Girls night out!

Ik ben al geruime tijd moeder, maar sinds de zwangerschap CQ bevalling ben ik nog niet echt wezen “stappen”. een theatertje hier en daar dan weer wel, maar echt stappen met vriendinnen stond ver naast mijn bed. Just a girls night out!  Totdat je kaartjes wint en denkt… ja dit had ik veel eerder moeten doen! Stappen natuurlijk, maar winnen mag ook wel hoor.

Dan ga je plannen… Met wie ga je? Wie word je oppas? Het eerste, daar was geen twijfel over mogelijk! Een mede single mama! Inmiddels mag ik deze dame rekenen tot een van mijn beste vriendinnetjes en hoe mooi is het dan dat Ella en haar dochter de beste vriendinnetjes zijn! Het tweede ook geen probleem! Daar heb je kleine kindloze zusjes voor!

Allebei hadden we dit verdiend en we moesten en zouden gaan! Zij had al een oppas en ik ook!

Oeps! Misberekening! Tuurlijk kan mijn vaste oppas niet, omdat het een doordeweekse dag is! Alle mogelijke scheldwoorden gingen de kamer door, maar gelukkig lag Ella al te slapen.

Ik had dit zo verdiend! Ik moest en zou genieten van deze avond, luisterend naar goede muziek en genieten van een vrij mooie man. Totdat uit een enorm onverwachte hoek een oppas om de hoek kwam kijken. Ik kan deze oppas wel zoenen! Nog ontzettend bedankt lieve vrouw!

De “dag des oordeels” ging helaas iets minder soepel dan verwacht. Plannen liepen verkeerd, afspraken liepen uit, en dan ook nog erachter komen dat je flink grijs bent en eigenlijk 3 pakken haarverf nodig hebt om dat weg te krijgen.

Ik ben begin 30 en zo grijs als een dak duif. Nu is overdrijven ook een vak en laat ik daar nou cum laude in geslaagd zijn.Girls night out!

Maar daar ga je dan! Als 2 single mama’s op weg naar de zaal en geen schuldgevoel hebben richting onze kinderen. Wij zijn naast mama ook gewoon vrouw en hebben ook me-time nodig, even uit die kinderwereld stappen en gewoon als een “hot mama” durven te zeggen: “Ja, ik ga uit. Zonder schuldgevoel, zonder excuses, zonder verantwoording!

Genoten van de muziek, de mooie man die het zong, de minder mooie mannen in het publiek, want ja, dit is zo’n artiest waar je als vrijgezelle vrouw niet alleen naartoe gaat, gewoon een wedstrijdje “zing-zo-vals-mogelijk-mee” houden en veels te veel drinken.

Uiteindelijk na meerdere wijntjes, een kus op de buik van “Haagse Harry”, halleluja zijn die foto’s mislukt en een lekkere Mac, op naar huis, mijn wereld weer instappen. De wereld die ik zo koester omdat daar mijn mooiste geschenk is.

De “sleur” weer oppakken… Maar na zo’n avond kan ik er weer tegen aan!

Doordeweeks stappen is zeker aan te raden! Alleen raad ik je wel aan om dit ruim van te voren te plannen. Het is dan geen 1 uur geworden, maar deze avonden zijn wel de beste!

Dank je wijffie voor de mooie avond en dat je mij wilde vergezellen!

Just a girls night out! Dat is zo goed op z’n tijd! Met wie ga jij lekker stappen? Als je op zoek bent naar andere single moms om mee af te spreken, ga dan naar http://ontmoetingssite.www.nieuw.happysinglemoms.nl/  en ontmoet andere single moms en wie weet… hebben jullie binnenkort ook een girls night out!

Over de schrijver
Reactie plaatsen