weer zie…’ OMG…bij een ander zou het glad zijn, maar bij hem weet ik dat hij het meent. Al die keren dat ik moest leuren om afspraken te plannen met mijn laatste ex omdat hij dat gewoonweg niet belangrijk vond. En nu zit hier Rens, aantrekkelijk, beschikbaar en hij wil plannen, hij is ongeduldig…hij wil mij. Naar mate de avond vordert kom ik steeds slechter uit mijn woorden, gedraag ik me als een meisje van 16, word ik verlegen…dit gedrag ken ik…verliefd?
We plannen onze date voor zaterdag, we willen elkaar nog even zien voor ik naar Ibiza vertrek. Met een paar heerlijke zoenen bij de auto laat Rens me achter smachtend naar meer.

Vrijdag
Onwerkelijk, zo voelt het. Rens en ik zijn beide van slag. Vandaag hebben we een iets ander onderwerp om over te appen: Rens moet een bank uitzoeken. Ik, als interieur freak, wil hem daar natuurlijk graag bij helpen. Ik krijg eerst wat foto’s van zijn huidige interieur. Hij heeft nog smaak ook…onvoorstelbaar! Tijdens mijn werk appt Rens me foto’s door van diverse banken. Alsof ik hem al jaren ken overleggen we alles, van pootjes, stofjes en coatings (tegen vlekken op de bank haha). Uiteindelijk blijven er voor Rens drie keuzes over qua banken en mijn ‘Nummer drie is het mooiste!’ geeft de doorslag. Samen een bank uitgezocht!

Zaterdag
Date time! Aangezien we beide ongeduldig zijn komt Rens in overleg een paar uur eerder naar me toe. Ik doe de deur open…daar staat hij. Mijn hart slaat over en ik kan direct geen volledige zin meer produceren, bakvis. Jeetje Becky, wat doet deze man met je? Hij pakt me vast en zoent me…dat is eigenlijk het enige wat we kunnen. Onvermijdelijk. Hij voelt exact hetzelfde.
Ik wil niet te snel gaan, dus we koelen even af door de fles rode wijn, die hij voor me meegenomen heeft, te openen. Ik kan me niet meer herinneren wanneer een date uberhaupt iets voor me meegenomen heeft!

De aantrekkingskracht tussen ons voelt enorm…voor de gein stelt Rens voor om als afleiding maar even Hayday te spelen, haha. Gelukkig hebben we een tafel gereserveerd in een restaurant, daar moeten we ons wel gedragen! In zijn auto rijden we naar het restaurant. Ook daar gaat alles weer vanzelf, beide volledig onszelf en we kunnen niet van elkaar afblijven. Zou het nu eens echt zijn? Becky een relatie? Best wel eng…maar dit is wat je wilde Becky! Genieten.

Zondag
Ik vertrek naar Ibiza…
‘So in…heart-emoji2‘ appt Rens me met een groot bonzend hart (ik wist niet eens dat dat kon in Whatsapp!) , gevolgd door een ‘Ik ga 100% voor je!’

Hoe je liefdesleven in een paar dagen volledig kan veranderen…

Wauw, wat gaaf voor Becky! We wensen jullie uiteraard heel veel geluk samen! Ook verliefd of leuke date ervaringen? Deel ze met ons en laat een reactie achter! Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Lynda
Door

Lynda

op 04 Jan 2017

Takk for litt &qeul;Parisgtedu&qoot; på morgenkvisten..Du har det nok slik for Paris som jeg har for NY..kunne skrevet og anbefalt i evigheter...med et stort smil..Og slik du beskriver..er det akkurat jeg er ute etter..sitte ute &nyte livet på en fortauscafe`..blir fint det!! De vi reiser med har lyst å se noen show..men det har jeg sagt nei til..ikke helt meg..jeg vil vandre rundt..å suge til meg inntrykk!!Har du forresten et favoritt område??Ha en superdag..Klem!!

Reactie plaatsen