Een Groei Programma, speciaal voor Single Moms. Samen kunnen we elkaar inspireren, stimuleren en laten groeien.

Waarom groeien? 

Je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Maar ja, het is ook nogal wat hè. De ratrace begint al in de ochtend. Je moet je kind op tijd op de opvang of school krijgen om vervolgens op tijd op je werk te zijn. Daar moet je jezelf de hele dag ‘bewijzen’ omdat je carrière wilt maken of je baan ‘gewoon’ goed uit wilt voeren.

Na je werk sjees je terug naar je kind om vervolgens nog boodschappen te moeten doen, te moeten koken, je kind naar bed te brengen en om vervolgens bekaf op de bank neer te ploffen. En tussendoor moet je trouwens ook nog zorgen dat het huis schoon is, je kind naar voetbal of ballet wordt gebracht en wordt er ook nog verwacht dat je je inzet voor activiteiten op school.

Hallo mama! Waar ben JIJ?

Verlang jij ook zo naar….
N

Tijd voor jezelf

N

Wat vaker terugkomen bij jezelf

N

In contact komen met jouw verlangens

N

Het volgen jouw dromen

N

Jezelf ontwikkelen

N

Een groep met toffe inspirerende single moms die snappen wat jij meemaakt

N

Een beetje empowerment die jou helpt daar te komen waar je wilt zijn

N

Lekker in je vel te zitten

N

Dat het soms ook gewoon even om JOU draait

Wij gaan je helpen in ons Single Moms Groeiprogramma

Wij geloven in empowerment door én met elkaar. Wij zullen jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling, zodat je meer uit jezelf als vrouw gaat halen en ‘gewoon’ ook even aan jezelf toe gaat komen. Je bent immers niet alleen moeder, je bent ook nog iemand daarnaast. Vrouw!

In ons Groei Programma draait het om de power van vrouwen bij elkaar en wie kan elkaar nou beter begrijpen dan single moms onderling? Daarom creëren wij een groep met krachtige, positieve en likeminded alleenstaande moeders. Een groep vrouwen die vooruit willen, die zichzelf willen ontwikkelen, die elkaar willen helpen en die alles uit hun leven willen halen. Een groep vrouwen die elkaar willen helpen, elkaar willen stimuleren en willen inspireren.

Het Groei Programma is een inspirerende online én live omgeving die geleidt wordt door de founder van Happy Single Moms én Life & Business Coach Myra de Wildt. Myra heeft jaren ervaring in het trainen en coachen van vrouwen en is gediplomeerd coach. Ze is gespecialiseerd in de persoonlijke ontwikkeling van alleenstaande moeders. Zelf is Myra ook al ruim 5 jaar single mom.

Het Single Moms Groei Programma
N

Een groep met like minded krachtige alleenstaande moeders

N

Een bron van support

N

Een plek waar je dat duwtje in de rug krijgt wanneer je het nodig hebt

N

Een plek waar niet geoordeeld wordt

N

Een veilige plek waar je kunt delen

N

Een plek waar je elkaar inspireert en motiveert

N

Een plek waar we liefdevol eerlijk tegen elkaar zijn

N

Een plek waar je een spiegel krijgt, zodat je kunt groeien

N

Een plek waar je jezelf ontwikkeld en het maximale uit jouwzelf haalt

N

Een plek met geweldige leuke zelfstandige moeders die net zoals jij positief, krachtig en supertrots zijn!

GROEI PROGRAMMA STARTER

Als basis hebben wij een online programma voor je ontwikkeld wat je in je eigen tempo in je eigen tijd kunt volgen. Dit is een prachtige basis om te starten met jezelf ontwikkelen. Wat betekent dat, jezelf ontwikkelen? Wij leren je om meer in contact te komen met jezelf. Te voelen wat jij wilt, wie jij bent, wat je verlangens zijn en hoe je dit kunt volgen. We willen jouw helpen om rust te creëren in je leven en meer tijd voor jezelf te hebben.

GROEI PROGRAMMA BASIC

Jij wilt meer dan alleen thuis aan jezelf werken. Jij gelooft in de kracht van een Sisterhood en wilt ook graag in contact komen met krachtige, positieve single moms zoals jijzelf. Vrouwen die ergens voor willen gaan, elkaar inspireren, motiveren en empoweren. Wij organiseren ‘get togethers’ die iedere keer een andere thema hebben. Je raakt geinspireerd, gemotveerd én komt live in contact met andere single moms.

GROEI PROGRAMMA PREMIUM

Naast de Sisterhood wil jij een stap verder gaan en wil je écht met jezelf aan de slag gaan. Jij bent klaar met het leven zoals het nu is. Je wilt aan jezelf werken, je angsten aankijken, je beperkende overtuigingen veranderen in overtuigingen die je verder helpen, je blokkades opruimen en met een positieve vibe een nieuwe toekomst voor jezelf creëren. Je wordt hierin ondersteund door een professional coach.

Single Moms Groei Programma

Single Moms Groei Programma

We starten 1 december! Deze datum hebben we speciaal gekozen zodat we je kunnen helpen om het nieuwe jaar direct goed in te gaan. Daarnaast kunnen veel single moms rondom de feestdagen wel een sisterhood gebruiken. We hebben gekozen voor een vaste startdatum omdat we dan samen kunnen starten en met elkaar op gaan. Wil je later starten, mail ons dan voor de mogelijkheden.

Eind september wordt het volledige Single Moms Groei Programma bekend gemaakt. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte van het programma. 

Wil je al eerder info? Stuur dan gerust een e-mail naar info@happysinglemoms.nl

Tot ziens in het Single Moms Groei Programma!