Een man weet pas wat hij mist
27 december 2016 
3 min. leestijd

Een man weet pas wat hij mist

Mijn vriendinnen en ik zeggen vaak: mannen weten pas wat ze hebben als ze het kwijt zijn en mannen denken maar met één ding. Nou de afgelopen dagen kwam dat mooi uit. Tenminste hier bij mij in huis.

Het is zaterdag avond en mijn verjaardag is in volle gang. Lang heb ik getwijfeld of ik mijn verjaardag zou vieren. Had ik wel zin om hem te vieren? Had ik met alle ellende het afgelopen jaar wel een reden om hem te vieren? Ja dus. En gevierd heb ik hem. Een super verjaardag was het met iedereen erbij die belangrijk voor mij is en we hebben allemaal een geweldige avond.

Een man weet pas wat hij mist

Lichtelijk aangeschoten ben ik als ik op mijn telefoon zie dat ik een email gehad heb. Zonder verder te kijken open ik hem automatisch. Wat is dit nu? Een email van mijn laatste ex. Diegene die ik toch heel duidelijk gedacht had te maken dat ik never nooit niets meer van hem wou horen. Ik klik het mailtje ongelezen weg. Vertel het stom verbaasd mijn bezoek, die nog zoiets hebben van lees dan. Ik twijfel en nee. Gooi het mailtje ongelezen weg. Klaar ben ik ermee en nee ik wil niet weten wat hij te zeggen heeft. We gaan gezellig verder en ja ik heb een super verjaardag.

De volgende ochtend, nu ben ik echt jarig en deze jarige voelt zich net een uitgewrongen vaatdoek. Maar ja het leven gaat door en ik vind nog dat er geen tijd is om er aan toe te geven. De verjaardag wensen komen massaal binnen via social media. Ik voel me toch wel echt jarig ook.

Dan krijg ik een berichtje van een oude friend with benefits via de privé chat. Ook deze open ik zonder in de gaten te hebben wat er in kon staan.

Stom verbaasd lees ik hem, schijnbaar ben ik nog steeds een heerlijke milf om te zien. Mij moest eerst worden uitgelegd wat milf betekende.

Ik dacht eerst echt dat het gewoon een typ foutje was ofzo. Ik lig dubbel. Deze mother voelt zich net een slappe vaatdoek. Maar goed, ik besteed er geen aandacht aan en ga gewoon verder met de dagelijkse bezigheden.

Een man weet pas wat hij mist

Maandag avond, ik voel me nog steeds niet echt lekker dus ga maar eens vroeg naar bed, even bij tanken. Te veel hooi op mijn vorkje genomen de laatste tijd en zondag toch echt flink beroerd geweest dus even bij slapen. Word ik wakker van WhatsApp. Niet 1 of 2 maar 8 berichtjes. Ik kijk op de klok half twaalf wie kan dat nu in hemelsnaam zijn? Een nummer wat ik niet ken. Ik open en lees. Nee hoor de ex van het mailtje zaterdag is maar gaan appen. Schijnbaar was de media stilte vanuit mijn kant niet duidelijk genoeg. Oké daar maak ik toch even korte metten mee. Ik weet niet wat hij denkt en wil het niet weten ook.

Ik lig in bed en kan mijn draai niet meer vinden. Nondeju, kunnen ze me niet gewoon met rust laten. Maar dan dringt het tot me door, deze slappe vaatdoek word schijnbaar door die heren nog steeds gezien als lekker brokje. Haha ik lig dubbel. Sorry heren kans gehad. Ik ben verder gegaan met mijn leven. Keep on dreaming. Maar kijk naar mijn kont terwijl ik verder loop door het leven. En the next fuck zal echt niet met jullie zijn.

Zie ook: Friends with benefits

Een man weet pas wat hij mist, herkenbaar? Hoe reageren jullie op zulke mannen? 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 27 Dec 2016

Whahaha.... Heerlijk meid... Ja, we babbelen wat af over die jochies.... Mannen? Nah, in nog geen 100 jaar... Btw... Nice ass....

Reactie plaatsen