Die man in zijn lompe  leasebak
22 september 2016 
2 min. leestijd

Die man in zijn lompe leasebak

De man stapt uit zijn nieuwe leasebak en verzucht ‘Sja, ik heb het ook zo druk op het werk’…..En dat snap ik. Echt. Als alleenstaande (en zeer trotse!) moeder van een kek ventje van net 11 jaar heb ik het ook druk.druk

Tel daarbij op dat ik ook 32 uur per week werk. Dat maakt mij overigens niet zielig maar zeer zelfstandig, maar dat geheel terzijde. Nog bij een bank ook, geloof het of niet; daar is het ook druk. Sterker nog; de wet stelt allerlei eisen aan opleiding & kennis waardoor ik nog een fijn examen heb over 1,5 week. Als ik dat niet haal voor het einde van dit jaar, ben ik mijn baan kwijt. Geeft ook een heeeeel klein beetje druk.

Als ik thuis kom om 18.00 uur, mag ik nog koken, het huishouden doen, het huiswerk van mijn zoontje meekijken. Daarbij hebben we nog een teckel die dan wel wat aandacht behoeft (terecht) en een demente kat die 5 kwartier in een uur mauwt. Heel gezellig allemaal, maar het is niet echt relaxed bijtrekken na een ‘drukke’ dag op het werk.

Had ik al verteld dat ik ook nog 6,5 maand zwanger ben? Er ligt ergens dit jaar nog een bevalling in het verschiet. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat jij die niet op je lijstje hebt staan

. Is namelijk toch ook wel een dingetje. Daar heb ik 3 jaar over gedaan om in deze blijde toestand te mogen verkeren. Ik zal je de details over het vele spuiten (van medicijnen) en slikken (van teleurstellingen) besparen. Gaf ook een beetje druk. En nog steeds, maar ook dit dan maar geheel terzijde.file

Dus weet je, toen ik in die file aansloot had ik het ook druk (maar genoot stiekem heeeeel even van de rust in de auto, dat doen moeders wel eens :-)).

Wat ik maar wil zeggen; het druk hebben is een verrot slecht excuus om op de snelweg je lompe leasebak in mijn auto te parkeren …..

We zijn blij dat alles goed is met Wilma en haar baby! Hebben jullie ook wel eens een aanrijding meegemaakt? Deel het met ons en laat een reactie achter!

Over de schrijver
Reactie plaatsen