De ultieme ontspanning voor jou en je kind
29 april 2017 
2 min. leestijd

De ultieme ontspanning voor jou en je kind

Als alleenstaande ouder weet ik als geen ander hoe pittig het soms is om alle ballen hoog te moeten houden. Tijd voor échte ontspanning en quality time met je kinderen is er amper. Zonde, want de tijd gaat zo hard en voor je het weet zijn de kinderen groot. Het is tijd om aan jezelf te denken, tijd voor de ultieme ontspanning voor jou en je kind.

De zomer komt eraan en in die tijd hebben de kinderen weer een lange schoolvakantie. Heerlijk voor hen; ze kunnen met vriendjes en vriendinnetjes buiten spelen of gaan met mama op pad.

Trek erop uit samen, doe leuke dingen!

Deze leuke dingen kunnen van alles zijn. Je kunt de kinderen laten kiezen: wat willen zij nou echt eens doen tijdens hun vakantie? Laat ze een lijstje maken of laat ze bijvoorbeeld 3 dingen noemen. Jij kunt hier de beslissing nemen wat je wel of niet gaat doen met ze. Zo houdt je ook grip op de eventuele kosten, al hoeven niet alle uitjes wat te kosten. Een dagje naar het bos is voor veel kinderen net zo leuk als naar een (duur) pretpark.

Ga op vakantie met je kinderen

De bestemming is voor kinderen meestal niet het belangrijkste, dus je kunt met ieder budget weg. Bij Maris Life hebben we nu een groter aanbod voor ieder budget. Zo kun je mee naar het prachtige populaire Ibiza of het mooie Curaçao. Een minder ver of goedkoper alternatief is mee gaan naar een van onze gezellige campings in Nederland. Je kunt er voor kiezen om een tent van ons te huren, maar als je een caravan of tent kunt lenen ben je helemaal goedkoop uit! Zowel jij als je kinderen hebben op deze manier de ultieme ontspanning! Je hebt quality time samen, maar je kunt ook even met gelijkgestemden praten terwijl de kinderen zich vermaken tijdens een van de georganiseerde activiteiten.

De ultieme ontspanning voor jou en je kind

Wist je trouwens dat je bij ons je geboekte reis kosteloos omboekt? Super handig als je toch ergens anders heen wil. Daarnaast kan je per reis zien hoeveel personen en hoeveel kinderen (en van welke leeftijd) er al mee gaan. Zo ben je ervan verzekerd dat je kind aansluiting vindt met de andere kinderen en kan jij ongestoord genieten en ontspannen. Daarnaast hebben wij een aanbod dat speciaal aansluit op tieners. Zijn je kinderen nog jong? Neem dan eens een kijkje bij de ukkiereizen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen