Gezocht: Zwemmertjes
15 oktober 2016 
1 min. leestijd

Gezocht: Zwemmertjes

De zoektocht gaat door. De kans die ik mijn donor gegeven heb heeft geresulteerd in een afstand. Een afstand waar ik achteraf gezien blij mee ben. Blij dat ik voor mezelf de keuze gemaakt heb dat hij niet alleen geen relatie materiaal is, maar ook geen donor materiaal.

Blij dat ik de keuze voor mezelf gemaakt heb. Ja, ik kies voor mij, mijn meisje en mijn uit te breiden gezin.

Gezocht: zwemmertjes

Ik koos al voor BAM, maar ik heb nu echt een hold gezet op het daten. Niet dat ik mezelf voorbij loop, maar ik weet wat ik wil en veel mannen kunnen of willen dat niet bieden. Of ik val gewoon op de verkeerde man.

Dus….

Zwemmertjes gezocht!

Ja ik ben nu actief opzoek naar een donor. Geen bekende van mij. Ik wil een duidelijk contract.

Een kindje, dat is wat ik wil!

Gezocht: zwemmertjesOpzoek naar een “anonieme” donor. Een man met een “goede”achtergrond. Geen aandoeningen of enge ziektes, geen erfelijke eigenschappen of überhaupt slechte eigenschappen!

Ken jij hem? Stuur maar door! *knipoog*

Kus,

Nicki

Heb jij tips voor Nicki voor het vinden van een geschikte donor zodat ze haar wens in vervulling kan laten gaan? Deel het met haar en laat een reactie achter. Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder.

Over de schrijver
Ik
Door

Ik

op 07 Nov 2016

Hoe je naar een donor gaat zoeken maakt mij niet zoveel uit, zolang je maar wegblijft bij de website die bovenaan de zoekresultaten staat. Deze website is niet veel soeps. Hij wordt gerund door een donor en 90% van de (verschillende) advertenties zijn ook van hem.

Reactie plaatsen