Anja, een nieuwe single mom blogster
16 juni 2015 
2 min. leestijd

Anja, een nieuwe single mom blogster

Hallo allemaal,

Heel kort geleden zag ik op Facebook van Happy Single Mom de oproep voor ‘single mom blogsters gezocht’ staan, ik heb toen gelijk een email gestuurd omdat het mij heel leuk lijkt om dit te gaan doen. Ook best spannend. Ik ga beginnen om 2x per maand blogs schrijven over mijn leven, wat mij bezig houdt, ik zal ook schrijven over de problemen die ik soms ervaar met mijn ex. Jullie zullen ook wel blogs tegenkomen dat ik schrijf over de liefde en daten als ‘alleenstaande moeder’. voordat ik aan mijn blogs ga beginnen vind ik het leuk om van mijn eerste blog een voorstelblog van te maken, zodat jullie weten wie ik ben.

Mijn naam is Anja, ik ben 32 jaar oud en heb een zoontje van 7 jaar. Ik ben al bijna 7 jaar werkzaam als secretaresse bij een grote stichting. Ik doe mijn werk met heel veel plezier. Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn zoontje, we doen samen leuke dingen en genieten hier beide heel veel van. Ik heb samen met mijn ex partner een co-ouderschap, wij hebben beide onze zoon een volle week. Dit verloopt nog steeds prima (soms wel met problemen, maar dat zal ik een andere keer over vertellen).

3,5 jaar geleden heb ik na 8,5 jaar een relatie te hebben gehad met de vader van mijn zoon de relatie verbroken. Ik was zeer ongelukkig en eenzaam in deze relatie. Mijn ex partner heeft dingen gedaan tijdens onze relatie waardoor mijn liefde over was voor hem. Ik voelde al een tijd aan dat dit niet goed zal gaan, ik was toen alleen niet sterk genoeg om van hem af te gaan. Toen mijn zoontje 3 jaar was ben ik weggegaan en eigenlijk is toen alles in een snel vaart tempo gegaan. Ik zal hier over in een ander blog verder over vertellen.

Ik hoop dat ik jullie zal verblijden met leuke en misschien ook wel leerzame blogs. Ik vind het heel leuk om te gaan doen. Het is altijd een droom van mij geweest om te gaan schrijven en dit is op mijn pad gekomen. Ik ben ook bezig om een kinderboek te schrijven alleen dat zal iets langer gaan duren omdat ik daar nog niet heel veel tijd voor heb. Tuurlijk beleef ik hele leuke en mooie momenten met mijn zoon samen, maar ook niet alles is altijd ‘happy’ maar daar maak ik altijd wel een positieve draai aan voor mezelf en de mensen om mij heen, zal nooit snel bij de pakken neer gaan zitten.

Heel veel leesplezier,

Lieve groet,

Anja

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 16 Jun 2015

Welkom Roesja, wat ontzettend leuk dat je voor ons gaat bloggen!

Anonymous
Door

Anonymous

op 16 Jun 2015

Dank je wel :) Ik heb er ook super veel zin in!!

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

Superb information here, ol'e chap; keep burning the midnight oil.

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

- Nick,Very excited to see this. I’m very intrigued on how you got background exposed the way you did as well. I think once my Canon gear is gone I’ll be shoving it into savings temporarily. I’m rather curious if my X100 will serve my purposes. It certainly has thus far.

Reactie plaatsen