Geld besparen met creatief winkelen, 5 tips
01 november 2015 
2 min. leestijd

Geld besparen met creatief winkelen, 5 tips

Je wilt graag mooie kleding voor de kleine en als het even kan ook nog voor een kleine prijs. Wat is er gaver dan je kind te zien in een leuk setje. Je krijgt meteen een goed gevoel! Maar is dat zo eenvoudig te vinden? Winkel creatief! Dan vind je de leukste kinderkleding en combinaties. Lees hier de tips om geld te besparen met creatief winkelen.

Tip 1. Het spreekt voor zich: de uitverkoop

Shoppen in de uitverkoop kan goed uitpakken, in de meeste steden is het twee keer per jaar uitverkoop. Zorg dat je weet wanneer deze begint en ga actief op zoek naar koopjes, als je er vroeg bij bent heb je de meeste keus. Je kunt in de uitverkoop ook kinderkleding kopen voor het jaar erop, meestal zijn de maten voor een jaar later wel in te schatten. Zo kun je de leukste (merk)kleding kopen voor minder geld!

Tip 2. Outlet center, de mooiste merkkleding voor een veel lagere prijs

Heb jij nog niet de outletcenters ontdekt? Grijp dan nu je kans en ga geld besparen. Kortingen kunnen oplopen tot 70% ten opzichte van normale winkels. Er zijn drie outletcentra in Nederland te vinden; Lelystad, Roosendaal en Roermond. De winkels zijn hier zeven dagen per week geopend. Roosendaal heeft het nieuwste outlet centre. Daar vind je merken als Tango Shoes, Calvin Klein Underwear, Puma en ook Villa Happ. In Bataviastad is merkkleding te vinden van Mexx, Suit Supply, Indian Rose en River Woods. In Roermond worden merken zoals Nike, Polo Ralph Lauren en Tommy Hilfiger verkocht. De kortingen zijn erg verleidelijk, let dus goed op bij iedere aankoop die je doet.

Tip 3. Merkschoenen bij grote winkelketens

In speciale kinderschoenenwinkels betaal je vaak de hoofdprijs voor een paar schoenen. Toch vinden veel ouders het belangrijk dat hun kind goede schoenen draagt. Maar ook bij grote winkelketens worden prima kinderschoenen verkocht. Bij enkele winkels zijn kinderschoenen met een kwaliteitskeurmerk van Dr. Visser te vinden. Deze schoenen zijn gemaakt van een ademend materiaal en hebben een zool die voldoende steun geeft. Tip: ook in de winter kan het leuk zijn om de nieuwe outfit te combineren met bijvoorbeeld een paar stoere sneakers.

Tip 4. Winkelen in een ander land

Bijna alle vrouwen vinden het heerlijk om ook op vakantie eens lekker de stad in te duiken. Het leuke is dat je hier vaak hele andere kleren vindt dan in Nederland. Met name in Spanje zijn verschillende kleine boetiekjes te vinden maar ook grote ketens kunnen een andere collectie hebben (en de prijzen ook nog eens lager zijn). Bij de Zara in Spanje vind je bijvoorbeeld veel meer jurkjes dan ze hier in de collectie hebben. In België is het slechts één keer per jaar uit verkoop, van 2 tot 31 januari. Grote kans dat je hier meer keuze hebt!

Tip 5. Combineer dure kleding met goedkoop

Zie je een heel leuk jurkje van een duur merk? Dan kun je dit best combineren met een goedkope maillot. Niemand heeft door dat je kind slechts een simpele maillot draagt! Doe zo ook je voordeel hiermee door basic shirts te combineren met bijvoorbeeld een leuk vestje.

Neem deze tips mee als je gaat winkelen en ontdekt dat je de leukste kleding kunt kopen wanneer je creatief winkelt!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 01 Nov 2015

wat denk je van de primark dan . daar hebben ze ook erg leuke dinge voor een leuk bedrach.

Reactie plaatsen