Friends with benefits
14 maart 2016 
3 min. leestijd

Friends with benefits

Al een aantal jaar heb ik een beste vriend. Hij is echt mijn maatje en steunt mij door dik en dun. Iedere maand spreken we minstens 1x af om wat leuks te doen. Gisteravond was het weer zover. We hadden bij hem afgesproken om een film te gaan kijken. Ik belde aan, maar hij deed niet open. Ik belde hem op en hij antwoorde gelijk. “Sorry boef, ben de tijd vergeten. Ik sta te douchen maar ik doe wel even open”.

Met een nat lichaam en een handdoek om deed hij de deur open. Het leek alsof ik werd geslagen door iets ofzo, want sweet baby jesus hij was lekker! Zou dit dan het moment zijn, friends with benefits? Neeee, hij is mijn beste vriend…

Nog nooit had ik zo naar hem gekeken, terwijl ik hem vaak genoeg zonder shirt had gezien. Hij sprong weer onder de douche, terwijl ik alvast in de woonkamer ging zitten.
Het beeld van zijn natte lichaam ging niet meer uit mijn hoofd en bezorgde mij hete gevoelens. Waarschijnlijk omdat ik al een paar maanden geen sex had gehad, maar ohhh, ik wilde hem!
Toen ik de douche uit hoorde gaan kon ik mijzelf niet bedwingen om even ‘per ongeluk’ zijn slaapkamer in te lopen. Gewoon om even te spieken. Daar stond hij, nog lekkerder dan 10 minuten geleden. Hij droogde zichzelf af en schrok een beetje toen ik binnenkwam. Hij liet zijn handdoek vallen van schrik. Mijn mond viel open van verbazing. Ik had nooit gedacht dat in zijn broek zo’n groot stuk genot zat. Maar nee, dit is mijn beste vriend dus het kan niet! Ik draaide mij om en liep naar de woonkamer. Ik heb geen idee wat hij gedacht moest hebben, maar hij deed snel een boxershort aan en kwam achter mij aan.
Halverwege de hal pakte hij mijn schouder en draaide me om. Hij pinde mijn handen vast tegen de muur en begon mij te kussen. Ik was in de war, maar het voelde zo goed.
Ik kuste hem vol overgave terug. Hij begon mijn nek te kussen en ik slaakte een zucht van genot. Terwijl hij mij nog steeds tegen de muur drukte, voelde ik dat hij ook steeds meer opgewonden raakte. Hij stopte even en keek mij aan. Door hem te kussen maakte ik hem duidelijk dat het ging gebeuren. Ik ging sex hebben met mijn beste vriend. Hij trok mijn shirt uit en begon mijn borsten te kussen. Met een simpele beweging maakte hij mijn bh los en kuste verder. Ik vond het heerlijk en nam hem mee naar zijn slaapkamer. Ik ging op zijn bed liggen en hij trok mijn broek en string uit. Hij kwam op mij liggen en ik voelde al dat genot tegen mij aan drukken. Oh wow, ik kon het niet meer houden. Ik kuste hem en deed zijn boxershort naar beneden. Langzaam kwam hij in me terwijl hij diep in mijn ogen keek. Ik kuste hem en genoot van zijn bewegingen.
Een uur later lagen we naast elkaar en begonnen keihard te lachen. Ja, ik had sex gehad met mijn beste vriend en we konden nooit meer terug naar hoe het was.
Sex met je beste vriend, klinkt dit bekend in de oren? Friends with benefits, is dat iets voor jou? Je kent elkaar eigenlijk heel goed, op andere vlakken, maar dit was nog een onbekende… Laat je reactie hieronder achter.
Over de schrijver
Reactie plaatsen