Drankje, dansen, feestje!
07 oktober 2016 
5 min. leestijd

Drankje, dansen, feestje!

Mijn vriendinnen hadden bedacht dat we toch echt een keer naar een singles party toe moesten.  Lekker drankje erbij, dansen en het gaat allemaal vanzelf! En aangezien ik goed ben met internet en feestjes, moest ik het even regelen.

Singlfeestje... cd-singles!

Single feest: cd-singles! Oeps!

Toen ik op Facebook het eerste single feestje (zie foto) voorbij zag komen, was ik erg enthousiast en op een reactie van mijn vriendin: ‘Becky ga je ook?’, reageerde ik ‘Ik denk dat ik dan nog wel single ben ja!’ … Wat mijn vriendinnen hilarisch vonden. Het was namelijk geen feest voor vrijgezellen, het was een single, als in cd-single, feest. Er worden duizenden cd-singles neergezet waar je in kan bladeren. Kies je single en de DJ draait het. Oké, wat anders dan ik in gedachte had! Dus ik ging verder op onderzoek. Wat is ‘The place to be’ als single als je andere singles wilt tegenkomen? Hierbij 7 websites voor single feesten en wat data van single feesten de komende maanden.

1. www.speeddaten.nl
Naast speeddaten organiseren ze tevens single party’s en single borrels. De single borrel is de nieuwste hit onder de singles waarbij je op een ongedwongen manier andere singles kan ontmoeten. Een gezellige avond uit met een DJ die zorgt voor een relaxte en trendy sfeer.

Zaterdag 12 November | Single borrel Amsterdam | vanaf 21.30 | iDock Amsterdam | 20-49 jaar | 12.50 Euro

2. www.lexa.nl 
Lexa organiseert naast haar datingwebsite ook een aantal events, zelfs een vakantie! Deze events, waaronder borrels en feesten, worden per maand bekend gemaakt, check zelf de agenda hier.

3. www.all-dance.nl
All Dance is al 28 jaar een begrip in Amsterdam/Amstelveen en omstreken op het gebied van Singles feesten. Elk weekend organiseren ze een feest. Er zijn veel verschillende avonden met verschillende thema’s zoals Salsa, Goud van Oud of meer algemene muziek.

Daarnaast organiseren ze maandelijks een Super Singles Party met all-round DJ, check de site!

4. www.relatieplanet.nl

Singles feest: Singles Night Out

Singles feest: Singles Night Out

Naast de datingsite organiseert Relatieplanet events, waaronder een Singles Night Out, deze maand in Noord Brabant. Je kunt een drankje en een dansje doen op de coverband die speelt. Daarnaast is het inclusief gratis speeddaten. Je hoeft geen lid te zijn van Relatieplanet om naar de feesten te gaan.

5. www.nieuwemensenlerenkennen.nl
De (single)borrels & single feesten voor hoger opgeleide singles HBO/WO. Iedere maand exclusieve single borrels met nieuwe singles in de grote steden. Er worden single borrels georganiseerd voor de leeftijd van 20 tot 45 jaar en voor 40 tot 59 jaar. Ze hebben naast de borrels diverse kleinschalige activiteiten waar je je op in kan schrijven om nieuwe mensen te ontmoeten, bijvoorbeeld een tennis toernooi, escape room, raften, film, avondje comedy en diner, workshop salsa, etc. Kijk zelf eens in de agenda van NMLK hier.

6. www.40UP.nl

SIngles feest: 40UP!

Singles feest: 40UP!

Naast specifieke singles party’s kan je natuurlijk ook naar de feesten gericht op je doelgroep. Daar lopen vaak ook veel vrijgezellen rond, denk aan 40 UP. De naam zegt het al, dit feest heeft als doelgroep mensen ouder dan 40! Ik mag dus niet binnen (dat voelt goed!). Wel handig als je een beetje van de muziek van toen houdt.

8 Oktober | 40UP | Kroepoekfabriek| Vlaardingen
8 Oktober | 40UP | De Vorstin| Hilversum

Check voor 40UP bij jou in de buurt de agenda.

7. www.disco-train.nl
Stap op de disco train en …tjoeketjoek…ga mee terug naar toen! De disco party’s zijn feesten waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, dansbare muziek uit de 70’s, 80’s & 90’s. Uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen op goede locaties door heel het land. Check voor een locatie in jouw buurt onderstaande agenda of de site!

21 Oktober | 21.00-3.00 | P.C.A.|  Amstelveen

Single feesten: Disco-Train

Singles feest: Disco-Train

Wat een leuke ideeën! Inspiratie opgedaan? Alvast veel plezier en laat ons weten hoe het was! Benieuwd naar meer verhalen en tips over liefde en daten? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Reactie plaatsen