De lunchafspraak met spannende afloop...
04 april 2016 
3 min. leestijd

De lunchafspraak met spannende afloop...

Een aantal maanden geleden kwam ik via Badoo in contact met een vrij leuke man. Ik wist dat hij getrouwd was, maar gewoon kletsen kon ook dacht ik. Op zoek naar een nieuwe relatie ben ik toch niet en ik wilde weten hoe ik in de markt lag. Achteraf gezien niet de meest geschikte app daarvoor, maar overal is een reden voor.

Na een paar dagen vertelde hij mij wat hij werkelijk op Badoo deed. Hij en zijn vrouw hadden besloten dat een huwelijk van zoveel jaar wel eens wat spanning kon gebruiken en dat ze allebei maar eens moesten proberen om “buiten de deur te gaan eten”.

De lunchafspraak met spannende afloop...

De lunchafspraak met spannende afloop…

Prima, legaal vreemdgaan, klinkt interessant en ik ging er iets dieper op in dan ik normaal zou doen. Iets in die man fascineerde mij. Ik weet niet of het de vorm van relatie of de manier van communiceren was, maar het gaf mij een vrijbrief om eens wat met hem te gaan drinken. Gewoon, om “kennis te maken”.

Tot de dag voor de lunch afspraak, spraken we vrij luchtig met elkaar. Over zijn beweegredenen vooral, en gek genoeg om elkaar “beter te leren kennen”. Maar die avond deden we het “vragenuurtje”. Pin mij niet vast op de tijd, maar 60 minuten duurde dit niet. Het begon met de koetjes en kalfjes vragen, totdat ik de stoute schoenen aantrok en vroeg naar zijn voorkeuren. Seksuele voorkeuren en het gesprek nam een drastische draai. Van het één op het andere moment zaten we verwikkeld in een gesprek die de dag erna anders liep dan verwacht.

We gingen wat eten in een cafe’tje in het centrum. De spanning was goed te zien tussen ons en vooral te voelen. Na het drinken van een sapje en bijna de lunch besteld te hebben, rekenden we af en gingen naar het dichtstbijzijnde hotel en namen een kamer. De spanning was geen normale spanning, het was seksuele spanning!

Als twee tieners in een film sta je in de lift. Elkaar aankijkend, en hopen dat die etage snel komt want ja die aantrekkingskracht is toch sterker dan je denkt.

De lunchafspraak met spannende afloop...

De lunchafspraak met spannende afloop…

Eenmaal aangekomen op de kamer konden we niet van elkaar afblijven. Hij pakte mij beet, zoende me, en we begonnen elkaar langzaam uit te kleden. Niet lang daarna lagen onze kledingstukken verspreid over de vloer. Wij lieten de spanningen gaan, ons gevoel de vrije loop, en genoten van een intiem moment die met geen pen te beschrijven was! Een man die precies die snaar weet te raken. Zo wat was dat geweldig! Seks zonder verplichting! Seks? Pure lust! Lust die maanden opgehoopt was. Alsof er een bom ontplofte! En daarna… Een tinteling…. Iets wat vrij kwam en wat ik nog nooit had ervaren! Het enige wat ik wilde was dat het nooit zou stoppen. Nagenietend in zijn armen. Mijzelf beseffende wat er net gebeurd was, komt er toch een einde aan deze lekkere lunch.

Dan komt de tijd dat ik me dochter uit school moet halen en hij weer moet gaan werken. Het moment dat je je kledingstukken weer bij elkaar raapt, weer de normale wereld in moet stappen. De lift weer in, waar nog steeds die spanning hing, maar een spanning met voldoening.  Na een afscheidszoen stap ik op mijn fiets. Op weg naar school, met een vreemde, maar lekkere geur om mij heen. God! Als die moeders op het schoolplein eens wisten wat er gebeurd was vlak daarvoor…

Al zouden ze het oppikken en vragen wat ik had gedaan, dan kregen ze een antwoord: “Ik heb geluncht”. De perfecte lunch! Een lunch die voor ons beiden voor herhaling vatbaar was!

Bijkomend van deze aparte middag, krijg ik ’s avonds twee appjes. Een van ‘meneer open-relatie’: “Ik heb het haar verteld!”. Het blijft iets raars, maar het kan nog vreemder. Een appje van ‘mevrouw open-relatie’: “Geniet van alle tijd samen”.

Nou, ‘mevrouw open-relatie’, ik zal zeker van jouw man genieten! Want wakker worden met de tekst: “Vandaag vrij? Want ik wil weer lekker lunchen”, wil ik wel vaker…

Oeh lala, een lunchafspraak met spannende afloop… Wat vinden jullie van een open-relatie? Laat je reactie hieronder achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen