Er is maar één ding wat belangrijk is op dit moment
4 oktober 2019 
in Myra

Er is maar één ding wat belangrijk is op dit moment

Ik neem je mee naar 2013…

Het is een koude en regenachtige dag in mei. Sterker nog, ik heb het nog nooit zoveel zien regenen. Niet in mei en eigenlijk ook niet in een andere maand van het jaar. Ik zit achterin de auto en ik zie hoe de auto in het midden van de nacht door grote plassen heen rijdt. Het kan me eigenlijk niet heel veel schelen.

Er is maar één ding wat belangrijk is op dit moment.

Wanneer ik naast me kijk, ligt het meisje waar ik mijn hele leven van heb gedroomd, vredig te slapen. Een klein baby’tje die altijd heb gewild, en die ik nu voor het eerst in mijn leven zie.

Gek. Toen ik 4 uur geleden de andere kant richting het ziekenhuis op reed, zat ze nog in mijn buik. Ik had nog geen idee hoe mijn leven zou gaan veranderen. Hoe het zou zijn om een kindje te hebben. Nu ligt ze naast me en zal mijn leven nooit meer hetzelfde zijn.

2019…

Ze ligt naast me in bed. We hebben net een beetje ruzie gehad. Omdat ze zo slecht luisterde. Dan kan ik boos worden en dat wil ik niet zijn.

Dus hebben we een rustig gesprek met elkaar, waar ik uitleg dat het gewoon zoveel leuker en makkelijker in huis is wanneer we elkaar een beetje helpen. We maken het goed en geven elkaar een dikke knuffel. “Als ik één ding goed heb gedaan in mijn leven, dan ben jij het” zeg ik haar.Mijn hart schiet vol, ik voel me trots en vertel haar hoeveel ik van haar hou.

Toen ik in 2013 ongewild alleenstaande moeder werd, had ik nooit gedacht dat ik ruim 6 jaar later nog steeds alleen met mijn meisje zou wonen.

Net zoals ik nooit had gedacht dat ik er tijdens mijn zwangerschap alleen voor zou komen te staan. Ik had nooit gedacht dat ik mijn kind volledig alleen op zou gaan voeden. En ik had nooit gedacht dat ik zo lang alleenstaande moeder zou blijven.

Single mom… Een “titel” die me trots maakt

Want damn, wat zijn single moms powervrouwen! Tijgers die voor hun kind vechten.Die zo’n bijzondere en liefdevolle band met hun kind(eren) hebben.

Zoveel mooie momenten. Zoveel dankbaarheid.

Maar natuurlijk ook met een keerzijde.

Alles alleen doen. Weinig tijd voor jezelf. Soms nog met veel woede en verdriet zitten.

De balans kwijt zijn. Het contact met je dromen niet meer hebben. Veel vechten. Soms meer overleven dan leven. En jezelf soms gewoon helemaal kwijt zijn.

Toen ik in 2013 alleenstaande moeder werd, was er online niets te vinden voor single moms. Ik besloot dat ik kon blijven zoeken, maar ook zelf wat op kon gaan zetten.

Happy Single Moms werd geboren.

Wat had ik grote plannen, veel ideeën en super veel energie om duizenden single moms te helpen. Een blogsite die veel moeders heeft geholpen, maar ik wilde meer doen.

Soms doe je veel, maar haal je niet álles eruit wat erin zit.

Zo voelt het voor mij wanneer ik naar de afgelopen jaren kijk. En dan kun je opgeven, ervan balen, spijt hebben of de stekker eruit stekker. Of je kunt er gewoon keihard voor gaan. Voor dat laatste heb ik gekozen.

Omdat mijn missie altijd is blijven leven en ik van de Nederlandse single moms “gewoon” de gelukkigste single moms van de wereld wil maken! Dus ik geef niet op. En ga weer verder met een droom die er altijd al was. Een grote Community, speciaal voor single moms.

Een Community waar single moms altijd toegang hebben tot motivatie & inspiratie.

Waar trainingen te vinden zijn die je in je eigen tijd kunt doen. Waar je door opdrachten aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken. Waar live momenten zijn waar je vragen aan een professional kunt vragen. Waar iedere maand nieuwe “challenges” zijn om samen met andere moms je doelen te bereiken.

Samen meer uit jezelf en je leven halen. Meer balans. Meer tijd voor jezelf. Weer ruimte voor je dromen.

Weer leven. Loslaten. Lekker in je vel zitten. En zo veel meer.

Genoeg is genoeg. Ik heb zoveel kennis, ervaring en kunde in me.  Als ervaringsdeskundige en als gediplomeerd coach en trainer. Zoals ik een coach onlangs hoorde zeggen “wanneer je zoveel in je hebt, is het gewoon egoïstisch wanneer je dat niet met de rest van de wereld deelt”.

Aanstaande zaterdag is het dan zover, dan gaat de nieuwe Happy Single Moms Community live. Ik zal op Facebook & Instagram geweldige aanbieding die écht voor iedereen toegankelijk zal zijn. Voor de eerste trouwe fans. Omdat ik het graag met jullie wil delen.

Over de schrijver
Mijn naam is Myra (40), moeder van een prachtige dochter van 7 jaar, founder van Happy Single Moms. Naast dit bedrijf heb ik een Coach & Therapie bedrijf "Mary I - Women & Love". Hier help ik vrouwen uit hun patroon van foute mannen en relatieverslaving te komen, het loslaten van hun ex en verlatingsangst te overwinnen.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down