arrow_drop_up arrow_drop_down

Je wilt weer controle over je eigen leven, Je wilt je ex los laten! 

leer de 7 stappen van loslaten tijdens de gratis online masterclass

Je bent er klaar mee, je wilt niet meer dat je ex nog zo'n invloed op je heeft

Je bent veel meer met je ex bezig dan je zou willen

  1. Je ex heeft je eigenlijk nog best wel in z'n macht, doordat je (te) veel met hem bezig bent
  2. Je voelt je boos, verdrietig en gefrustreerd wanneer je aan je ex denkt
  3. Met hem bezig zijn kost je ontzettend veel energie
  4. Je bent er zo ontzettend klaar mee om zoveel tijd aan hem te verspillen 

Je wilt weer vrij zijn en het om jou laten draaien

  • Je weet hoe je je gedachtes over hem los kunt laten en hoe je weer controle hebt over je eigen gedachtes
  • Je weet hoe je weer je leven in eigen handen kunt nemen, zonder dat hij daar continu invloed op heeft
  • Je hebt tools in handen zodat je hem los kunt gaan laten en weer energiek en positief in het leven staat

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Schrijf je gratis in voor de Online Masterclass "Loslaten van je ex". Tijdens deze Masterclass van ongeveer 60 minuten (zie het als een korte training) deel ik met jou, dé 7 stappen die ervoor zorgen dat jij je ex los gaat laten. Je leert verder...


- Hoe je weer controle krijgt over je eigen gedachten en je eigen leven

- Hoe je alle emoties die je nu voelt los gaat laten

- Hoe je ervoor zorgt dat je nooit meer in een soortgelijke situatie terecht komt

- En natuurlijk: hoe je hem loslaat!


(Je wordt doorgelinkt naar mijn praktijk "Mary I - Women & Love)

Dit is wat anderen vonden van de Masterclass: 

Myra opent je ogen
"Als je denkt dat je je ex nodig hebt om je compleet te voelen opent Myra je de ogen. Focus op jezelf! Al die negatieve gedachtes en ruzies kosten je alleen maar heel veel energie." 
Anoniem
Iedere vrouw zou 'm moeten volgen
"Een hele verhelderende, laagdrempelige masterclass die elke vrouw zou moeten volgen in dergelijke situaties. Je staat er niet alleen voor en het bied je inzichten, steun en vertrouwen dat je het kunt."
Anoniem
Erg leerzame masterclass
"Ik vond het een erg leerzame masterclass. Het was erg fijn hoe je vertelde en dat je ons ook vragen stelde en dit benoemde. Ik heb erg veel aan de stappen gehad. Ik raad deze masterclass aan."
Melanie

Tijdens deze Masterclass leer je de 7 stappen die ervoor zorgen dat je je ex los gaat laten

Je leert hoe je weer los komt

"Fijne masterclass waarvan je veel over jezelf te weten komt en waardoor je zulke relaties aangaat en hoe je er weer los van komen. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen die in zo'n situaties zit."
Anoniem
Ik zou het zeker aanraden
"Ik zou het zeker aanraden om de cursus te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf maar ook hoe je dit positief kunt veranderen. Ipv in boosheid te blijven haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan. Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jouw tot nieuwe inzichten te brengen. Ik denk dat je door de masterclass helemaal enthousiast wordt om met de cursus te beginnen. Ik in ieder geval wel ;)"
Chantal
Ik zie in dat ik het niet alleen kan
"Ik vond de masterclass erg duidelijk en het heeft me enthousiast gemaakt om de cursus af te nemen. Ik ben er nu echt klaar mee en wil hem los laten en blijkbaar heb ik daar hulp bij nodig ."
Joyce

Myra de Wildt

Coach & Therapeut

Founder Happy Single Moms en

Mary I - Women & Love

Over mij

Mijn naam is Myra, ik ben 40 jaar oud en moeder van een dochter van 6 jaar. Ik voed haar vanaf haar geboorte volledig alleen op.


Na mijn studie Human Resource Management heb ik een tijd in de recruitment gewerkt. Hierna ben ik voornamelijk teams aan gaan sturen als manager, waar het ontwikkelen van medewerkers mij het meeste aantrok. Het is dan ook niet gek dat ik -nadat ik Happy Single Moms opgezet heb- ondernemers ben gaan coachen & trainen in hun persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van hun eigen bedrijf. 


In de tussentijd volgde ik verschillende cursussen, opleidingen en trainingen zoals NLP, Master Presenter en train de trainer. Ik ging naar (online) seminars zoals Tony Robbins en Marie Forleo. Maar ik bleef ook werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en onderging daarvoor veel coaching.


In 2018 behaalde ik mijn diploma tot "multidisciplinair coach" wat inhoudt dat ik meerdere coachtechnieken beheers. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loop. Door de verschillende technieken die ik beheers -zoals systemisch werken, NLP, hypnotherapie, regressietherapie en systemisch werken- kan ik een techniek gebruiken die het beste past bij jou. Via mijn praktijk 'Mary I - Women & Love' help ik jou graag verder. 


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

Wij gebruiken Cookies