arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis online masterclass loslaten van je ex

check de data en reserveer je plek

Je bent er klaar mee, je ex mag niet meer jouw leven beheersen

Je bent veel meer met je ex bezig dan je zou willen

  1. Je ex heeft je eigenlijk nog best wel in z'n macht, doordat je (te) veel met hem bezig bent
  2. Je voelt je boos, verdrietig en gefrustreerd wanneer je aan je ex denkt
  3. Met hem bezig zijn kost je ontzettend veel energie
  4. Je bent er zo ontzettend klaar mee om zoveel tijd aan hem te verspillen 

Je wilt weer vrij zijn en het om jou laten draaien

  • Je weet hoe je je gedachtes over hem los kunt laten en hoe je weer controle hebt over je eigen gedachtes
  • Je weet hoe je weer je leven in eigen handen kunt nemen, zonder dat hij daar continu invloed op heeft
  • Je hebt tools in handen zodat je hem los kunt gaan laten en weer energiek en positief in het leven staat

Myra de Wildt

Over mij

Mijn naam is Myra, ik ben 39 jaar oud en ik ben trotse moeder van een dochter van 6 jaar. Het alleenstaand moederschap was helaas niet mijn keuze en daardoor had ik ontzettend veel woede, verdriet en frustratie in me zitten. Ik was verdrietig omdat ik mezelf in de steek gelaten voelde én omdat mijn dochter geen vader in haar leven zou gaan hebben. Ik was boos omdat ik vond dat hij zijn verantwoordelijkheid voor haar moest nemen en omdat hij ons allebei zo hard liet vallen. En ik was gefrustreerd omdat het hem allemaal niets leek te doen en ik op geen enkele manier contact met hem kreeg. Maandenlang heeft hij -zonder dat hij in ons leven was- nog de overhand gehad omdat ik zóveel met hem bezig was. Ik voerde continue dezelfde gesprekken met mezelf in m'n hoofd, totdat ik er helemaal gek van werd. Ik werd gek van de frustratie, het koste me bergen met energie en ik was er klaar mee om continue zo boos te zijn. 


Ik ging met mezelf aan de bak. Ik volgde verschillende cursussen, (online) seminars, opleidingen en trainingen. Maar ik bleef ook werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en onderging daarvoor veel coaching. In 2018 behaalde ik mijn diploma tot "multidisciplinair" coach, wat inhoudt dat ik meerdere coachtechnieken beheers. Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn ex helemaal los kunnen laten en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

Wij gebruiken Cookies