Happy single mom en daten
10 juni 2015 
3 min. leestijd

Happy single mom en daten

 Heb je dat ook wel eens ? Dat je niet je dag hebt en dat je dan net een hele knappe man tegen komt?

Vorige week ging ik naar de supermarkt en ik had echt zooooo’n ‘off day’. Je kent het wel, zo’n dag waarop ik lekker in m’n joggingpakje liep en dat ik nog eens zo ook naar de winkel ging. Ik keek in de spiegel en kwam erachter dat ik ook wel wat aan mijn haar had kunnen doen. Mmmmm oeps, helemaal vergeten. Daar loop ik dan als ‘Ma Tokkie’ rond in de supermarkt en opeens zie ik hem daar tussen het vlees… Mijn droomman! Zo’n knappe kerel, dat ik er na toe getrokken word. Ik loop met mijn winkelwagentje naar hem toe, maar omdat ik even helemaal van mijn stuk ben, rijd ik met m’n winkelkarretje tegen hem aan. Het eerste wat Rick zei was “o o o o”. 

Ik sta compleet voor paal. Hoe doe je dat contact leggen met een man?

De openingszin “ken ik jou niet ergens van” vind ik zo afgezaagd en vragen om zijn nummer zo opdringerig. Dus ik rij gewoon door naar de kassa, Rick zegt luid “dag dag doei doei” en zwaait naar hem. Maar ik zoek een vuilniszak die ik om mijn hoofd en haren kan wikkelen. Ik loop maar na de kassa en reken af. Ik ga weer naar huis en ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Waarom kan ik niet normaal doen tegen mannen en waarom ben ik zo ongelooflijk onhandig met ze?

Thuis neem ik me voor om de volgende keer maar in mijn sexy jurkje na de winkel te gaan, maar is dat ook niet een beetje ongepast?  Voordat ik het weet loop ik weer in de winkel, met een vogelnest op me hoofd en wederom een joggingbroek aan. En owja, Rick had gesnotterd in mijn shirt, dus de snotvlekken waren nog zichtbaar.

Ik besefte me dat ik er wederom bij liep als een Tokkie. Gelukkig was die knappe man er niet

Een half jaar geleden had ik het geniale plan om op Tinder te gaan, kennen jullie dat?  Je kan dan op een  hartje drukken als je de man leuk vindt en je kan hem weg drukken als het je niks lijkt. Eigenlijk ben ik er niet zo van, iemand beoordelen op zijn uiterlijk. Want iemand kan er nog zo netjes uitzien opeen  profielfoto (zie mijn foto ;), de realiteit is soms anders. Op tinder kwam ik er achter dat er 2 soorten mannen zijn. Type 1: vindt single mom sexy. Type 2: is zo ernstig op zoek of alleen uit op kindjes maken, laat dat nou iets zijn waar ik even niet aan moet denken.

Tinder is dus ook niks voor mij en uitgaan doe ik 1 x in het half jaar en dat is dan nog vaak. Dus dat wordt niks. Dan moet ik toch maar mijn man tegen komen in de supermarkt en dan het liefst wel tussen de schoonmaakmiddelen. Want ik heb een hekel aan schoonmaken hahahha. Ik lig nog steeds alleen in mijn koude bed en kom ik altijd alleen thuis. En eerlijk gezegd, ik vind het heerlijk!

Geen gezeur, je eigen keuzes maken en vooral geen gehijg in je nek. Want bah, als je wil slapen is dat toch wel erg vervelend

Wat mij altijd op valt is dat mensen je snel zielig vinden als je alleen bent, of je graag willen koppelen. Grappig vind ik dat wel. Ze kijken dan weinig naar wat ik wil, maar kijken meer naar hun eigen gevoel. Ik zit er eerlijk gezegd helemaal niet op te wachten. Single mom en daten? Nu even niet dus…. 

Nou lezers ik ga lekker slapen, alleen in mijn grote bed (en ik hou ervan!!!!!!)

Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie plaatsen, alvast bedankt!!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Ik vind het ook heerlijk en mis het ook niet, heb het veel te druk en uitgaan heb ik niet eens de energie voor. Natuurlijk lijkt het me leuk om een hele leuke vent tegen te komen, maar die komt vast niet aan bellen hahaha, dus voorlopig lekker alleen in dat grote bed met af en toe een kindje naast me .

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Zooo herkenbaar....leuk om te lezen! Enne idd. For the time being heerlijk het bed voor mij alleen!

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Ik vind het heel leuk om te lezen, omdat ik mezelf er best in herken. En dat Tinder... ik heb er ook op gezeten werd er nou niet echt bepaald vrolijk van :). Ik zeg heerlijk nog even genieten van het alleen in bed liggen, straks ligt er een snurker of iemand die je dekens pikt naast ;) haha enjoy

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Geweldig om te lezen, herken mezelf er best wel in. En dat Tinder my god.. vond het echt om te huilen haha. Voor nu geniet van het heerlijke lege bed straks ligt er misschien wel een snurker in of iemand die je dekens pikt haha ;) Enjoy

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Ik ben nu ook bijna 5 jaar single 1 keer bijna iets serieus gehad waar mijn jongste uit voort gekomen is. Vent is weggelopen voor zijn verantwoordelijkheden. Nu na een zware en moeilijke zwangerschap en bevalling nu 1,5 jaar geleden. Ben ik er achter gekomen dat ik geen man nodig heb om gelukkig te zijn. Ik ben nu happy single mom met mijn 3 boefjes en ik vind het heerlijk en ja dat grote bed alleen voor jezelf is inderdaad heerlijk maar ook als de kinderen heerlijk bij me kruipen. Ik denk dat geluk van binnen uit jezelf hoort te komen. En dat heb ik helaas op een harde manier moeten ondervinden. Ja ook in mijn omgeving vinden veel mensen me zielig omdat ik alleen ben met mijn kinderen. Maar ik ben niet zielig. Ben net zo gelukkig en misschien wel gelukkiger zonder man als met man.

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jun 2015

Ik heb al een paar keer een date proberen te zoeken maar weet nog niet eens of ik er aan toe ben. Het liefst blijf ik alleen met mijn zoontje. Maar t blijft kriebelen, en als ik dan ga zoeken ontdek ik weer t zelfde. Mannen willen maar een ding, en dat wil ik niet. (Altans nog niet). Denk dat ik maar voor de one night stands ga in de toekomst. Wel de lusten. Niet de lasten.

Anonymous
Door

Anonymous

op 12 Jun 2015

Ik date wel, maar het heeft lang geduurd voordat ik daaraan begon. Tot nu toe nog niemand ontmoet die echt de moeite waard is, want ik heb ook moeite met iemand in mijn bed...Hij ligt zo lekker alleen. Misschien ga ik voor een lat relatie. Als je elkaar even zat bent ofzo iets kunnen we allebei naar ons eigen huis. Verder denk ik stiekem ook dat ik hem niet op een dating site ga ontmoeten. Wie weet is het toch die leuke vent in de supermarkt dus kleed je iig leuk aan. Haartjes gekamt, beetje mascara en wie weet komt hij toch op ons of ;) ik duim iig voor je! Liefs, Sandra

Reactie plaatsen