arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis e-book

"time for me"

Speciaal geschreven voor gescheiden & alleenstaande moeders die weer meer tijd & ruimte voor zichzelf willen


  • Je weet waarom het je tot nu toe niet is gelukt om tijd voor jezelf te maken
  • Je weet concreet wat je zelf graag anders zou willen in je leven en hoe je dit gaat realiseren
  • Je hebt praktische tips op zak om meer tijd & ruimte voor jezelf te creëren

Anne v.d. Kamp

Wow, wat een inzichten! 

"DOOR HET ALLEENSTAANDE MOEDERSCHAP VERGEET JE SOMS EVEN HOE BELANGRIJK HET IS OM ÓÓK GENOEG TIJD & RUIMTE AAN JEZELF TE BESTEDEN. DOOR DIT E-BOOK WEET IK WELKE STAPPEN IN KAN ZETTEN! "
Mijn naam is Myra, ik ben 39 jaar oud en moeder van een dochter van 6 jaar. Ik voed haar vanaf haar geboorte volledig alleen op. Na mijn studie HRM heb ik een tijd in de recruitment gewerkt. Hierna ben ik teams aan gaan sturen, waar het ontwikkelen van medewerkers mij het meeste aantrok. Het is dan ook niet gek dat ik -nadat ik Happy Single Moms opgezet heb- ondernemers ben gaan coachen & trainen in hun persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van hun eigen bedrijf. In 2018 behaalde ik mijn diploma tot "multidisciplinair" coach, wat inhoudt dat ik meerdere coach-technieken beheers. Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee via dit e-book!

Download op deze pagina nu het e-book "Time for Me" t.w.v. €7 gratis!

Download nu gratis het e-book

Your information is safe with us
Wij gebruiken Cookies