Doe mee met de Grote Mama Enquete!
26 november 2015 
6 min. leestijd

Doe mee met de Grote Mama Enquete!

Je kunt de enquête niet meer invullen. Wel kun je nog allemaal gratis cadeautjes downloaden: 

 

De grote mama enqueteVolg de prachtige pagina van “in mij geborgen” op Facebook. Over zwangerschap, bevallen en de tijd erna!

 

De grote mama enqueteDownload hier de videoserie hoe je in 5 stappen effectief kunt communiceren met je kind na een scheiding. Stoere Stappen: Manon is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Kindercoach, KIES coach, Kindbehartiger en zelf ook kind van gescheiden ouders. Zij helpt kinderen bij het verwerken van de scheiding en het omgaan met de nieuwe situatie.

De grote mama enqueteVraag hier het gratis E-book aan: ‘Jij en je kind gelukkig! Het E-book dat je inzicht geeft in wat jij kunt doen om je kind gelukkig te maken!’Nadine Carter heeft een praktijk voor ouders die zich machteloos voelen over de pijn van hun kind. Door hun inzichten te geven over de oorsprong van deze pijn, ontstaat er begrip en compassie naar het gedrag van het kind en het kind zelf. Daardoor kan het kind opgroeien tot een evenwichtige en zelfstandige volwassene.

De grote mama enqueteDownload hier de videotraining: “verlos jezelf uit de waan van de dag” Profesional Organizing & Budgetcoaching: Ilona begeleidt je graag naar een opgeruimd huis en een gebalanceerd gezinsleven. Als je basis goed is gaat het ook goed met jou en ben jij in de gelegenheid alles uit het leven te halen, wie wil dat niet? 

 

De grote mama enqueteDownload hier een gratis proefles “je kind in zijn kracht”. Het Mama Buro: Marleen zorgt ervoor dat iedereen binnen het gezin zich op zijn plek voelt en kan zijn wie hij/zij wil zijn. Want groot worden gaat vanzelf, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen zich Vrij&Blij voelt? En dat iedereen er mag zijn zoals hij/zij is, inclusief alle mooie en lastige gevoelens en verlangens

de grote mama enqueteDownload hier 100 gratis tips over scheiding en kinderen. Goed gescheiden ouders: Hier vind je alle producten en diensten die te maken hebben met ouders en scheiding. Anne is mediator, gezinsbegeleider en  K.I.E.S. coach en helpt zowel ouders als kinderen die met een scheiding te maken hebben. Vóór, tijdens en ver daarna.

De grote mama enqueteDownload hier een Toolkit “Ontspannen ondernemen”.
Marta van Sitteren begeleidt als trainer en coach ondernemers en professionals om gezond en ontspannen te werken zodat zij zakelijk en persoonlijk succesvoller worden. 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 02 Dec 2015

HOi, Hoi, Hoe kom ik bij de enquête? Groetjes van mij.

Anonymous
Door

Anonymous

op 03 Dec 2015

Dat is ook mijn vraag. Van alles over de prijzen, maar niets over de enquete

Reactie plaatsen