De bucketlist van een single mom
24 september 2016 
2 min. leestijd

De bucketlist van een single mom

Een lijst met dingen die je nog wil doen of bereiken in je leven. Veel mensen hebben er een. Ik, een alleenstaande moeder van 34 jaar zat eens over die van mij na te denken. Wat wil ik eigenlijk nog allemaal écht graag doen of ervaren als single mom? Ik heb de mijne opgesteld 😉

De bucketlist van een single mom

 1. De ware man vinden

  Die prins op het spreekwoordelijke witte paard. Ik hoop hem ooit tegen te komen. Wonderen zijn de wereld nog niet uit en ooit word ik wakker en staat er een wit paard voor mijn deur. Met een mooie, knappe man er op. Het liefst een hele romanticus. Zo’n adonis met een geweldig Spaans accent. Zo één die mijn dochter geweldig vindt en andersom. Zo één die echt werkelijk aan alle wensen en eisen voldoet. Ik droom graag, dat is duidelijk. Maar dromen en hoop doet leven, toch?

  alpe-66398_640

 2. De loterij winnen

  Ik weet het. Geld is niet belangrijk. Ik red me prima en dat is fantastisch. Toch zou het fijn zijn als ik eens een leuk prijsje win, zodat ik alle mensen die me gesteund hebben kan trakteren op een mooie reis naar Bora Bora. Of zelf ieder jaar op vakantie kunnen, dat zou ook al geweldig zijn. Daarnaast zou ik er mijn trouwlocatie mee betalen. Als die adonis de moeite doet om met zijn paard mij bij de deur op te wachten, zou het toch mooi zijn als ik op onze trouwdag een mooi kasteel kan regelen. Zoals ik al zei; ik droom graag 😉

 3. Stressloos de opvoeding perfect managen

  Altijd zen zijn. Als de dag begint en mijn dochter weer eens treuzelt dan zou ik toch graag zen willen blijven. Als ze diezelfde dag ook thuis is na een dag opvang of school t.z.t., dan nog ben en blijf ik zen. Stress zou ik verbannen. Mocht ik toch stress voelen, dan zou ik een weekje Bora Bora pakken. Gewoon, omdat het dan toch allemaal kan. Mijn dochter gaat uiteraard mee en samen gaan we zen op het privé strand liggen. Althans, ik ga liggen met een heerlijke caiprinha en zij speelt met de leuke kindjes die ze daar inmiddels kent.

  Bucketlist van een single mom

 4. Twee ezels in de tuin

  Geen idee waarom, maar ik vind ezels echt geweldige dieren. In mijn droomwereld zou ik 2 lieve ezels in mijn tuin hebben. Mijn droomman zet zijn paard in dezelfde tuin terwijl ik met mijn voeten de net geplukte druiven ga stampen. In dezelfde tuin zit namelijk ook een eigen wijngaard. Ik heb onlangs gezien hoe ze druiven omtoveren tot wijn, dus in mijn droomwereld zou het moeten lukken om dit van mijn bucketlist te behalen.

 

Helaas, morgen word ik weer wakker en dan besef ik dat het echt een droomwereld was. Toch maakt dit me niet zuur. Ik ben happy en gezond, mijn dochter is happy en gezond. Dat is uiteindelijk dan ook het enige wat belangrijk is. Daar kan geen bucketlist tegenop..

Heb jij ook een bucketlist? Wat heb jij erop gezet? Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Reactie plaatsen