arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis online masterclass time for me

Check de data en reserveer je plek

Leer hoe je ook als alleenstaande moeder weer meer tijd & ruimte voor jezelf creërt  

Ken je het gevoel dat je continu achter de feiten aan lijkt de lopen? 

Natuurlijk wil je meer tijd & ruimte voor jezelf, maar je vraagt je af "hoe dan?!" Want je bent de hele dag van hot naar her aan het rennen. Zorgen voor de kinderen, werken, schoonmaken, naar clubjes, de was en ga zo maar door. Tijd voor jezelf lijkt een luxe die niet voor jou als alleenstaande moeder is weggelegd. 


Je sleept daarnaast nog een en ander aan bagage met je mee. Het verwerken van de scheiding, van het breken met de vader van je kind of de vader van je kind die vertrokken is. Het is nogal wat en het is zeker niet hoe je het voor je had gezien. Je durft misschien niet meer naar je gevoel toe te gaan of weet niet hoe je erbij moet komen. Maar een feit is wel dat je het allemaal met je meesleept en die emoties eigenlijk wel los zou willen laten zodat je weer meer in vrijheid gaat leven.

Het kan écht anders

Juist omdat je het alleen doet, is tijd voor jezelf zo belangrijk. Je bent namelijk naast moeder ook vrouw. En door meer tijd voor jezelf te hebben en dus meer jezelf te zijn, word je ook nog eens een (nóg) leukere moeder voor je kind(eren). 
  • Je leert hoe je weer controle over je leven krijgt en in plaats van dat het leven controle heeft over jou
  • Je leert hoe je inzicht krijgt in je eigen gedrag door je kind als spiegel te gebruiken
  • Je leert hoe je mogelijkheden gaat creëren waardoor er meer tijd & ruimte voor jezelf ontstaat
  • Je leert hoe je weer in contact komt met je eigen gevoel en meer verbinding met jezelf maakt
  • Je leert hoe je pijn uit het verleden los kan laten en met minder zwaarte in het leven gaat staan

Myra de Wildt

Over mij

Mijn naam is Myra, ik ben 39 jaar oud en ik trots alleenstaande moeder van een dochter van 6 jaar. Het alleenstaand moederschap was niet mijn keuze en ik had alle redenen om bij de pakken neer te zitten. Een ex die er vandoor ging, mijn contract dat werd ontbonden en geen familie dichtbij me. Ik besloot anders en deed er alles aan om écht een hele gelukkige alleenstaande moeder te zijn. Een moeder die ook vrouw kon zijn en dus creëerde ik tijd en ruimte voor mijzelf als vrouw.


Ik ben een moeder die zich door het alleenstaand moederschap niet liet weerhouden van het volgen van haar dromen, dus volgde ik allerlei opleidingen en zette mijn eigen bedrijf op. Happy Single Moms bestaat inmiddels ruim 5 jaar. Ik ben mezelf gaan ontwikkelen tot trainer & coach en zette 2 bedrijven op. Maar het allerbelangrijkste; ik gaf aandacht aan mezelf, waardoor ik die zware rugzak met sh*t van pijn, frustratie, woede & verdriet los kon laten. Hoe? Dat leer ik je graag tijdens deze gratis Online Masterclass. 

Wij gebruiken Cookies