De eenzame zondagavond
23 mei 2016 
2 min. leestijd

De eenzame zondagavond

Rob is drie jaar jonger dan mij. Qua uiterlijk niet geheel mijn type, maar toch heerst er altijd een enorme spanning tussen ons. Al enige jaren hebben wij dan ook de nodige leuke avonden samen.
Na het stappen belandden we vaak bij elkaar thuis. Daarnaast hebben wij beiden ook moeite met de eenzame zondagavonden. De avond waarop onze vrienden, veelal gesetteld, toch hun eigen ding doen. De zondag is de avond bij uitstek voor Rob en mij om het zelf ook gezellig te maken.
Op een bewuste zondagavond kwam Rob dan ook bij mij thuis. We zouden samen Divorce gaan kijken.

Ik had de matrassen van het bed in de woonkamer gelegd, zodat we tussendoor ook een beetje konden beginnen aan wat teasen en voorspel. Ik trok een mooi zwart setje aan onder mijn kleding. De sleutel zat in de deur, dus ik lag Rob al op te wachten. Divorce zou over een kwartiertje gaan beginnen.

couple-731890_640

De eenzame zondagavond

Rob kwam er bij liggen en ik kroop al snel tegen hem aan voor die heerlijke knuffel en kus. We namen het weekend kort door waarna snel nog een kus volgde. Zijn tong vond mijn tong en na een paar minuten waren we beiden al vergeten dat Divorce nog moest beginnen. We stopten even en keken elkaar aan. Beiden begonnen we te lachen; zo ging het nou altijd als we elkaar zagen.
We besloten om toch echt een begin met Divorce te maken. Dit zouden we toch beiden moeten kunnen! We lagen nog wel lekker tegen elkaar aan en ik voelde zijn vingers over mijn heup gaan. Mijn hoofd lag te rusten op zijn borst en met mijn handen streelde ik zijn buik. Ik voelde zijn hand naar mijn liezen afdwalen. Steeds net ver genoeg om me een fijne rilling te bezorgen.
Mijn hoofd draaide ik bij en ik begon hem te zoenen. Ik liet me helemaal opgaan in de fijnste tongzoen die ik me kan heugen. Damn, ik kon hem wel bespringen, maar hield me in. Mijn hand liet ik afzakken en ik streelde achter de rand van zijn boxer. Zijn hand duwde mijn benen ietsje uit elkaar en zijn vingers voelde ik in mijn string verdwijnen.

Het teasen over en weer zorgde ervoor dat we ons binnen een paar minuten niet langer konden inhouden.

Hij trok snel mijn kleding uit en ik die van hem. Rob ging achterover leunen en trok me op hem. Dit was voor ons allebei een heerlijk standje. Ik voelde hem diep in me en kon het tempo bepalen. Rustig begon ik, langzaam iets sneller. Plots duwde hij me voorzichtig van zich af ging op mijn bank zitten en zei met hese stem dat ik weer op hem moest komen zitten. Dit wilde ik maar al te graag. Binnen een paar minuten was hij tot een hoogtepunt gekomen. Even keek ik teleurgesteld, maar al snel besefte ik weer dat dit niet het einde van de avond betekende. Rob kan direct weer verder.. Toch gaf ik hem even de ruimte om bij te komen en keken we samen even echt naar Divorce. Een kwartiertje hebben we kunnen kijken, totdat Rob ervoor zorgde dat ook ik tot een hoogtepunt kwam…
Heerlijk, zo’n zondagavondje met Rob…

Over de schrijver
Reactie plaatsen