De passievolle overtreding
11 april 2016 
3 min. leestijd

De passievolle overtreding

Daar liep ik tussen de hossende mensen in mijn veel te korte politiepakje. Het was carnaval en dat was het moment dat alles begon. Al enige tijd had ik intensief contact met Melvin. Een van mijn collega’s waarbij ik, naast zakelijk respect, een enorme drang had naar meer… Was ik verliefd?

Nee, ik had mezelf een doel gesteld… Die wil ik, verder niet nadenkend over het waarom, wat en hoe. Die dag, in mijn politiepakje, feestvierend in het zuiden, nam ik het besluit om actie te ondernemen. Ik pakte mijn bonnenboekje, behorende bij mijn outfit, en schreef een bon uit aan Melvin. Overtreding: ‘te leuk’! Ik fotografeerde de bon en appte het hem. Zou ik hiermee te ver zijn gegaan? Over de grens van vriendschap? Ziet hij ook meer in mij of staat hij hier helemaal niet voor open…

Piep piep… appje van Melvin… ‘Wanneer moet ik voorkomen?’ Yesss, hij hapt! Snel zocht ik de datum op van onze tweedaagse heisessie inclusief overnachting en appte die datum terug. Geregeld! Eens kijken of hij ook de ballen heeft om door te zetten.

Koffertje ingepakt, m’n meest sexy casual kleding aan en op naar de heisessie! Zal het vanavond dan gebeuren? In de tussenliggende tijd hebben Melvin en ik de spanning subtiel verder opgebouwd. Hij weet wat ik van hem wil en één ding weet ik zeker, hij is geinteresseerd. Of hij het doet, geen idee!

De groep was al redelijk compleet toen ik de ruimte binnen stapte, maar Melvin was er nog niet. Bewust koos ik een plekje naast een lege stoel, want het enige wat ik wilde is dichtbij Melvin zijn. De deur ging open en daar stond hij. OMG! Nog aantrekkelijker dan in zijn zakelijke kleding. In een stoere leren jack, sexy zwart overhemd, m’n verlangen ontvlamde! Onze ogen vonden elkaar en hij kwam naast me zitten. Precies zoals gepland. Wat zag hij er lekker uit!

Tijdens de heisessie dwaalde ik af… Afgeleid door de man naast mij. Afgeleid door de contouren van zijn lichaam onder dat zwarte overhemd. Afgeleid door zijn lekkere volle lippen. Zou ik die vanavond met passie zoenen?

Na de sessie werden de sleutels uitgedeeld van de kamers. Hopelijk zat mijn kamer dichtbij Melvin. Hij kreeg sleutel één en ik, alsof het zo moest zijn, sleutel twee! We liepen naar de hotelkamer en hij opende zijn deur. Ik keek hem vragend aan ‘waar is mijn kamer?’ Hij lachte en wees achter mij, precies tegenover Melvin. ‘Het lot!’ zeg ik ondeugend en gaf hem een knipoog.

Na het diner en de borrel, Ja, ik was wel toe aan een borrel tegen de spanning, liepen we naar onze kamers. De spanning tussen ons was duidelijk

De passievolle overtreding

De passievolle overtreding

voelbaar. Dat onze collega’s dat niet zagen is mij een raadsel! Hij opende zijn kamerdeur, keek mij zelfverzekerd aan…. en trok me naar binnen. Yes, yes, yes! Hij duwde me tegen de muur… gleed met zijn handen over mijn armen en tilde ze boven mijn hoofd. Toen vonden onze lippen elkaar. Onze passie ontvlamde in een hevige zoen. Verlangen verspreidde zich over mijn hele lijf. Zijn lichaam drukte hij speels tegen mij aan terwijl mijn wens om hem aan te raken zich opstapelde. Zachte, tedere zoenen afgewisseld met wilde alles losmakende. We maakten elkaar helemaal gek van verlangen naar meer! Tot ik mijn passie niet meer in kon houden en hij mij op het bed smeet en zei: ‘Wat is je vonnis?!’. Het opgebouwde verlangen ontvlamde in een passievolle, onvergetelijke nacht.

Oeh lala, zeker een passievolle overtreding. Al zijn we denk ik wel benieuwd hoe het was 😉 Maar hij was onvergetelijk deze passievolle overtreding! Heb jij een spannend blog met ons te delen (uiteraard anoniem). Let us know.

Over de schrijver
Reactie plaatsen