Durf jij mee te gaan met je kind?
31 mei 2017 
2 min. leestijd

Durf jij mee te gaan met je kind?

Iedere lente komen ze weer: de zomerkriebels. Het zonnetje laat je stralen. Het laat je kinderen stralen. Je krijgt zin in de zomer. De buren pakken regelmatig hun caravan in en ieder jaar denk je: wat zal ik eens gaan doen deze zomer? Twijfels of je het aan kunt, twijfels over of het wel leuk is in je eentje met je kinderen. Durf jij mee te gaan met je kind?

Durf jij mee te gaan met je kind?

Genieten met je kinderen

Juist voor alle  twijfels heeft Maris Life aandacht. Doordat ik zelf óók alleenstaande ouder ben, weet ik hoe spannend het kan zijn om mee te gaan met een eenoudervakantie. Daarom ben ik begonnen met Maris Life. Ik wilde genieten met mijn kinderen, zonder dat ze de hele dag verplicht in beslag werden genomen door een animatie team. Ik wilde met mijn kinderen genieten, maar ik wilde ook dat ik even de tijd zou hebben om met gelijkgestemden te kletsen. Zonder verplichtingen over en weer het gevoel hebben dat je ook even een boek kunt lezen terwijl er dan ook voor je kinderen wordt gezorgd.

Genieten met je kinderen en van je kinderen. Dat is wat wij je willen bieden. We willen jou en je kind de ultieme ontspanning bieden.

Durf jij mee te gaan met je kind? Niets moet, maar alles mag

Dat vinden wij belangrijk. Niets moet, maar alles mag. Een ongedwongen sfeer en voor ieder wat wils. Voor de kleintjes zijn er de speciale ukkieweken. Tijdens deze weken wordt er extra rekening gehouden met de jonge kindjes door een aangepast programma te bieden. Heb je al oudere kinderen? Kijk dan eens bij het aanbod speciaal voor tieners. Tijdens deze weken kunnen de tieners optrekken met leeftijdsgenoten! Zo weet je zeker dat zij zich óók vermaken.

Je staat er niet alleen voor

Het is een hele verantwoordelijkheid om in je eentje met kinderen te reizen. Zeker als je het nog nooit gedaan hebt kan dit extra spannend zijn. Onze enthousiaste reisleiding staat 24 uur per dag voor je klaar. Zij zijn niet alleen je redder in nood, maar houden zich ook met de kinderen bezig als jij even een momentje voor jezelf pakt. Ze verzorgen de beste entertainment als jullie daar behoefte aan hebben. Niets moet, alles mag!

Durf jij het om mee te gaan met je kind of wil je eerst nog meer weten? Kijk eens op ons forum. Zo kun je wellicht al kennis maken met andere alleenstaande ouders die mee gaan.

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 22 Jun 2017

In mijn eentje met vierjarige zoon op reis geweest vorige maand. Viel super goed mee, we hadden een hele leuke reis. We zijn naarnaar Bulgarije geweest. De single reizen vind ik nogal prijzig!!

Anonymous
Door

Anonymous

op 06 Sep 2017

Mijn moeder ging vroeger ook alleen met ons op vakantie (3 kids), het waren de leukste vakanties. Het hoeft niet ver te zijn, het gaat om de invullen van de vakantie.

Reactie plaatsen