De Cozy Coupe!

Cozy Coupe 2Soms loop je tegen van die ‘kindergadgets’ aan, waarvan je weet dat je kind helemaal uit z’n dak zal gaan. En ik ga je eerlijk zeggen, vaak zijn dat ook dingen waarvan ik zeker weet dat ik ze als kind echt geweldig had gevonden. Dat heb ik dus met de Cozy Coupe. Geweldig! Een mini ‘autootje’ waar je kind in kan zitten. Deurtje kunnen ze zelf open maken en rijden maar!

Super handig ook dat je de bodem eruit kunt halen! De hele kleintjes kunnen dus relaxed zitten terwijl mama duwt en wanneer ze ouder zijn, kunnen ze zelf ‘rijden’ met hun voeten.

Mijn dochtertje werd helemaal blij van dit autootje. Hoe leuk is het ook om als kind zijnde een ‘eigen auto’ te hebben! Die kleine tourt de hele dag met haar haar auto door het huis.

Heeft jouw kind ook zo’n favoriet speelgoed, waarvan je weet dat jij daar vroeger ook helemaal blij van zou zijn geworden? Ik ben benieuwd hoe lang die van mij hier nog zo actief mee blijft spelen, het autootje is namelijk geschikt tot 5 jaar (oh, en vanaf 1,5 jaar).

Enjoy the weekend! Wij gaan lekker touren met de Cozy Coupe!

Over de schrijver
Reactie plaatsen